- Konu Sahibi kocabebegim
-
Arkadaş lar lütfen bana cvp verin aşılama yaptırdım 12.gün test yaptırdım 648.8 çıkmış değer sizce nasil
Ağrı kanama yok. Kese rahim içinde ama altta girişte demişti. Bakalım çarşamba gideceğim. Şimdiden ümitlenmek de istemiyorum. Umarım hayırlı olur. Teşekkür ederim ilgilendiğin için. Moral buldum. Gelişmeleri bildiririm buradan.
Merhaba. Aranıza ben de yeni katıldım. Geçen hafta beta hcg değerim 1276 iken keseyi doktorum göremedi. 1 hafta sonra tekrar çağırdığında küçücük keseyi gördük. Endişelenme. Değer 1500 üzerinde olunca illa gözükecek diye Bi şart yok
bende dün yaptırdım 850 çıktı sat 4 ekim yani 4,5 5 haftalık senin son adet tarihin ne zamnKızlar beta HCG 762 çıktı sizce kaç haftalik
29 eylül cnmbende dün yaptırdım 850 çıktı sat 4 ekim yani 4,5 5 haftalık senin son adet tarihin ne zamn
seninkide 4.5 hafta oluyo sanırım29 eylül cnm
Lütfen bana da yardımcı olun.sat 24 eylül. 28 ekimde beta hcg 117 çıktı.4 kasımda 607.bugün da 1200.ama kese hala yok.hem karından hem rahimden baktı ultrasonda gözükmüyor.dış gebeliğe benziyor.2 gün sonra tekrar kan testi yapalım dedi.aklım basımda değil.nasıl dayanıcam 2 gün bilmiyorum.Sakinnnn dinleme derim onlari
AYNIIII sey benim basima geldi..
kan degerim yukseliyodu ama 2 katina cikmiyodu azar azar yukseliyodu anlam veremedi doktor ultrasona soltuu.. keseyi goremedigi halde dis gebelikte gormemisti ama hemen ameliyat dedii.
tupun felan bile alinir dedi neye ugradigimi sadirdim ne agrim vardi ne siziim gayette iyiydim.. yapma istemiyorum dedm. KAN Degerlerini kontrol edicez dusurcez dedi .. istemedim.. gittim baska doktora 2 gün sonra keseyi gorduu.. dis gebelik varmi dedim yok dedi..
sadece kese asagida dedi dusme tehlikesi var dedi.. tekrar ultrasona cagirdi.. birdahaki kontrolum 1 hafta sonraydi.. ve kese olmasi gereken yerdeydi asagida felanda degildi duzelmistii..
suanda 11 haftalik hamileyim.. eger biraksaydim basinda dis gebelik diye dusurecektler ama izin vermedim
Lütfen bana da yardımcı olun.sat 24 eylül. 28 ekimde beta hcg 117 çıktı.4 kasımda 607.bugün da 1200.ama kese hala yok.hem karından hem rahimden baktı ultrasonda gözükmüyor.dış gebeliğe benziyor.2 gün sonra tekrar kan testi yapalım dedi.aklım basımda değil.nasıl dayanıcam 2 gün bilmiyorum.
Ne alakası var bbgm ya bak bnm iki güne bir artislarim bunlar 742 . 951 . 1050Ama hcg artış değerleri de az dedi ?normalde iki katı artması gerekmiyor mu? Bütün gece uyumadım
Ama hcg artış değerleri de az dedi ?normalde iki katı artması gerekmiyor mu? Bütün gece uyumadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?