- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
bugün biz de kan testi yaptık 12.gün değerim 30.46 çıktı yani çok düşük. hamilemiyim değilmiyim diye düşünürken olayın bu tarafı hiç aklıma gelmemişti. çok üzgünüm(
Canim dun degerim 86 cikti normale gore dusuk gidiyo bi de ishal oldum elevitten supheleniyorum. Senin nasil gidiyo yukselmistir insallah degerin canim.
Ya ben napayım söyleyin bugün değerim sadece 33.... Negatif olsaydı bir gün ağlardım ya şimdi(cuma günü tekrar yaptırıcam umutlarım git gide azalıyo..hayırlısı artık elden bişey gelmiyor..
Brillantas arkadaşım noldu test sonucunda yükselme olmuş mu merak ettim.
maalesef canım daha kötü 6.56 olmuş( nasl birden bu kadar düştü anlamıyorum
maalesef canım daha kötü 6.56 olmuş( nasl birden bu kadar düştü anlamıyorum
malesef benimde değerim 24 ten 4.8 e düştü allah hepimize tez zamanda hayırlısını versin
hayırlısı canım sana ne dedi dr un? bana hemen ilaçları bırak biraz dinlen ara ver dediler.
evet her zaman öyle dedim zaten hayırlısı olsun banada ilaçları kes demişti ama benim kanamam ilaçları kesmeden başlamıştı dün itibariyle bıraktım ilaçları martta tekrar başlarız dediler ama bakalım hayırlısı senin kaçtan düştü değer
30.46 dan 6.56 ya düştü. benim adetim başlamadı daha ne zaman başlar bilmiyorum.aslında ben hemen başlamak istiyorum ama dr ne der bilmiyorm çarşamba randevu aldım.pko var bende ilaç almadan zor adet olabiliyorum. siz biliyomusunuz acaba hemen ocak ayında başlarlar mı?
Benim değerler çok az arttığı için ne gebe hissediyorum nede gebelik olmadığını ya herşeyin hayırlısını istemiştim oysa. Gerçi transferden sonra karnım sancılandığında ve her tuvalete gidişimde korkardım adet olacağım diye.Ama şimdi adet olsamda şu içimdeki umudu atsam Allahım çok zormuş kendimi avutamıyorum da . Şimdi tüp merkezini sorguluyorum kendi kendime ..psikolojik destekte olmadıkları gibi dış gebelik olabilir diyerek beni korkuttular. Ara ara ağlama krizine giriyorum kendimi teselli etmeye çalışıyorum olmuyo . Aslında ilk denememizdi .ümitlenmiştim de hayal kırıklığı buna denir . İçimdekileri dökmek istedim(
ose23 kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben 29 yaşındayım bizim de ilk denememizdi biz de çok umutlanmıştık büyük bi hayal kırıklığı oldu bizim için. ama merkezden arayıp ilgilendiler sağolsun haklarını yiyemem. ama şöyle de bişey var: bize hiç bi sorun yok 6. gün embriyoları çok sağllıklı dediler o yüzden biz de hiç olumsuz düşünmedik negatif sonucu sürpriz oldu. kalakaldık ne yapacağımızı bilemedik.onlar da neden olmadığı konusunda bi açıklama yapamadılar. biz de bi ara merkez hakkında olumsuz düşünmedik değil acaba para için mi bizim ilk denememizi heba ettiler diye ama kötü düşünmek istemedik daha sonra çünkü orda dondurulmuş embriyolarım var ve orda denemeye devam etcem bu yüzden çarşambaya randevu aldım gidip görüşcem. sen de kendini yıpratma benim gibi hayrlısı olsun. güvenmeye çalış dondurulmuşların yoksa başka yerlerle de görüş istersen senin için rahat olsun önemli olan bu canım.
Sözler içini rahatlatmaz biliyorum ama yinede şunu söylemek isterim bebek hasreti bizim sınavımız sabredicez merkezini suçlama çok üzülürsün vakti saati değil demekki böle düşün doktorlar mucizeler yaratmıyor rabbimin nasip ettiklerine vesile oluyor bol dua et vakti biran önce gelsin diye umarım hemen toparlanır ve moralin yüksek şekilde tekrar denersin allah yardımcın olsunBenim değerler çok az arttığı için ne gebe hissediyorum nede gebelik olmadığını ya herşeyin hayırlısını istemiştim oysa. Gerçi transferden sonra karnım sancılandığında ve her tuvalete gidişimde korkardım adet olacağım diye.Ama şimdi adet olsamda şu içimdeki umudu atsam Allahım çok zormuş kendimi avutamıyorum da . Şimdi tüp merkezini sorguluyorum kendi kendime ..psikolojik destekte olmadıkları gibi dış gebelik olabilir diyerek beni korkuttular. Ara ara ağlama krizine giriyorum kendimi teselli etmeye çalışıyorum olmuyo . Aslında ilk denememizdi .ümitlenmiştim de hayal kırıklığı buna denir . İçimdekileri dökmek istedim(
5 Ağustosta 5. gün transferi oldum ve 9.gün gebelik testinde silik de olsa ikinci çizgiyi gördüm doktorumla görüştüm ve ertesi gün beta hcg yaptırdım ve değerlerim şöyle..
10. gün 395,20
12.gün 513,53
14.gün 549,59
15.gün 597,91
oldukça yavaş ilerlediğini söyledi doktor bende ister istemez tedirgin oldum böyle az yükseliş gösterip hamilelik yaşayan varmı bana moral verebilecek Cuma günü bir daha kan vermemi istedi doktor beynimden negatif düşünceyi atamıyorum iyi düşünmek istedikçe sanki inadına aklıma geliyor yardımınıza ihtiyacım var sanırım..
5 Ağustosta 5. gün transferi oldum ve 9.gün gebelik testinde silik de olsa ikinci çizgiyi gördüm doktorumla görüştüm ve ertesi gün beta hcg yaptırdım ve değerlerim şöyle..
10. gün 395,20
12.gün 513,53
14.gün 549,59
15.gün 597,91
oldukça yavaş ilerlediğini söyledi doktor bende ister istemez tedirgin oldum böyle az yükseliş gösterip hamilelik yaşayan varmı bana moral verebilecek Cuma günü bir daha kan vermemi istedi doktor beynimden negatif düşünceyi atamıyorum iyi düşünmek istedikçe sanki inadına aklıma geliyor yardımınıza ihtiyacım var sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?