BETA-HCG SONUCUMA BAKAR MISINIZ

Merhaba,herkese dun beta HCG testi yaptırdım sonucum böyle çıktı emin olamadim.sizce hamilelik var mı acaba?yardımcı olursanız çok sevinirim

Eklentiler

• 1615047720987516562629841991617.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 213
Merhaba,herkese dun beta HCG testi yaptırdım sonucum böyle çıktı emin olamadim.sizce hamilelik var mı acaba?yardımcı olursanız çok sevinirim
Var canımm 4 haftalık falan hayırlı olsun tebrikler

6 haftalık canım gayet güzel maşallahhh
Canım ama şaşırdığım şu son adet tarihime göre 5. Haftam yeni bitiyor. Yani normal mi diyorsunuz yüksek değil dimi Çoook korkuyorum pazartesi ultrason için uygun mu sizce gitsem görülür mü?? Cevabınıza çok teşekkür ederimmm

Korkma kuzum 6. Haftada karından görülmesi gerekir büyük ihtimal kese görünür inşallah gayet güzel değerin şuan yüksek değil tam 6. Hafta betası içinde ayy darısı başımıza inşallah

Korkma kuzum 6. Haftada karından görülmesi gerekir büyük ihtimal kese görünür inşallah gayet güzel değerin şuan yüksek değil tam 6. Hafta betası içinde ayy darısı başımıza inşallah
Yani kafam epey karıştı sizlere sormak istedim iyi ki varsınız inşaallah gönlünce olsun canımmmm Bebeklerimizi görmeyi büyütmeyi nasip etsin rabbim ama o kadar kafamda büyüttüm ki demek ki olabilirmişşş

6haftalik varmıdır en son adet günüm 1subat ama 5.hafta olmuor mu
1 şubata göre hesaplarsak evet 5 haftalık ama kan değeriniz 13.222 . Belki de ikiz gebeliktir ultrasonda çok net belli olacaktır kesesi buradan yanıltmak istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…