- 1 Aralık 2021
- 21
- 8
- 16
- 31
- Konu Sahibi TahinnPekmezz
-
10 hafta olması mümkün değil son regl tarihim 9 Aralık :)Test sonucunuz 4000 ler de baş baya hamilesiniz hemde 3 4 haftalık değil bu 10 haftadan fazladır
Yanlis bilgilendirmeyin lütfen ...Test sonucunuz 4000 ler de baş baya hamilesiniz hemde 3 4 haftalık değil bu 10 haftadan fazladır
Hamile olduğunuz kesin gidip direk kalp atışını duyarsınız hayırlı olsun10 hafta olması mümkün değil son regl tarihim 9 Aralık :)
Hayır tabi ne 10 haftalığı 4. 5 haftalık gebesinizz10 hafta olması mümkün değil son regl tarihim 9 Aralık :)
Bazı ilaçlar Beta HCG yi yüksek çıkarır denir10 hafta olması mümkün değil son regl tarihim 9 Aralık :)
İnşallah öyledir. Allah razı olsunHamile olduğunuz kesin gidip direk kalp atışını duyarsınız hayırlı olsun
On haftalık değer de 20 bin- 280 bini görür.Test sonucunuz 4000 ler de baş baya hamilesiniz hemde 3 4 haftalık değil bu 10 haftadan fazladır
Kesinlikle öyle .İnşallah öyledir. Allah razı olsun
Reglin bitiminden itibaren saymıyor muyuz? Çok bilmiyorum daHayır tabi ne 10 haftalığı 4. 5 haftalık gebesinizz
Sadece folik asit kullanıyorum başka kullandığım bi ilaç yok.Bazı ilaçlar Beta HCG yi yüksek çıkarır denir
Kullandığınız bir ilaç var mı
Bu arada tahminen 4 haftalık hamilesiniz üstüne regl görmüş olabilirsiniz yaygın bı durum.
4 haftadan fazla olmanız olası değil
Aynı zamanda betaHcg niz 4000 i geçtiği için size olur da alttan muayene edelim denirse Beta HCG değerinizi lütfen hatırlatın alttan muayene olmanız anlamsız olur ve psikolojik travma bence ben sevmiyorum öyle vajinal muayene filan .
Karından ultrasonla betaHcg 1500 ve ustundeyse görülebiliyor
Bu akşam verdim ilk kez tahlili özel hastanede sonuç bu çıktı. Zaten kendi doktorum da özelde yarın da oraya gideceğim. Devlet çok mümkün olmuyo zaten çalıştığım içinKesinlikle öyle .
Yarın saglikocagindan kan verseniz sittin sene çıkmaz artık
Özel hastane imkanınız varsa ona gidin ki ultrasondan da bakılır
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunBeta hcg değerinize göre hamilesiniz hayırlı olsun
Ay olabilir mi kiÇoğul gebelik de olabilir
YOk yani alttan muayene yapmak isterlerse karından muayene için gereken beta değerine gelmişsiniz boş yere alttan baktirmayin demek istedim.Sadece folik asit kullanıyorum başka kullandığım bi ilaç yok.
Aaa çok teşekkür ederim bilmiyordum alttan muayene olmaması gerektiğini muhakkak doktoruma ileteceğim
Ahahahahah biraz bilgisizim bu konularda teşekkür ederimYOk yani alttan muayene yapmak isterlerse karından muayene için gereken beta değerine gelmişsiniz boş yere alttan baktirmayin demek istedim.
Zararlı yapılmaması gereken bsey demek istemedim
Ben çok korkuyorum da alttan muayeneden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?