Beta hcg testi negatif çıkıp sonradan pozitife dönen?

Ozqe59

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2021
486
842
53
31
Merhabalar.. Arkadaslar adetim 3 gün geçmişti grip oldum acile gittim ilaç kullanmadan önce gebelik şüphem var dedim test yaptılar 1saat sonra cıkar dediler sonuç 2bucuk saatte cıktı makine arızalandı dediler sonucu 0.33 cıktı negatif dedi. Doktor zaten tam bir deliydi ilgisizdi grip oldum dedim kalkıp muayene bile etmedi ertesi sabah bende özele geldim bütün tahliller sonuclara göre covid oldugum saptandı birsürü ilaç serum falan verdiler ama hala adet olmadım bugün 5.günüm. Kasığımda hafif ağrı oluyor birde gece ağrım oldu cok hastalandm dedim baktım yok bişey. Şmdi ben acilde ki doktora uyuz oldugum için test sonucuna da güvenemedim netten baktığımda bazılarında bastan negatif sonra pozitif cıkan da olmş sizlerden bilgisi olan var mı acaba bu konuda beni Bi aydaınlatrmsnz ne olur

Canım zaten covidsen karantina sürecinde önce bağışıklığını yükselt ve iyileşmeye odaklan. Hamilelik varsa zaten 10 gün sonra yeniden test yaptırdığında olup olmadigi çıkar.

Bir ihtimal var mı yani sizcee eğer hamileysem ve bukdr ilaç alımına cok üzülürüm

Benimde bir sorum var acaba bilen biri yardımcı olabilir mi regle 4 gün kala idrar testim negatif çıktı yumurtlamanin üzerinden 11 gün geçti test ultra erken testlerden değil acaba pozitife dönebilir mi daha yoksa bu ay da mi yok

Yani beta HCG bebek rahime tutunduğundan itibaren hızla artan bir hormon. Reglinin geçtiği durumda 3000lerde falan olması lazım. Bence gebe değilsiniz. Zaten covidmişsiniz, öncelikle iyileşmeye bakın. Herşey geciktirmiş olabilir regliyi, covidle savaşan vücut bile geciktirmiş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…