Beta hcg sonucum

Pazartesi gidicem inşallah teşekkür ederim
Pazartesiyi beklemesen daha iyi olur. Benim şahsi fikrim. Dış gebelik geçirdim ultrasonda kese görülmedi ameliyata alındım apar topar. İç kanama olmuş meğerse. Bu tarz işler beklemeye gelmiyor ne olur ne olmaz. Devletin acilide olsa gidin sonucla beraber keseyi mutlaka görsünler

Bilmiyorum o ara beni azarlamakla mesguldu gördü de söylemedi mi yada bağırmaktan adapte olamadı mı inanın bilmiyorum pazartesi baska doktora gözükücem inşallah
Sizi neden azarladiki acaba buna hakki yok ayriyeten neden azarlasin onuda çözrmedim neyse morelinizi bozmayin sanirim doktorda iş yoktu

Sizi neden azarladiki acaba buna hakki yok ayriyeten neden azarlasin onuda çözrmedim neyse morelinizi bozmayin sanirim doktorda iş yoktu
En son olduğum Adet gününü yanlış söyledim diye bilmiyorum kafası bozuktu benden cıkardı herhalde ultrasonda baktı adetin 3. Günü gel dedi benim anlamadığım da o nasıl görmedi bilmiyorum pazartesi gidicem inşallah baska doktora

Temam çok teşekkür ederim bu gece gideyim o zaman

Pazartesi diğer doktordan bilgi aldıktan sonra şikayet edicem ultrasona baktıktan sonra kan tahlili istedi adet olursan pazartesi gel dedi bide nasıl oluyor anlamıyorum nasıl gözükmedi bilmiyorum
Hcg 17k iken adet olursan mı diyor kafayı mı yemiş o? Bişey görmese bile ki bence gözünde veya cihazında bi sorun var hcg neden 17k diye bi sorgulaması gerekir en azından

Karıştırmış olabilirsin sat ı bunda kızacak ne var anlamadım kafası bozuk olsa bile senden çıkarma hakkı yok. İçimde bi öfke vardı nedensiz o doktordan çıkartasım geldi öfkemi

Bilmiyorum o ara beni azarlamakla mesguldu gördü de söylemedi mi yada bağırmaktan adapte olamadı mı inanın bilmiyorum pazartesi baska doktora gözükücem inşallah
Ya bu doktorları ben anlamıyorum gerçekten ya nasıl söylemez de azarlar şikayetçi ol kuzum

Hcg 17k iken adet olursan mı diyor kafayı mı yemiş o? Bişey görmese bile ki bence gözünde veya cihazında bi sorun var hcg neden 17k diye bi sorgulaması gerekir en azından
Kan tahlilini görmedi daha pazartesi gel demişti ama ultrasonda baktı göremedi

Şimdi sen böyle deyince kalktım acile gidiyorum en azından içim rahatlar

Belki çoğul gebelikte olabilir adetiniz çok fazla geçmeden bu deger varsa. Bende bunu düşündüm sağlıklı güzel haberler alırsınız inşallah

Temam canım öyle yaparım o zaman saol
Acil ne dicek merak ettim İnşallah güzel haber alırsın ❤
6 haftalıkmış bebek görünüyor kese görünüyor kalp sesini de duydu doktor, acil olduğu için bana duyurmadı ama sağlıklı çok şükür
alttan muayene de gözüküyor ama normal ultrasonda gözükmüyor böyle işde teşekkür ederim her şey için valla Allah razı olsun çok ilgilendiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…