Beta hcg sonucu

Rabbım ol der ve olur başka açıklaması yok hayırlı olsun

Merhaba hanımlar benim son adet tarihim 6 Haziran dün doktora gittim normal ultrasonda da vajinal ultrasonda da kese görünmedi kan verdim beta HCG 489 çıktı iki gün sonra tekrarlayalım dedi doktor testi. Yalnız çok kafam karıştı doktor bu değere göre gebesin ama bu değere göre kese görünmemesi de normal dedi yalnız son adetime göre görünmesi gerekirdi sanki var mı bi fikri olan yardımcı olabilecek bana

Normalde beş haftalık olunca ultrasonda görünüyor. Senin ki belki geç döllenmedir. Hemen endişelenme.

Normalde beş haftalık olunca ultrasonda görünüyor. Senin ki belki geç döllenmedir. Hemen endişelenme.
İki gün öncekini yazmıştım beta hcg sonucu 498.9 du şimdi yeni yaptırdım biraz önce aldım sonucu 557.8 iki güne göre çok az artmış bi sıkıntı mı var acaba

İki kat artması isteniyor. Muhtemelen doktorun iki gün sonrası için tekrar kan tahlili isteyecektir.

Benimde son adet tarihim 6 Haziran kaset test ve kan testiyle öğrendim gebeliği fakat daha gitmedim bende kese görünmez henüz falan dediler bende salı günü gidicem yani normalde olabilir telaş yapmayın

Canım telaşlanma beta 1000 geçince alttan muayene ile kese görünüyor

Benimde son adet tarihim 6 Haziran kaset test ve kan testiyle öğrendim gebeliği fakat daha gitmedim bende kese görünmez henüz falan dediler bende salı günü gidicem yani normalde olabilir telaş yapmayın
Yaa gün olarak aynıyız o zaman inşallah gittiğinde görürsünüz keseyi sorunsuz sıkıntısız ya aslında başta çok sıkıntı etmedim geç döllenme olabilri vs. Ama iki gün sonrasına tekrar test istemişti yani bugün için çok az artmış normalde iki katı artması gerekiyormuş sanırm o yüzden şimdi panik oldum

Bugün bi kez dhaa kan verdim yani doktorun söylediği gbi iki gün sonrasında çok az artmış 498 den 552 ye o yüzden telaşlandım açıkçası
2 günde bir 2 kat veya min %60 artış bekleniyor, ilk test ile 2. Testi de aynı hastanede vermeye özen gösterin. İnşallah bebişiniz sağlıkla ilerler stres olmayın bekleyin sonucunuzu

2 günde bir 2 kat veya min %60 artış bekleniyor, ilk test ile 2. Testi de aynı hastanede vermeye özen gösterin. İnşallah bebişiniz sağlıkla ilerler stres olmayın bekleyin sonucunuzu
Evet ben ikinci testi farklı bir hastanede verdim. Fark eder mi ki asıl muayeneye gittiğim doktorum Biraz uzak ilk testi o hastanede vermiştim 498 çıkmıştı bu ikincisini başka bi yerde verdim sonucunu doktoruma atarım diye düşündüm bu da iki günde 552 oldu

Topiklerde okuduğum kadarıyla laboratuvarlar aradı beta sonuçları değişkenlik gösteren çok kişi var belki ondan kaynaklı olabilir

Ben korkudan birdaha gitmedim salıya kadar beklicem açıkçası umarım ikimizde güzel sonuçlar alalım ekleriz buraya

Beta hcg bende 55.8 çıkmıştı. Geçtiğimiz haftalarda. Çok küçüktür diye hastaneye gitmedim ama arada bir de acaba hamile değil miyim diye de sormadım değil kendime

Beta hcg bende 55.8 çıkmıştı. Geçtiğimiz haftalarda. Çok küçüktür diye hastaneye gitmedim ama arada bir de acaba hamile değil miyim diye de sormadım değil kendime
Bende ayın 12 sinde gittim 60 çıkmıştı ama referans aralığı 0/3 dü birdaha yaptırmadım kaset testler de de çıkıyor salı günü net öğrenicem inşallah sizin kaç gün gecikti adetiniz ve ne zaman gidiceksiniz belli mi?

Merhaba bende 15 temmuzda hcg değerim 971 idi 17 temmuzda yaptırdım 1679 çıkmış tam iki katı değil referans dışı değer olarak gözüküyor hersey normal mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…