Evet canmO-5 arasında değer ama sonuç 17449 nasıl oluyor tam bilmiyorum hamile miyim
Hamile mi şuan gitseniz kalp atışını duyarsınız maşallahO-5 arasında değer ama sonuç 17449 nasıl oluyor tam bilmiyorum hamile miyim
Maşallah canım artık bebek kaç haftalık olmuş koş git kese gör kalp atışı duy maşallahO-5 arasında değer ama sonuç 17449 nasıl oluyor tam bilmiyorum hamile miyim
Nasil kese gormedi canim degere gore hamilesinAma doktor beni ultrasona aldı baktı hiç bir şey söylemedi
Bilmiyorum o ara beni azarlamakla mesguldu gördü de söylemedi mi yada bağırmaktan adapte olamadı mı inanın bilmiyorum pazartesi baska doktora gözükücem inşallahNasil kese gormedi canim degere gore hamilesin
Pazartesi diğer doktordan bilgi aldıktan sonra şikayet edicem ultrasona baktıktan sonra kan tahlili istedi adet olursan pazartesi gel dedi bide nasıl oluyor anlamıyorum nasıl gözükmedi bilmiyorumBaşka doktora gidin bağardı azarladı demiştiniz bu doktorla devam etmeyin hatta şikayet edin bence size bilgi vermesi gerekiyordu
Doktor ultrason bakıp adet olunca gel dedi anlam veremiyorum hala nasıl oluyorBebek doğacak neredeyse hamile miyim diyosunsaka bi yana tebrikler başka bir doktora git bence
Teşekkür ederimMaşallah canım artık bebek kaç haftalık olmuş koş git kese gör kalp atışı duy maşallahtebrikler hayırlı olsun
Bilmiyorum inanın nasıl oluyor anlamıyorum, ultrason baktı adet olunca gel dedi kan tahlili aldıDoktor ultrasonda birşey göremediyse alttan ultrason ile bakılır. Keseyi görmesi lazım bu değerde. Geciktirmeden tekrar doktora gidin dış gebelik değildir insallah
Doktor ultrasonda baktı adet olunca gel dedi ve kan tahlili aldı ben anlamıyorum nasıl oluyorHamile mi şuan gitseniz kalp atışını duyarsınız maşallahtabi ki hamilesiniz 5 ve üstü gebelik oluyor zaten.
Doktora gittim ultrason baktı adetin 3. Günü olunca gel dedi kan tahlili aldı bende o kan tahlilinden buraya yazdım bende anlamıyorum ki anlayabilsem keskeLabaratuvardan kaynaklı hata da olabilir kaset testte çıktı mı bu değere göre sizin hamile olduğunuzu bilmemeniz garip
Tekrar doktora gideceksin geciktirme lütfen. Özel veya devlet sonucunu al gitBilmiyorum inanın nasıl oluyor anlamıyorum, ultrason baktı adet olunca gel dedi kan tahlili aldı
Pazartesi gidicem inşallah teşekkür ederimTekrar doktora gideceksin geciktirme lütfen. Özel veya devlet sonucunu al git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?