Söyledim tabi ki bakıldı sistemde beta hcg istendiği görülüyor ama sonuçlarda yokBelkide doktor Beta HCG bakmadı .. söylemişmiydiniz
Bizim saglik ocaginda sisteme dusmuyordu gidip ogreniyorduk. Belki sizin saglik ocaginda da ayni durumdur. Gidip ogrenin benceSelamlar idrar testim pozitif çıkınca sağlık ocağında Salı günü kan verdim , Salı akşam tüm sonuçlar çıkmıştı sadece beta hcg çıkmadı ,çarşamba resmi tatildi zaten , bugün de öğlen oldu sonuç hala girilmedi , bu durumu yaşayan var mı ne zaman çıkar , çıkmazsa özel hastaneye gidip test vermeyi düşünüyorum çünkü beklemekten sinirlerim bozuldu
Sağlık ocağında beta daha geç çıkıyormuş. Özele giderseniz 1 2 saat içinde sonuç çıkar. Bazı özellerin kendi sisteminden de öğrenebilirsiniz sonucu gitmedenSelamlar idrar testim pozitif çıkınca sağlık ocağında Salı günü kan verdim , Salı akşam tüm sonuçlar çıkmıştı sadece beta hcg çıkmadı ,çarşamba resmi tatildi zaten , bugün de öğlen oldu sonuç hala girilmedi , bu durumu yaşayan var mı ne zaman çıkar , çıkmazsa özel hastaneye gidip test vermeyi düşünüyorum çünkü beklemekten sinirlerim bozuldu
Evet gideceğim sanırım teşekkürlerSağlık ocağı uzak degilse gidip öğrenseniz.. bide sağlık ocağında kan verdiğiniz zaman barkod isteyin öyle daha kolay sonuca ulaşılıyor
Sağlık ocağında beta daha geç çıkıyormuş. Özele giderseniz 1 2 saat içinde sonuç çıkar. Bazı özellerin kendi sisteminden de öğrenebilirsiniz sonucu gitmeden
Özel hastanede test verdim 25 çıktıNaptınız öğrenebildiniz mi acaba
Hayırlı olsunnn inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız daha çok yeniiiÖzel hastanede test verdim 25 çıktı
İnşallah evet değer düşük olunca biraz korktum açıkçasıHayırlı olsunnn inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız daha çok yeniii
Korkmayın ben 12 ile öğrenmiştim önemli olan yükselmesiİnşallah evet değer düşük olunca biraz korktum açıkçası
Çok teşekkür ediyorumKorkmayın ben 12 ile öğrenmiştim önemli olan yükselmesi
Çookk sevindim hayırlı olsun inşallah sağlıkla büyüsünÖzel hastanede test verdim 25 çıktı
İnşallah teşekkür ediyorumÇookk sevindim hayırlı olsun inşallah sağlıkla büyüsün
TebriklerÖzel hastanede test verdim 25 çıktı
Teşekkür ederimTebriklersağlıkla ilerlesin inşallah. özelde tahlil ne kadar bir de acilden girip direkt beta mı baktıracağım dediniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?