Merhaba emine hanım ben dun ultrasona girdim kesemiz gorundu cok sukurİnşallah Rabbim bilir en güzelini. Aynı dua ve temenniler sizin içinde olsun inşallah
Çok sevindimmm. Allahım sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah. Amiiin inşallah alırızMerhaba emine hanım ben dun ultrasona girdim kesemiz gorundu cok sukurminik minik kalp atislarida duyuldu transvajinal ultrasonla. 5haftaya uyumluyuz cok sukur. Sizde guzel haberler alirsiniz insallah ❤
Aminn cok tesekkur ederim allah razi olsunÇok sevindimmm. Allahım sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah. Amiiin inşallah alırız
Merhaba, adet görmeden hamile kalınır mı ki? geç döllenme olabilir mi? Benimde son regl tarihim 6 Ocak bugün kan testi yaptım ama betam 0.2527 kasım son adet tarihim, polikistikoverim var ve aralikta adet gormeden ocakta hamile kalmisim 20 ocakta 4.97 ile ogrendim 14 subatta bebgimin kalp atislarini duydum, bol bol dua edin Rabbim gonlunuzdekileri alniniza yazsın inşallah
Canim ben polikistik overliyim, kasimda oldum aralikta olmadim ocakta ogrendim ve suan henuz 6+6 hatta kendini strese sokma yoksa inan olmuyor bebek stres dusman bizeMerhaba, adet görmeden hamile kalınır mı ki? geç döllenme olabilir mi? Benimde son regl tarihim 6 Ocak bugün kan testi yaptım ama betam 0.25ne yapacağımı bilmiyorum ne regl var ne de bebek
Kaçıncı haftanda öğrendin Dış gebeliğini canım. Cok geçmiş olsun bu aradaBen dış gebelik geçirdim ve değerlerim iki günde bir iki katından fazlaya çıkıyordu 12.000 e bile çıktı ama kese görünmedi içini ferah tut beta herkeste aynı olmuyor geç döllenmedir inşallah
Canım beta 4250 olmuştu kese görünmedi 5.-6. Haftaydı ama kürtaj iğnenin vurulması 8.haftayı buldu kanamam olmadığı için bekledilerKaçıncı haftanda öğrendin Dış gebeliğini canım. Cok geçmiş olsun bu arada
Son ilişkiden 10 gün sonra mı kanda çıkmıştı senin?Benim ki 10 gün geçtikten sonra çıktı. Bir tezatlık var ama allahım korktuğuma uğratmasın. Peki hiç duydun mu bu kadar düşük olup normal bir gebelik yaşayan?
Yok hayır adet günümü 10 gün geçtikten sonraSon ilişkiden 10 gün sonra mı kanda çıkmıştı senin?
Canım 27 kasımda adet oldun, 20 aralıkta mı betan 4.97 idi?Canim benim ben en son 27 Kasimda adet oldum ama polikistik over var bende adetim 3 gun gecince test yaptim negatifti , ayin 20sinde baş donmesi için gittim beta 4.97 cikti dahiliye bir kan daha alalim dedi 22sinde 47.84 cikti ayin 3unde kadın doğuma randevum var bakalim ne olacak düşin ki adet gormeden hamile kaldim ben ocakta
Son ilişki kaç gün önce olmuştu? Ona göre beta artar ya.Yok hayır adet günümü 10 gün geçtikten sonra
Sonuç ne oldu?Merhaba benim adet günümde normalde hiç yasamadigim bir sanciyla acile gittim gebelik testi yapıldı negatif çıktı. Suan gecikmenin 4. Günü her ay hic sasmaz 25. Gun olurdum ilk defa boyle bisi oldu kan testi tekrarlasam mi yoksa 7. Gunu beklesemmi bilemedim.
Bende de aynı gecikmem.var gebelik yok kanda,Merhaba, adet görmeden hamile kalınır mı ki? geç döllenme olabilir mi? Benimde son regl tarihim 6 Ocak bugün kan testi yaptım ama betam 0.25ne yapacağımı bilmiyorum ne regl var ne de bebek
Son ilişki kaç gün önce olmuştu? Ona göre beta artar ya.
Adet gecikir bu esnadaki ilişkiylede hamile kalınabilir mesela. Ondan son ilişkiyi sordum canım
5 gün bence çok erken. Benim durumuma göre. Benim 10.günde gebelik testi çok silik çıktı ertesi gün kan testi 14.19 çıktı. Bekleyin bence biraz. İnşallah olur. 5.günde benim hepsi negatiftiBende de aynı gecikmem.var gebelik yok kanda,
senin gecikmen ne kadar, bi sonuç var mı?
Canım adet geceli beş gün. Son ilişki üzerinden on gün geçti. Seninde on gün geçmiş miydi son ilişkinde?5 g
5 gün bence çok erken. Benim durumuma göre. Benim 10.günde gebelik testi çok silik çıktı ertesi gün kan testi 14.19 çıktı. Bekleyin bence biraz. İnşallah olur. 5.günde benim hepsi negatifti
Yok canim 20 Ocakta ögrendimCanım 27 kasımda adet oldun, 20 aralıkta mı betan 4.97 idi?
Benim adetim 5 gün gecikti, son ilişki 9, 10 önce olmuştu, kanda negatif çıktı.
Seninkiyle ortak yönü var mı?
Yardımcı olursan sevinirim.
Hayır ilişki tarihi değildi. Olmadı ilişki hiç.Canım adet geceli beş gün. Son ilişki üzerinden on gün geçti. Seninde on gün geçmiş miydi son ilişkinde?
Son ilişki senin adet gecikmesinden sonra ololabilir ve ondan hamile kaldıysan kanda çıkmış olabilir son ilişki tarihi önemli diye soruyorum.
Kanda 14.9 çıktığında son ilişkin kaç gün önce idi?
Kalp atışını duydunuzmuHayır ilişki tarihi değildi. Olmadı ilişki hiç.
Aralıkta adet olmadın, nasıl oldu bu iş çok karışık bi durum.Yok canim 20 Ocakta ögrendim
Özelden yazdım.Hayır ilişki tarihi değildi. Olmadı ilişki hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?