Beta hcg sonucum çıktı, bakabilir misiniz

Anladım sizi şuan adet sancısı gibi sancı ama sabah uykudan kramp girerek uyandım öyle olunca korktum ve hastaneye gittim belirttiğim gibi sonuç alınca da ciddi bir üzüntüye kapıldım

Anladım sizi şuan adet sancısı gibi sancı ama sabah uykudan kramp girerek uyandım öyle olunca korktum ve hastaneye gittim belirttiğim gibi sonuç alınca da ciddi bir üzüntüye kapıldım
Anlıyorum. Üzülmeyin siz. Sakince beklemek gerekiyor maalesef böyle durumlarda. Gebeliği erken öğrenmek bu sebeple biraz can sıkıcı ama sabrı öğretiyor işte. İyi düşünün, iyi olsun.

Merhaba ben pzt verdim ben de yarın tekrar vericem kanı. Cuma ya cıkar anca . Yazarım sonucunu siz de yazar mısınız

Peki siz birdaha tekrarladinizmi testi yukselme oldumu ? Ben yarin tekrar kan vericem doktor sağlıklı gebelik olduğunu anlamamiz için değerin artması lazım dedi
Merhaba ben pzt verdim ben de yarın tekrar vericem kanı. Cuma ya cıkar anca . Yazarım sonucunu siz de yazar mısınız

Merhaba sonucum 69.92 den 133.81 e yükselmiş sizce nasıl
Gayet iyi. İki günde bir ikiye katlayacagini hesap ederek vajinal ultrason istiyorsanız 1500 ve üstü değerde, karından istiyorsanız 3000 üstü değerde olacağı güne randevu alıp keseyi görmeye gidin.

Merhaba benim de reglim 1 gün geciktikten sonra beta 14 çıktı doktor 10 gün sonra tekrar bakalım dedi sizce düşük bi değer mi

Arkadaşlar doktorum keseyi göremedi kan testi istedi erken daha. Kese için dedi sizce hamilelik varmıdır bugün idrar testim böyle cikti

Eklentiler

• IMG-20221102-WA0005.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 142
Arkadaşlar doktorum keseyi göremedi kan testi istedi erken daha. Kese için dedi sizce hamilelik varmıdır bugün idrar testim böyle cikti
Çift çizginin pozitif olduğunu biliyor olmanız lazım. Pozitif de gebelik demektir bunu da biliyor olmanız lazım. "Sizce hamilelik var midir" diye sormanız saçma değil mi sizce de?
Kandaki beta hcg 1500 ve üstüne çıkınca vajinal ultrasonla, 3000 ve üstüne çıkınca karından ultrasonla kese görülebilir.

Bta hcg değerin yukseldimi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…