Merhaba gittin mi doktora merak ettim. Var mı bir artış.Benim de adet gecikmesinin 7. Gününde 9.33 cıktı. Oncesinde düşük ve dış gebelik yaşadığım için endişeliyim. Pzts tekrar tahlil yaptiracagim
Merhaba maalesef kanamam oldu.Merhaba gittin mi doktora merak ettim. Var mı bir artış.
Merhaba. Nasılsın. Ne yaptın merak ettim seni.Artislarinizin güzel olmasina sevindimkeseyide gorursunuz biran evvel insallah❤
Benm oğlumda ilk değerim16 idi adetime 4 gün falan varken Ama normal gebelikti cnm sen hamilemisin sonuç neMerhaba hanımlar. Aranıza yeni katıldım. En son 24 aralıkta adet oldum. 19 ocakta yeniden olmam gerekiyordu. Olmadım. 22 ocakta beta hcg testi yaptırdım negatif çıktı. 27 ocakta gebelşk testi yaptım silik bir şekilde ikinci çizgi çıkınca 28 ocakta tekrar beta testi yaptırdım sonuç 14.19 çıktı. Sizce normal şekilde bir gebelik olma şansım kaç. İilk başta böyle düşük bir sonuç alan var mı? Normal bir hamilelik olur mu sizce? Değerli görüşlerinizi bekliyorum...
Henüz kalp atışını duymasamda şuan öyle görünüyor. Çok şükür sış gebelik riskini atlattım. İnşallah 25 şubatta gittiğimde duyarız ve normal bir gebelik olarak devam ederBenm oğlumda ilk değerim16 idi adetime 4 gün falan varken Ama normal gebelikti cnm sen hamilemisin sonuç ne
Senin çok erken baktığın için düşüktür belki ben adetimi 10 gün geçtikten sonra bu sonucu almıştımHenüz kalp atışını duymasamda şuan öyle görünüyor. Çok şükür sış gebelik riskini atlattım. İnşallah 25 şubatta gittiğimde duyarız ve normal bir gebelik olarak devam eder
Gec döllenme olabilr ama şuan ki değerin kaç artışı normalse korkmaSenin çok erken baktığın için düşüktür belki ben adetimi 10 gün geçtikten sonra bu sonucu almıştım
Merhaba 10 şubatta 600 oldu betam. Biraz yavas artiyoruz %70 gibi ama duzenli artiyor. Ultrasona giricem biraz daha bekleyelim dedik. Siz nasilsiniz nasil ilerliyor gebeliginizMerhaba. Nasılsın. Ne yaptın merak ettim seni.
Yok görunmedi cunku ultrasona girmedim hala suan pek cesaret edemiyorum kotu birsey duycam diye ama bu hafta bigun mecbur kese icin baktirmam gerek. Umarim kalp atisinida duyarsin bebişin seninledir insallahh ❤❤25 şubatı bekliyorum hala. Enfeksiyon için ilaç kullanmak zorunda kaldım. Kalp atışını duymayı bekliyorum. Koyu renkli akıntım oluyor ona gerilip sıkılıyorum biraz. Umarım korktuklarımızdan emin olacağımız o günlere eriştirir rabbim. Sizin kese göründü mü peki
Beklemek zor ama bekleyin biraz daha. İnşallah hayırlı haberler alırsınızMerhaba benim adet günümde normalde hiç yasamadigim bir sanciyla acile gittim gebelik testi yapıldı negatif çıktı. Suan gecikmenin 4. Günü her ay hic sasmaz 25. Gun olurdum ilk defa boyle bisi oldu kan testi tekrarlasam mi yoksa 7. Gunu beklesemmi bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?