Gittim alttan baktı gözüktü bebek de kese de kalp sesini de duydu doktor. Alttan muayene de gözüküyor üstten gözükmüyor teşekkür ederim ilgin için Allah razı olsunGit canım alttan vajinal ultrason ile bakmak isterlerse izin ver baksınlar. Bu değerde kesenin görülmesi gerekiyor unutma.
6 haftalık hamileymişim acilde öğrendim teşekkür ederim canımTesti yenileyin bence
6 haftalıkmış acile gittim öğrendim şimdi sağlıklı cok şükür teşekkür ederimBelki çoğul gebelikte olabilir adetiniz çok fazla geçmeden bu deger varsa. Bende bunu düşündüm sağlıklı güzel haberler alırsınız inşallah
Rica ederim ne demek . Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin AllahGittim alttan baktı gözüktü bebek de kese de kalp sesini de duydu doktor. Alttan muayene de gözüküyor üstten gözükmüyor teşekkür ederim ilgin için Allah razı olsun
Üstten bakınca gözükmüyor alttan bakınca gözüktü yine ama sağlıklı çok şükürGit kuzum git acile ne diyecekler bu adam gerçekten değişik adetin 3 günü gel ne demek doğmasını mı bekliyor bebeğin
Amin aminn çok teşekkür ederimRica ederim ne demek . Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah
Yaa çok sevindim hadi gözünüz aydın6 haftalıkmış bebek görünüyor kese görünüyor kalp sesini de duydu doktor, acil olduğu için bana duyurmadı ama sağlıklı çok şükür
alttan muayene de gözüküyor ama normal ultrasonda gözükmüyor böyle işde teşekkür ederim her şey için valla Allah razı olsun çok ilgilendiniz
Çok şükür canım kaç haftalıkmışÜstten bakınca gözükmüyor alttan bakınca gözüktü yine ama sağlıklı çok şükür
6 haftalıkmış amin canım çok teşekkür ederimÇok şükür canım kaç haftalıkmışsağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah Rabbim
Ay hayırlısı olsun o ihtimal de mi var doktor gördü bu bebek dedi ama çoğul olarak bir şey demedi teşekkür ederim baya stresli idi gerçekten edicem şikayet yaNasıl dr lar var ya sinir oluyorum ınsanlara bagrıp cagıran dr lara. İşini yapıyosun işte sanki aldgı parayı benle paylasıyo bı havalar bseyler.. Şikayetçi ol canm.
Bu arada gebeliğin hayırlı olsun saglıkla al kucagna 6 haftalık da bu değer benimde aklıma çoğul gebelik geldisağ salim gelsin minnoş ya da minnoşlar
Öyle mi hiç bir bilgim yok çok ani oldu yeni yeni araştırıcam inşallahYaa çok sevindim hadi gözünüz aydınKüçük diye dışarı vermemiştir sesi ben 8. hafta duymuştum kalp atışını
Sağlıkla alın kucağınızaÖyle mi hiç bir bilgim yok çok ani oldu yeni yeni araştırıcam inşallah
Maşallah canım benim değerin baya yüksek sübhanallah6 haftalıkmış amin canım çok teşekkür ederim
Değer yuksek oldgunda cogul gebelık olabılıyor dıye bılıyorum. Hakkında hayırlısı olsun. Rabbim gonlunuze gore versinAy hayırlısı olsun o ihtimal de mi var doktor gördü bu bebek dedi ama çoğul olarak bir şey demedi teşekkür ederim baya stresli idi gerçekten edicem şikayet ya
Amin canım hayırlısı olsun inşallah çok teşekkür ederimDeğer yuksek oldgunda cogul gebelık olabılıyor dıye bılıyorum. Hakkında hayırlısı olsun. Rabbim gonlunuze gore versin
Sorarım onu da o zaman çok teşekkür ederimMaşallah canım benim değerin baya yüksek sübhanallahikiz olabilir mi doktora onu da sorarsın inşallah
Hayırlı olsun canım gözün aydın darısı bize inşallah6 haftalık hamileymişim acilde öğrendim teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim Rabbim tez zamanda nasip etsinHayırlı olsun canım gözün aydın darısı bize inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?