- 21 Mart 2019
- 300
- 236
- 23
- Konu Sahibi unutkangelin
-
Teşekkür ederim cevapladığı için.Canım çok benzer bir durum yaşadım o zaman çok araştırmıştım böyle olup sağlıklı devam edenler de var ama ben düşük yaptım. O zaman 1 doktor progrsteron vermişti ama ben daha öncede dış gebelil yaşadığım için kese görmeden kullanma dedi başka doktor da keseyi de göremeden düştü zaten. İnşallah sağlıkla devam eder senin.
Doktor vajinal progestan verdi.
Ama yine pembe damla damla kanamam var.
Yarın sabah tekrar Beta’ya bakılacak.
Umarım bebeğim benimle kalır.
Sağ olun.amin inşallah öyle olur
öncesinde idrar testi yapmışmıydınSağ olun.
Geçen ay çook arka arkaya silik idrar testleri görüp var mı yok mu diye kafayı yemiştim.öncesinde idrar testi yapmışmıydın
Geçen ay çook arka arkaya silik idrar testleri görüp var mı yok mu diye kafayı yemiştim.
Bu yüzden bu ay direkt kan vermeye gittim.
Ama yarın sabah kan vermeden önce bir de idrar testi yapacağım.
Hiç hareket etmeden yatıyorum işte. Ayağa kalkarsam kanamam olacak diye korkuyorum.kan testi kesin sonuç ya idrar testleri insanı şişiriyooor
Öncelikle hayırlı olsun. Allah size bağışlasın. Ben 16 haftalık hamileyim bende öğrendiğim günden beri progestan kullanıyorum. İlk 5 gün iğne vurundum sonra hap olarak kullandım halada kullanıyorum. Bence vajinal kullanımdansa ağızdan almak daha iyi çünkü vajinal kullanımda bir kısmı geri çamaşırınıza akıyor o zamanda şüpheye düşüyorsynuz. Düzenli olarak kullandığınızda gerçekten işe yarıyor. Hiç bir zararı yok korkmayın. Rahim duvarını kalınlaştırarak kanamayı önlüyorDoktor vajinal progestan verdi.
Size de hayırlı olsun.Öncelikle hayırlı olsun. Allah size bağışlasın. Ben 16 haftalık hamileyim bende öğrendiğim günden beri progestan kullanıyorum. İlk 5 gün iğne vurundum sonra hap olarak kullandım halada kullanıyorum. Bence vajinal kullanımdansa ağızdan almak daha iyi çünkü vajinal kullanımda bir kısmı geri çamaşırınıza akıyor o zamanda şüpheye düşüyorsynuz. Düzenli olarak kullandığınızda gerçekten işe yarıyor. Hiç bir zararı yok korkmayın. Rahim duvarını kalınlaştırarak kanamayı önlüyor
Hiç hareket etmeden yatıyorum işte. Ayağa kalkarsam kanamam olacak diye korkuyorum.
Forumda benzer durumda olanları okuyorum. Zaman geçmiyor.
Aminaynen canım bu aralar dikkat etde tutunsn iyice sana allahın izniyle
Benim kanamam olmadı progestana çok erken başladığım için sanırım ama rahim arkasında içerde vardı kanama ve rahim ağzı boyu kısaydı çocuk olması gerekenden aşağıdaydı. Sancım oldu evet ama sancılarım yoğundu serum takılınca rahatlıyordumSize de hayırlı olsun.
Peki sizin de başlangıçta damla damla kahverengi-pembe kanamanız ve kasıklarınızda regl olacağınıza benzer ağrılarınız var mıydı?
Çok geçmiş olsun.Benim kanamam olmadı progestana çok erken başladığım için sanırım ama rahim arkasında içerde vardı kanama ve rahim ağzı boyu kısaydı çocuk olması gerekenden aşağıdaydı. Sancım oldu evet ama sancılarım yoğundu serum takılınca rahatlıyordum
Çok teşekkür ederim sizede geçmiş olsunÇok geçmiş olsun.
İnşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinDoktor vajinal progestan verdi.
Amin inşallahİnşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?