Beta hcg testi düşük olup normal hamilelik yaşayanlar var mı

İnşallah Rabbim bilir en güzelini. Aynı dua ve temenniler sizin içinde olsun inşallah
Merhaba emine hanım ben dun ultrasona girdim kesemiz gorundu cok sukur minik minik kalp atislarida duyuldu transvajinal ultrasonla. 5haftaya uyumluyuz cok sukur. Sizde guzel haberler alirsiniz insallah

Merhaba emine hanım ben dun ultrasona girdim kesemiz gorundu cok sukur minik minik kalp atislarida duyuldu transvajinal ultrasonla. 5haftaya uyumluyuz cok sukur. Sizde guzel haberler alirsiniz insallah
Çok sevindimmm. Allahım sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah. Amiiin inşallah alırız

27 kasım son adet tarihim, polikistikoverim var ve aralikta adet gormeden ocakta hamile kalmisim 20 ocakta 4.97 ile ogrendim 14 subatta bebgimin kalp atislarini duydum, bol bol dua edin Rabbim gonlunuzdekileri alniniza yazsın inşallah
Merhaba, adet görmeden hamile kalınır mı ki? geç döllenme olabilir mi? Benimde son regl tarihim 6 Ocak bugün kan testi yaptım ama betam 0.25 ne yapacağımı bilmiyorum ne regl var ne de bebek

Merhaba, adet görmeden hamile kalınır mı ki? geç döllenme olabilir mi? Benimde son regl tarihim 6 Ocak bugün kan testi yaptım ama betam 0.25 ne yapacağımı bilmiyorum ne regl var ne de bebek
Canim ben polikistik overliyim, kasimda oldum aralikta olmadim ocakta ogrendim ve suan henuz 6+6 hatta kendini strese sokma yoksa inan olmuyor bebek stres dusman bize

Ben dış gebelik geçirdim ve değerlerim iki günde bir iki katından fazlaya çıkıyordu 12.000 e bile çıktı ama kese görünmedi içini ferah tut beta herkeste aynı olmuyor geç döllenmedir inşallah
Kaçıncı haftanda öğrendin Dış gebeliğini canım. Cok geçmiş olsun bu arada

Benim ki 10 gün geçtikten sonra çıktı. Bir tezatlık var ama allahım korktuğuma uğratmasın. Peki hiç duydun mu bu kadar düşük olup normal bir gebelik yaşayan?
Son ilişkiden 10 gün sonra mı kanda çıkmıştı senin?

Canım 27 kasımda adet oldun, 20 aralıkta mı betan 4.97 idi?

Benim adetim 5 gün gecikti, son ilişki 9, 10 önce olmuştu, kanda negatif çıktı.
Seninkiyle ortak yönü var mı?
Yardımcı olursan sevinirim.

Sonuç ne oldu?

Bende de aynı gecikmem.var gebelik yok kanda,
senin gecikmen ne kadar, bi sonuç var mı?

5 g
Son ilişki kaç gün önce olmuştu? Ona göre beta artar ya.

Adet gecikir bu esnadaki ilişkiylede hamile kalınabilir mesela. Ondan son ilişkiyi sordum canım

Bende de aynı gecikmem.var gebelik yok kanda,
senin gecikmen ne kadar, bi sonuç var mı?
5 gün bence çok erken. Benim durumuma göre. Benim 10.günde gebelik testi çok silik çıktı ertesi gün kan testi 14.19 çıktı. Bekleyin bence biraz. İnşallah olur. 5.günde benim hepsi negatifti

5 g

5 gün bence çok erken. Benim durumuma göre. Benim 10.günde gebelik testi çok silik çıktı ertesi gün kan testi 14.19 çıktı. Bekleyin bence biraz. İnşallah olur. 5.günde benim hepsi negatifti
Canım adet geceli beş gün. Son ilişki üzerinden on gün geçti. Seninde on gün geçmiş miydi son ilişkinde?

Son ilişki senin adet gecikmesinden sonra ololabilir ve ondan hamile kaldıysan kanda çıkmış olabilir son ilişki tarihi önemli diye soruyorum.

Kanda 14.9 çıktığında son ilişkin kaç gün önce idi?

Hayır ilişki tarihi değildi. Olmadı ilişki hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…