Beta HCG sonucuna göre hamile miyim? Nolur cevap verin

Ahahahahah biraz bilgisizim bu konularda teşekkür ederim o kadar çok şey okudum ki bi yandan da korkuyorum yok kimyasal gebelik yok dış gebelik o yüzden gerginim biraz
Kimyasal gebelik olduğunu dusunmuyorum
Dış gebelik olup olmadığı da karından ultrason ile bakılınca görülüyor
Bu arada bol su içip giderseniz idrara sıkışık olursanız yani
Doktorunuz ay göremedim göremiyorum bidaha gel dememis olur

Bebe krese gidecek, bunun hamileyim mi acabasi mi kalmis?

4W2d iken sonucum o civarlardaydi.

Saglikla kucaginiza alin insallah.

Ya aslında ben geçen hafta kan tahlili vermiştim doktor sağlıklı bi gebelik planlayalım kan değerlerine bakalım dedi. Bugün beni arayıp d vitaminin çok çok düşük ilaç yazdım kullanmaya başla dedi. İyi ki gelmişsin bu kadar düşük d vitaminiyle hamile kalsan da düşerdi bebek dedi. O yüzden korkuyorum şuan

Fakat bir yakınıma da buna benzer bsey söylediler bebeğin öyle bir problemi yoktu başka doktora gittiğinde
Acaba başka doktorda mi görse sizi
Keseyi göremediler bir türlü. Bu kadar yüksek beta da muhakkak kese oluşması lazım dedim. Radyoloji de baktı o da aynı şeyi söyledi. Çok çok üzgünüm. Önce kimyasal ilaçla tedavi edilecek olmazsa ameliyat olacakmışım çok korkuyorum

Betanız kaç bir doktor benim ki 10 bin iken ultrasonda görmedi oysa ki ben başka doktorda görmüştüm

Bende ablamın ve başka bir yakinimin daha tecrubelerinden yola çıkarak sizin gibi dusunuyorum

yeniden başka biryere baktirmali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…