Beta hcg testi düşük olup normal hamilelik yaşayanlar var mı

Merhabaa, benim sat 23 aralık 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim regl düzensiz o yüzden 25 aralıkta idrar testi yaptım biraz silik ama belirgin şekilde pozitif çıktı. 28 ocak sağlık ocağında kan verdim 168 çıktı 29 ocak günü hemen kadın doğuma gittim tekrar kan testi yaptı 298 çıktı. Kese gözükmedi ama sat a göre 5+2de doktora gittim gözükmesi normal mi değelerim düşük mü sizce gebelik normal midir? 5 şubatta keseyi görmek için gidicem inşallah

Emine hanim merhaba sonucunuz ne cikti. Bende pazartesi 55 beta degeriyle gebelik ogrendim carsamba 72 oldu. Artış cok az. Sizi merak ettim

Merhaba şuan artış seviyemde bir sorun görünmüyor ama henüz doktor kontrolüm olmadı. Pazartesi tekrar tahlil yaptırıp haber vereceğim doktoruma. Umarım sizde ferahlatıcı haberler alırsınız. Pazartesi ne olduğu belli olacak

Artislarinizin güzel olmasina sevindim keseyide gorursunuz biran evvel insallah❤

İnşallah, aynı dualar sizin içinde. Benim ki garip biraz ama bakalım sonuç ne olacak. Rabbim her kulunu farklı şekilde imtihan ediyor.

Benm oğlumda ilk değerim16 idi adetime 4 gün falan varken Ama normal gebelikti cnm sen hamilemisin sonuç ne

Benm oğlumda ilk değerim16 idi adetime 4 gün falan varken Ama normal gebelikti cnm sen hamilemisin sonuç ne
Henüz kalp atışını duymasamda şuan öyle görünüyor. Çok şükür sış gebelik riskini atlattım. İnşallah 25 şubatta gittiğimde duyarız ve normal bir gebelik olarak devam eder

Henüz kalp atışını duymasamda şuan öyle görünüyor. Çok şükür sış gebelik riskini atlattım. İnşallah 25 şubatta gittiğimde duyarız ve normal bir gebelik olarak devam eder
Senin çok erken baktığın için düşüktür belki ben adetimi 10 gün geçtikten sonra bu sonucu almıştım

25 şubatı bekliyorum hala. Enfeksiyon için ilaç kullanmak zorunda kaldım. Kalp atışını duymayı bekliyorum. Koyu renkli akıntım oluyor ona gerilip sıkılıyorum biraz. Umarım korktuklarımızdan emin olacağımız o günlere eriştirir rabbim. Sizin kese göründü mü peki

Yok görunmedi cunku ultrasona girmedim hala suan pek cesaret edemiyorum kotu birsey duycam diye ama bu hafta bigun mecbur kese icin baktirmam gerek. Umarim kalp atisinida duyarsin bebişin seninledir insallahh ❤❤

Merhaba benim adet günümde normalde hiç yasamadigim bir sanciyla acile gittim gebelik testi yapıldı negatif çıktı. Suan gecikmenin 4. Günü her ay hic sasmaz 25. Gun olurdum ilk defa boyle bisi oldu kan testi tekrarlasam mi yoksa 7. Gunu beklesemmi bilemedim.

27 kasım son adet tarihim, polikistikoverim var ve aralikta adet gormeden ocakta hamile kalmisim 20 ocakta 4.97 ile ogrendim 14 subatta bebgimin kalp atislarini duydum, bol bol dua edin Rabbim gonlunuzdekileri alniniza yazsın inşallah

Beklemek zor ama bekleyin biraz daha. İnşallah hayırlı haberler alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…