beta hcg yavaş yükselenler...lütfen bakın..

Merhaba benim transferden sonra 8. Gün hcg:5.8 çıktı 12. Gün 35çıktı 14. Gün 149.9 çıktı başlangıç düşük ama doktor sonucun yeterli olduğu söyledi
Canm mrb..kacıncı gün embriyosu?tebrık ederım bu arada..benm blast embriyo 6.gün 8 7. Gün 11.5cıktı cok dusuk(

Canm mrb..kacıncı gün embriyosu?tebrık ederım bu arada..benm blast embriyo 6.gün 8 7. Gün 11.5cıktı cok dusuk(
Teşekkür ederim benim ikinci gün transfer edildi. Bildigim kadarıyla sonuç 5 ve üzerinde ise sonuç pozitif oluyor

Lütfen yardımmm!!!!!
Son regl tarihim 5 Agustos
8 Eylül Beta Hcg Değerim 167
11 Eylül Beta Hcg Değerim 355
13 Eylül Beta Hcg Değerim 446.20
15 Eylül Beta Hcg Değerim 683.3

Kan değerleri mutlaka 2 günde bir artış iki katı göstermeli diyorlar.

Benim değerlerim bu şekilde yavaş artış gösteriyor.Doktor dış gebelikte olabilir takip etcez dedi.Düzelme ihtimali var mı bunu Ne zaman anlayabiliriz???

Merhaba mesajimi goreceginizden umudum yok cok eskide kalms ama yzayim yinede. Benm durumum size benziyo. Son durumunuz ne oldu acaba

Keşke görsende cevaplardan canım 5 Kasım'da transfer oldum 6.gün kan sonucum 21 cīktı 10.gün sonucum 58 çıktı doktorum 12.gün de kan vermemi istedi dünyam basima yıkıldı inşallah senin gebeliğin devam etmiştir

Bu mesajı benimle aynı şeyleri yaşayan arkadaslara umut olmak için yazıyorum hanımlar. Bana bir tanesi 4 hücreli , bir tanesi 8 hücreli iki dondurulmuş embriyo transfer edildi . Transferimin 9. Gününde kan tahlili yaptırdım ve sonucum 10.38 çıktı . Doktorumu aradım son derece umutsuz konustu , tabii ki moralim inanılmaz bozuldu. Ben de tekrar tahlil vermek için 13. Gunu beklemeye karar verdim. O süreçte de bir hata edip idrar testleri aldım. Ve sabahları idrar testi yapıp koyulasip koyilasmadigini takip ettim. Onlar da hep silik çizgi çıktı sanki hiç koyulasmadi. Hergün birbirinin aynısı. Tabiki umudum iyice tükendi. Ancak 30 veya 40 çıkar değerim ve kimyasal gebeliktir diye bütün moralim alt üst olmuş şekilde bekledim. 13. Gün sabah gidip kan verdim ama kan sonucu öğleden sonra 3 veya 4 gibi çıkıyor. Eve geldim ve ağlayarak sonucu bekledim. Sinirlerim.artik iyice yipranmisti. Sonra eşim tahlil sonucunun 182 olduğunu söyledi inanamıyorum haaalaa inanmiyorum. 10 olan değer 4 günde 182 ye çıkmış . Lütfen değeri düşük çıkan arkadaşlar morali izi bir sonraki değeri görmeden bozmamaya çalışın. Biliyorum çok zor . 12. Günden önce tahlil yaptırmayın , kendinizi ve yaninizdakileri üzmeyin. Hikayenin hepsini yazsam bir kitap olur. Söylemek istediğim çok şey var , ben çok umutsuz bir hastaydım binlerce şükür bu değeri gördüm. Rabbim bu yolda olan bütün hepimizi sağlıklı evlatlarla kurtarsın.

Merhaba benimde benzer bir durumum var belki benimde yükselir diye umut ediyorum. Yumurtlama günümü takip etmiştim 14-15 Hazirana denk geliyor. 12 gün sonra kan testi verdim 40 çıktı 16.gün 150lerde olması gerekirken 90 çıktı. Yarın tekrar kan vereceğim umarım bebiş hala benimledir. Sizin de sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inşallah

Merhaba kızlar. Transferimin 12. Günü hcg 37, 14. Günü 173 çıktı. 24. Günü 1884 çıktı ve keseyi gördük. Bugün 25. Günü ve hcg 2027. Kese 4.3 mm iken bugün itibari ile 5.3 mm ye büyümüş. Bunun ne anlama geldiği hakkında fikriniz var mı? Doktor her bünye aynı olmaz dedi ama insan yine de bir destek, bir umut istiyor.

canim kesenin ne kadar olmasi gerekiyor ki. masallah gormussun keseyi, insallah guzelce devam eder...

Hocam şöyle ki; kesenin 2-4 mm aralığında olması gerekirken 4.33 çıktı evet bu güzel. Sorun hcg değerinin 48 saatte sadece %10 artmış olması. Dünden bugüne kese 1 Mm büyüdü üstelik. Ayrıca teşekkür ederim iyi dilekleriniz için ❤❤

rica ederim, insallah sorunsuz ilerler canim

Merhaba arkadaşlar, ben de aranıza yeni katıldım her bebek isteyen anne gibi benim de endişelerim var, belki destek bulurum diye yazmak istedim. Bana iki embryo transferi yapıldı. Bugün transferimin 15. günü 10. gününde beta hcg değerim 340 idi, dört gün sonra değerim 867 idi bundan bir gün sonra biraz kanama oldu ama azdı doktorum proluton depot yaptır dedi dün akşam yaptırdım. Bugün yine biraz kanama oldu doktorum gel kanına bir bakalm dedi bugün beta hcg değerim 1040 çıktı ama az da olsa kanama devam ediyor. Hem beta hcg yavaş ilerliyor hem kanana korkuttu beni. Aynı ya da benzer durum yaşayıp bebeğine kavuşan var mı? ya da başka bir sonuç olan? Varsa yazabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim...

Üzerinden çok zaman geçmiş ama şu an aynı durumu yaşıyorum bu gebeliğiniz nasıl sonuçlandı acaba

Mrb banada yardım edin lütfen artık kürtajdan düşükten bıktım ben çok supriz şekilde ögrendim gebe oldugumu beta 206 çıktı sonra 340 sonra 356 daha doktor randevum vara sabah akşam progestab içiyorum akşamda core asprin sizce umut varmı ama geç döllenme oldugunu çok iyi biliyorum

Benim hcg degeri dusuk biraz.. 10. Gun 24
11. Gun 38 cikti. Dr takip etmemiz lazim dedi hic hamileymisim gibi sevinemedim artik akisina birakmaya Karar Verdim hayirlisi diyorum. ... (
Bende aynı şekil millet ögreip artık hamileyim hazırşık vs bende saglıklımı saglıksızmı ne olacakndiye günlerce uyuyamıyorum acaba yinemi düşük yinemi kürtaj diye ne diyeyim cidden bıktım yıprandımn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…