- 2 Aralık 2020
- 52
- 43
- 8
- 32
- Konu Sahibi TahinnPekmezz
-
Kimyasal gebelik olduğunu dusunmuyorumAhahahahah biraz bilgisizim bu konularda teşekkür ederimo kadar çok şey okudum ki bi yandan da korkuyorum yok kimyasal gebelik yok dış gebelik o yüzden gerginim biraz
İnşallah canım çok teşekkür ederimCanım hamilesin inşallah sağlıkla kucağına alırsın ama beta baya yüksek ya çoğul gebelik yada bi kaç haftalık
Rabbim hakkımızda hayırlısı hangisi ise onu versin inşallahNeden olmasın
Bende daha yeni öğrendim keseyi gördük sat 13 kasım beta 8748,13 çıktı büyük ihtimalle benimkide 6 7 haftalık doktor söylemedi dahaİnşallah canım çok teşekkür ederim
Ya aslında ben geçen hafta kan tahlili vermiştim doktor sağlıklı bi gebelik planlayalım kan değerlerine bakalım dedi. Bugün beni arayıp d vitaminin çok çok düşük ilaç yazdım kullanmaya başla dedi. İyi ki gelmişsin bu kadar düşük d vitaminiyle hamile kalsan da düşerdi bebek dedi. O yüzden korkuyorum şuanKimyasal gebelik olduğunu dusunmuyorum
Dış gebelik olup olmadığı da karından ultrason ile bakılınca görülüyor
Bu arada bol su içip giderseniz idrara sıkışık olursanız yani
Doktorunuz ay göremedim göremiyorum bidaha gel dememis olur
Yaaaaaa ne güzellll rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBende daha yeni öğrendim keseyi gördük sat 13 kasım beta 8748,13 çıktı büyük ihtimalle benimkide 6 7 haftalık doktor söylemedi daha
Ahahahaahhaah çok tatlısınızBebe krese gidecek, bunun hamileyim mi acabasi mi kalmis?
4W2d iken sonucum o civarlardaydi.
Saglikla kucaginiza alin insallah.
İnşallah cnm rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah herkes sağlıkla kucağına alsınYaaaaaa ne güzellll rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Amin amin inşallahİnşallah cnm rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah herkes sağlıkla kucağına alsın
Ah ya rahimin disinda görüldü haKızlar dış gebelikmiş. Bugün hastaneye yatışımı yapacaklar
Fakat bir yakınıma da buna benzer bsey söylediler bebeğin öyle bir problemi yoktu başka doktora gittiğindeKızlar dış gebelikmiş. Bugün hastaneye yatışımı yapacaklar
Keseyi göremediler bir türlü. Bu kadar yüksek beta da muhakkak kese oluşması lazım dedim. Radyoloji de baktı o da aynı şeyi söyledi. Çok çok üzgünüm. Önce kimyasal ilaçla tedavi edilecek olmazsa ameliyat olacakmışım çok korkuyorumFakat bir yakınıma da buna benzer bsey söylediler bebeğin öyle bir problemi yoktu başka doktora gittiğinde
Acaba başka doktorda mi görse sizi
Keseyi göremediler bir türlü. Bu kadar yüksek beta da muhakkak kese oluşması lazım dedim. Radyoloji de baktı o da aynı şeyi söyledi. Çok çok üzgünüm. Önce kimyasal ilaçla tedavi edilecek olmazsa ameliyat olacakmışım çok korkuyorum
4625,6Betanız kaç bir doktor benim ki 10 bin iken ultrasonda görmedi oysa ki ben başka doktorda görmüştüm
Dış gebelik çok tehlikeli ama başka doktora da görünseniz makina değişimi bile etkiliyor doktor bana hamile değilsin dedi beta istedi betam 10 bin çıktı sonra gördü oysa ki ben bir hafta önce görmüştüm kese ve bebeği4625,6
Bende ablamın ve başka bir yakinimin daha tecrubelerinden yola çıkarak sizin gibi dusunuyorumDış gebelik çok tehlikeli ama başka doktora da görünseniz makina değişimi bile etkiliyor doktor bana hamile değilsin dedi beta istedi betam 10 bin çıktı sonra gördü oysa ki ben bir hafta önce görmüştüm kese ve bebeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?