Beta hcg sonuç (ikiz olabilir mi) yardım lütfen

veraerva

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2015
1.396
896
43
Arkadaşlar 17 Aralıkta iki adet 5. gün embriyomuz transfer edildi.

Transferden sonraki 8. gün 25 Aralık da Beta hcg=) 154

Transferden sonraki 12. gün 29 Aralık da Beta hcg=) 575

Transferden sonraki 16. gün 4 Ocakta Beta hcg=) 8.505 çıktı

Cumartesi ilk kontrol var. Çok merak ediyorum sizce ikiz ihtimali var mı?

Hayırlı olsun öncelikle canım.bence büyük ihtimal ikiz gibi görünüyor.benim 12.gün 1255 di.doktorum çoğul gebelik dedi.keseyi gördünüz mü

Benim transferin 12.gunu 636. Transferin 17.gunu 5963.
Ikizlerime hamileyim:))
Bana da seninki ikiz gibi geldi cunku 16.gununun degeri cok katlamis

Hayırlı olsun öncelikle canım.bence büyük ihtimal ikiz gibi görünüyor.benim 12.gün 1255 di.doktorum çoğul gebelik dedi.keseyi gördünüz mü
Çok teşekkür ederim :) Cumartesi günü ilk kontrol var inşallah o zaman öğreneceğiz

Benim transferin 12.gunu 636. Transferin 17.gunu 5963.
Ikizlerime hamileyim:))
Bana da seninki ikiz gibi geldi cunku 16.gununun degeri cok katlamis
Bir taşla iki kuş yani çok güzel ya. Allah hamileliğimizi hayrla ilerletsin inşallah. 6 senede çocuğumuz yokken iki çocuk sahibi birden olmak çok güzel olurdu

İkiz hamileliği çok merak ediyorum. Ben 43 44 kiloyum çok sıkıntı olur mu, durumlarınız nasıl. İki hafta raporluydum işe de geri döndüm

Bir taşla iki kuş yani çok güzel ya. Allah hamileliğimizi hayrla ilerletsin inşallah. 6 senede çocuğumuz yokken iki çocuk sahibi birden olmak çok güzel olurdu
Ben de 5 seneden sonra hamile kaldim tup bebek ile..benim icin tek cift hic aklimdan gecmiyordu.hatta o kadar karamsardim ki tutmadi olmadi diye kahrettim kendimi.meger iki minnagimda tutunmus bana:)
Senin neyin vardi?problem neydi?

Ben de 5 seneden sonra hamile kaldim tup bebek ile..benim icin tek cift hic aklimdan gecmiyordu.hatta o kadar karamsardim ki tutmadi olmadi diye kahrettim kendimi.meger iki minnagimda tutunmus bana:)
Senin neyin vardi?problem neydi?
S.sayısı az hareketli az vs vs ama çok şükür o aşamaları geçtik. İnşallah hayırlı kolay hamilelik geçiririz.

Ayy kızlar öyle bizamanda bu topigi acmiasiniz ki.. Benimde 10 gün değerin 313/ 12 gün 790/ idi 14 gün yanı dün gece baktimki 2461 olmuş 1700/beklerken çok korktum.bi anormallikmi var DİE gece sonucu gordum sabahı sabah ettim. Doktoruna sabah yolladim. Korkulcak birşey yok tam 2 katı olmak zorunda değil. Belki iki olabilir yüksekliğin sebebi keseyi girmeden birşey deiyemicez dedi. Ama Sizinkiler bakınca benimkide normal DİE düşünüyorum. 2 kayıp bu 3uncu denemem çok korkuyorum malesefki :( bukez insaah keseleri pıt pitlarida kucağınıza alacağımız günleri gorurum.

cnm iki embriyo koyuluyo mu şimdi de var mı öyle bi seçeneğimiz
Kanunen ilk iki tup denemesinde 1embriyo.3.denemeden sonra 2 embriyo konuluyo.eger yaşın 35in altındaysa.35in üstü nasil oluyo onu pek bilmiyorum.
Ama bu doktordan doktora degisiyo.kimisi hayir kesinlikle yasak diyo kimisi sorun etmiyo ilk denemede bile 2 embriyo koyuyo.benim 3.denememdi canim

Ayy kızlar öyle bizamanda bu topigi acmiasiniz ki.. Benimde 10 gün değerin 313/ 12 gün 790/ idi 14 gün yanı dün gece baktimki 2461 olmuş 1700/beklerken çok korktum.bi anormallikmi var DİE gece sonucu gordum sabahı sabah ettim. Doktoruna sabah yolladim. Korkulcak birşey yok tam 2 katı olmak zorunda değil. Belki iki olabilir yüksekliğin sebebi keseyi girmeden birşey deiyemicez dedi. Ama Sizinkiler bakınca benimkide normal DİE düşünüyorum. 2 kayıp bu 3uncu denemem çok korkuyorum malesefki :KK43: bukez insaah keseleri pıt pitlarida kucağınıza alacağımız günleri gorurum.
inşallah güzel sonuçlar veririz birbirimize. Kese için ilk muayeneniz ne zaman? Benim 2 gün sonra.

Ayy canim benim ta haftaya perşembe 14u çok var sonuçları sevinçli güzel olsunda beklerim hamd olsun
inşallah inşallah

Ben 2 hafta yıllık iznimi aldım bu dönemde evde olayım dedim. Pazartesiden sonra 27 sine kadar evdeyim inşallah :)

Bende evdeyim bu süreçte ama ise gitmediğini için pismanim anca öle zaman gecerdi
Yok yok evde olmak en garantisi. Transferden sonra iki hafta evdeydim bu hafta işe başlamıştım ama servislede işe gidiyor olsam da yine yolculuk insanı strese sokuyor ister istemez. İnşallah hayrla ilerler hamileliğimiz. Çok şükür bugünümüze

Bebeğimiz tekmiş :) Yüksek betahcg değerimiz bizi yanılttı :)

Tek olsun bizim olsun :)

Back
X