GA 5+5 yazıyordur canım bugün bende 5+5imGA yazıyor ama Gs göremedim sağ üstköşede Gn yazıyor 1 var başında ama devamı yok sanki kağıt eksik çıkmış gibi.çünkü sağdaki yazıların karşısı hep yarım kalmış
Canım kimyasal yaşamış olabilirsinizMerhabalar ya hamilelik ile ilgili aklıma çok karıştıran bir konu hakkında yorumlarınızı almak istedim lütfen yardım edin , benim adetim 3 gün gecikti , geciktiği 3 gün boyunca da kahverengi akıntım oldu damla damla , gecikmenin 2. Gününde kan tahlili verdim ve beta hcg 8.6 çıktı , ama tahlili alıp eve geldim adet olmuşum sizce gebelik var mıdır ? Lütfen beni aydınlatın
Çok sık idrar gelmesi fazla akıntı bende de vardı canım. Adete benzer göğüslerim şişti karın bölgem şişti ama adet olmadımMerhabalar
Adetim 3 gün gecikti test yapmak istiyorum ama beklemek istedim bi kaç gün daha adet gibi kasik ağrım var arada gelip gidiyor henüz regl olmadım 2 hafta önce lekelenmeler gördüm ve sürekli afedersiniz çişe çıkıyorum normalde olmazdı
Sizde belirtileri nelerdi yardımcı olur musunuz banada❣
Aynen öyle yazıyor diğerini göremedim malesef çok baktım gm yazmıyorGA 5+5 yazıyordur canım bugün bende 5+5im
Kimyasal ne demek kiCanım kimyasal yaşamış olabilirsiniz
Gebelik oluşuyor ama bebek tutunamadan doğal seleksiyon ile vücuttan atılıyor. Genelde hamileliğe vücut kendini hazırlıyor derlerKimyasal ne demek ki
İnşallah olurÇok sık idrar gelmesi fazla akıntı bende de vardı canım. Adete benzer göğüslerim şişti karın bölgem şişti ama adet olmadım
Zaten gebesiniz sanırım yeni gördümİnşallah olur
Olabilir elbette neden olmasınKan versem çıkar mi acaba
Daha önce beta 1.20 çıktı bidaha kan vermedim yükselmiş olabilme ihtimalimi var mıdır
Ben adetimi bir haftaya yakın geçtiğinde öğrendimZaten gebesiniz sanırım yeni gördümRabbım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Adetin üstünden kaç gün geçti de ogrendin
Maşallah ❣Ben adetimi bir haftaya yakın geçtiğinde öğrendim
AnladımGebelik oluşuyor ama bebek tutunamadan doğal seleksiyon ile vücuttan atılıyor. Genelde hamileliğe vücut kendini hazırlıyor derlerTabii bu bir ihtimal siz kontrole mutlaka gidin adet olup hamile olduğunu öğrenenlerde var aylar sonra
Bir de normalde adetim 5 gün sürer , bu sefer 2 gün sürdü böyle olan kadınlarda varmış bu konu kafamı karştırıyordu siz söyleyince içim rahatladı kafamdaki düşünceler azaldı teşekkür ederimGebelik oluşuyor ama bebek tutunamadan doğal seleksiyon ile vücuttan atılıyor. Genelde hamileliğe vücut kendini hazırlıyor derlerTabii bu bir ihtimal siz kontrole mutlaka gidin adet olup hamile olduğunu öğrenenlerde var aylar sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?