Beta HCG testi

İkiz olabilme ihtimali vwr diyorsunuz yani
Benimde çok ağrılarım olmaya başladı acidan kivrandim durdum ben bu gebeliği zaten istemiyorum hiç hazır değilim yeni doğum yaptım kendime gelemedim daha eşim yüzünden geldim bu durumlara yani vicdansız gibi olabilirim ama benim için gebelik olmasa da olur

Çok geçmiş olsun insan çöküyor psikolojimen ben alışmış dim şöyle yaparım şunu alırım diye hayalin kurmusdum

Çok geçmiş olsun insan çöküyor psikolojimen ben alışmış dim şöyle yaparım şunu alırım diye hayalin
Ameliyat olmam lazım mecburum gebelik hiç iyi bir zaman da olmadı maalesef ki ben 1 çocuk yeter taraftariyim keşke korunabilseydim keşke gizli gizli ilaç alsaydim bu duruma düşmeseydim

Ameliyat olmam lazım mecburum gebelik hiç iyi bir zaman da olmadı maalesef ki ben 1 çocuk yeter taraftariyim keşke korunabilseydim keşke gizli gizli ilaç alsaydim bu duruma düşmeseydim
Niye ameliyat canım ne için çocuk icinmi hakkında hayırlısı olsun bende 11 yıl ara verdim haktan hayırlı si olsun artık rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…