Beta HCG sonucum ?

var canım kaç gündür su gibi geliyodu bugün beyazımsı gelmiş.göğüslerim felaket zaten.az önce uzanırken kasıklarım birden ağrıdı baya bi.geçti sonra

var canım kaç gündür su gibi geliyodu bugün beyazımsı gelmiş.göğüslerim felaket zaten.az önce uzanırken kasıklarım birden ağrıdı baya bi.geçti sonra
valla ne yalan soylıım bnmkılerın aynısı sendede...bnmkının ne kadar saglıklı bı gebelık oldugu suphelı ama var sonuctaınsallah saglıklıdır yaa

canım benim strees yapma lütfen.geç döllenme olmuştur o yüzdendir.bak görecen herşey yolunda gidecek.ben çıkıyorum şimdi durumunu buraya yaz olurmu.iii geceler.

canım benim strees yapma lütfen.geç döllenme olmuştur o yüzdendir.bak görecen herşey yolunda gidecek.ben çıkıyorum şimdi durumunu buraya yaz olurmu.iii geceler.
yarın yazarım cnmm allaha emanetiz artık :) ii gecelerr

gttım cnm..bhcg 27 kusurlere cıkmıs ama kanamam basladı malesef

Son düzenleme:
adetim bu gün itibariyle 16 gün gecikti.bugün tekrar beta hcg baktırdım ve sonu. 0.0 çıktı hiç adetim düzensiz olmazdı ilkkez böyle gecikme var.belim karnım ağrıyor 10 gündür.midem yanıyor anlamadım gitti.çok üzgünüm

canım psikolojik olabilir üzülme lütfen.keşke bi muayene olsaydın

tamamen gıttı tatlım hayırlısı deılmıs demekki uzulmek yok..en azından cok fazla alısmadan gıttı cok zor bıseymıs gercekten..oyle bı sancım var ki sankı dogum sancısı o kadar fena bıde daha buyuk olaymış napcakmısım acaba:18:

kimyasal gebelikmiş o zamn canım.hayırlısı diyelim.geçmiş olsun tatlım.öbür aya inşallah

selamlar..ilk aklıma gelen kimyasal gebelik..topikte biryerde okumuştum..peki gectğimiz ay klomen falan kullanmışmıydın

sanırım öyle olsaydı testlerde illaki pozitiflik görürdüm diye düşünüyorum.çünkü hem idrar hem kanda fazlasıyla baktırdım hep negatif çıktı.

sanırım öyle olsaydı testlerde illaki pozitiflik görürdüm diye düşünüyorum.çünkü hem idrar hem kanda fazlasıyla baktırdım hep negatif çıktı.

adet olmadın heralde olsaydı belki bi ihtimal.ama 5 in üstüne çıkmamış ki

kızlar kanamam kesıldı yaa neden olsa ki:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…