Beta hcg sonuç (ikiz olabilir mi) yardım lütfen

25.01.2016 beta hcg 177.6 regle 4 gun var
27.01.2016 beta hcg 434.2
kızlar sizce ikiz şansı varmı? ayın 2 sinde kese görmdye gideceğiz. normak döllenme

Merhaba benim sorum olucak benim adetim bi hafta gec ve bhcg 19 bin cikti pazrt doktora gdicem sizce cogul gebelik olabilir mi

Ayy kızlar öyle bizamanda bu topigi acmiasiniz ki.. Benimde 10 gün değerin 313/ 12 gün 790/ idi 14 gün yanı dün gece baktimki 2461 olmuş 1700/beklerken çok korktum.bi anormallikmi var DİE gece sonucu gordum sabahı sabah ettim. Doktoruna sabah yolladim. Korkulcak birşey yok tam 2 katı olmak zorunda değil. Belki iki olabilir yüksekliğin sebebi keseyi girmeden birşey deiyemicez dedi. Ama Sizinkiler bakınca benimkide normal DİE düşünüyorum. 2 kayıp bu 3uncu denemem çok korkuyorum malesefki :KK43: bukez insaah keseleri pıt pitlarida kucağınıza alacağımız günleri gorurum.
MERHABA YAZINIZI GÖRDÜM BENDE MERAK EDİYORUM.İKİZMİYDİ VE NORMAL YOLLAMI OLDU İKİZSE.BENİMDE NORMAL GEBELİK.Aynı konularda meraktayım.benimde döngü günümde beta 128.3 çıktı.2 gün sonra 386.6 çıktı.yine iki gün sonra son adet tarihimde 842.4 çıktı.bu değerlere siz ne düşünüyorsunuz.

Back
X