beta hcg ve gebelik testi

malaga35

Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2020
50
18
8
27
Kızlar selam merhaba daha önce kimyasal gebelik yaşadım şuanda tekrar nasipse hamileyim adetten 1 gün önce beta hcg 70 çıktı yarın tekrar gideceğim gebelik testimin fotoğrafını atıyorum sizlerden rica etsem gebelik test fotoğraflarınızı ilk beta hcg ve adetten kaç gün önce veya kaç gün sonra yaptığınızı öğrenebilir miyim

yumurtlamadan sonra gecen sureyle alakalı oldugu ıcın adete su kadar kaldı bu kadar gectı dıyecekler kıyaslama . Su an zaten normal degerın. Artısını da kontrol ettır tmmdır:) demek ıstedıgım adet1 1 gun gectı 300 cıktı dıyen de olcak 60 cıktı dıyen de. Tamamen dollenme zamanıyla alakalı cogu kımse de zaten yumurtlama zamanını bılmez gec mı oldu erken mı oldu degerlendıremez. Adetıne gore kıyaslayarak soyler. hayırlısıyla guzel ice artsın ınsallah ..

Canım adetin gecikmeden bile 70 cikmış değerin çok güzel kafana takma bence rahat ol stres yapmaki vucüdün ve yeni olusmaya baslamış bebeğe etki etmesin hayirlı olsun saglıcakla gelsin

Adet günü 55
Iki gun sonra 208
Sonrasinda 5020 cikti degerim senin degerin iyi bence stres yapma insallah iyi olacak hersey diye düşün

Cevap verdiğiniz için çook teşekkür ederim haklısınız daha önce sorun yaşayınca düşünmeden duramadım iyiki varsınız

Canım adetin gecikmeden bile 70 cikmış değerin çok güzel kafana takma bence rahat ol stres yapmaki vucüdün ve yeni olusmaya baslamış bebeğe etki etmesin hayirlı olsun saglıcakla gelsin
Haklısınız inşallah nerde isteyen varsa kucakları boş kalmasın inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Merhaba herkese bende bir şey sormak istiyorum bekledigim adet günü bu gündü benim dün dayanamayıp test yaptım malesef negatif cıktı ama bu gün halen olmadım karnım belim adet olucakmışım gibi bi kaç gündür agriyo sizce halen hamile olma şansım var mı icimde yinede ümit var

Canım mesajını görmemişim eğer hislerin o yöndeyse neden olmasın bazen geç döllenme olabiliyor yada beta hcg henüz idrara geçicek seviyede artmamıştır

Beta hcg 5inde 70 8inde 230 11inde 776 çıktı araya bayram gireceği için 16sına randevu aldım keseyi ne zaman gördünüz acaba görebilirmiyim

Beta hcg 5inde 70 8inde 230 11inde 776 çıktı araya bayram gireceği için 16sına randevu aldım keseyi ne zaman gördünüz acaba görebilirmiyim
Beta değerin 2000-3000 civarındayken sanırım kese görünür oluyordu yani tam bayram sonrasındaki hafta görünmesi yüksek :) hayırlı olsun ☺ sürekli betaya baktırmana gerek yok artık bayram sonrası hep ultrasondan bakılır bebişine

Daha hiç doktora gözükmedim değerler nasıl onuda pek bilmiyorum
Değerlerimdeki artış da çok iyi gayet sağlıklı bir ilerleme, bundam sonra çok dikkat et kendine, uzanma, esneme, gerinme hareketleri yok, boşca dinlen uzat ayaklarını ağır kaldırma iyi beslen abur cuburdan uzak dur ve bol su iç günde 2litreyi gör suda mutlaka

Fazlasını içiyorum :) cuma gidicem kese görünür mü acaba

Görmemişim mesajı teşekkür ederim cuma gideyim bakalım görünmezse artık bayram sonrasına kaldı teşekkür ederim cevap verdiğiniz için :)

Kızlar merhaba
Bir sorum olacak ama biraz karışık ve aceleci görünebilirim şimdiden hoş görün
Son adet tarihim 17 temmuz ve 5 gün sürdü. 25 ve 28 temmuzda korunmasız ilişkim oldu bebek istiyoruz. Ben aceleci davranarak 30 temmuzda kan verdim ve sonucum 0.100 çıktı. Şuanda bat a 12 gün var. Bugün merak edip tekrar kan verdim beta hcg 0.198 çıktı sizce neden böyle ? Bu bir artış olarak kabul edilebilir mi yoksa önemsiz bir rakam mi ? Bu arada belirti olarak yumurtlama günümün başlangıcından beri inanılmaz kasık ağrılarım var ve afedersiniz açık sarı şeklinde akıntım.
Şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…