peki akıntın var mı???yada nasıl??ay heycanlandım sımdıevet canım ya 4 gün var.ne dersin bende hamilemiyim acabao kadar istiyorumki
valla ne yalan soylıım bnmkılerın aynısı sendede...bnmkının ne kadar saglıklı bı gebelık oldugu suphelı ama var sonuctavar canım kaç gündür su gibi geliyodu bugün beyazımsı gelmiş.göğüslerim felaket zaten.az önce uzanırken kasıklarım birden ağrıdı baya bi.geçti sonra
yarın yazarım cnmm allaha emanetiz artık :) ii gecelerrcanım benim strees yapma lütfen.geç döllenme olmuştur o yüzdendir.bak görecen herşey yolunda gidecek.ben çıkıyorum şimdi durumunu buraya yaz olurmu.iii geceler.
gttım cnm..bhcg 27 kusurlere cıkmıs ama kanamam basladı malesef
adetim bu gün itibariyle 16 gün gecikti.bugün tekrar beta hcg baktırdım ve sonu. 0.0 çıktıhiç adetim düzensiz olmazdı ilkkez böyle gecikme var.belim karnım ağrıyor 10 gündür.midem yanıyor anlamadım gitti.çok üzgünüm
tamamen gıttı tatlım hayırlısı deılmıs demekki uzulmek yok..en azından cok fazla alısmadan gıttı cok zor bıseymıs gercekten..oyle bı sancım var ki sankı dogum sancısı o kadar fena bıde daha buyuk olaymış napcakmısım acaba:18:
inşalah cnmkimyasal gebelikmiş o zamn canım.hayırlısı diyelim.geçmiş olsun tatlım.öbür aya inşallah
arkadaşlar son adet tarihim 16 kasım.yani yaklaşık 10 gün adetim geçti.dün beta hcg testi yaptırdım ve 2.0 çıktı. doktor 0-5 5 ve üzeri çıkarsa hamilelik oluyor fakat eğer negatif olsaydı 0,8 çıkardı.gebe olabilirsin haftaya tekrarlayalım dedi. kafam çok karıştı hamile olsam adetim 10 gün geçti bu çıkmazmıydı? acaba ben hamilemiyim lütfen cevaplarmısınız beni ?
Kimyasal gebelik nasıl oluyor ? yok her hangi bir ilaç filan kullanmadım.
sanırım öyle olsaydı testlerde illaki pozitiflik görürdüm diye düşünüyorum.çünkü hem idrar hem kanda fazlasıyla baktırdım hep negatif çıktı.
doktora görünmedin mi?kızlar kanamam kesıldı yaa neden olsa ki:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?