Beta hcg sonucum

Git canım alttan vajinal ultrason ile bakmak isterlerse izin ver baksınlar. Bu değerde kesenin görülmesi gerekiyor unutma.
Gittim alttan baktı gözüktü bebek de kese de kalp sesini de duydu doktor. Alttan muayene de gözüküyor üstten gözükmüyor teşekkür ederim ilgin için Allah razı olsun

Gittim alttan baktı gözüktü bebek de kese de kalp sesini de duydu doktor. Alttan muayene de gözüküyor üstten gözükmüyor teşekkür ederim ilgin için Allah razı olsun
Rica ederim ne demek . Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah

Yaa çok sevindim hadi gözünüz aydın Küçük diye dışarı vermemiştir sesi ben 8. hafta duymuştum kalp atışını

Nasıl dr lar var ya sinir oluyorum ınsanlara bagrıp cagıran dr lara. İşini yapıyosun işte sanki aldgı parayı benle paylasıyo bı havalar bseyler.. Şikayetçi ol canm.

Bu arada gebeliğin hayırlı olsun saglıkla al kucagna 6 haftalık da bu değer benimde aklıma çoğul gebelik geldi sağ salim gelsin minnoş ya da minnoşlar

Üstten bakınca gözükmüyor alttan bakınca gözüktü yine ama sağlıklı çok şükür
Çok şükür canım kaç haftalıkmış sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah Rabbim

Ay hayırlısı olsun o ihtimal de mi var doktor gördü bu bebek dedi ama çoğul olarak bir şey demedi teşekkür ederim baya stresli idi gerçekten edicem şikayet ya

Ay hayırlısı olsun o ihtimal de mi var doktor gördü bu bebek dedi ama çoğul olarak bir şey demedi teşekkür ederim baya stresli idi gerçekten edicem şikayet ya
Değer yuksek oldgunda cogul gebelık olabılıyor dıye bılıyorum. Hakkında hayırlısı olsun. Rabbim gonlunuze gore versin

Değeriniz çok güzel 6 haftalık kalp atışı duyulmayabilir bekleyin bir hafta sonra gidin bence birde maddiyat varsa özelde iyi bir doktora gidin ilk dönemler önemli bence hem ayrıntılı anlatıyor bilgi veriyorlar tekrar hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…