- 27 Ekim 2014
- 1.857
- 972
- 333
- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
Canm mrb..kacıncı gün embriyosu?tebrık ederım bu arada..benm blast embriyo 6.gün 8 7. Gün 11.5cıktı cok dusukMerhaba benim transferden sonra 8. Gün hcg:5.8 çıktı 12. Gün 35çıktı 14. Gün 149.9 çıktı başlangıç düşük ama doktor sonucun yeterli olduğu söyledi
Teşekkür ederim benim ikinci gün transfer edildi. Bildigim kadarıyla sonuç 5 ve üzerinde ise sonuç pozitif oluyorCanm mrb..kacıncı gün embriyosu?tebrık ederım bu arada..benm blast embriyo 6.gün 8 7. Gün 11.5cıktı cok dusuk(
Merhaba mesajimi goreceginizden umudum yok cok eskide kalms ama yzayim yinede. Benm durumum size benziyo. Son durumunuz ne oldu acabaMerhaba herkese, bir sorum vardı benimde. Değerler çok düşük artıyorç
Bhcg testi yaptırdım.(5 ocak son adetim)
23 şubatta 95 çıktı
27 Şubatta 206
4 martta 600 çıktı.
doktorum içerden ultrason ile baktı dış gebelik olmadığını, belki bünyemin bu şekilde olduğunu (bazı insanlarda 2 günde bir iki katına çıkmayabilir senin normalin belki bu şekilde olabilir dedi) belki de bebeğin sağlıksız büyüdüğünü söyledi. İçerden ultrasonda kese olabileceğini düşündüğü bir şey gördü ama henüz çok küçük perşembe tekrar gel dedi. Hamilelik sevincini yaşayamadan bunlar çıktı. Sizin yorumunuz nedir?
Merhaba kızlar. Transferimin 12. Günü hcg 37, 14. Günü 173 çıktı. 24. Günü 1884 çıktı ve keseyi gördük. Bugün 25. Günü ve hcg 2027. Kese 4.3 mm iken bugün itibari ile 5.3 mm ye büyümüş. Bunun ne anlama geldiği hakkında fikriniz var mı? Doktor her bünye aynı olmaz dedi ama insan yine de bir destek, bir umut istiyor.
Hocam şöyle ki; kesenin 2-4 mm aralığında olması gerekirken 4.33 çıktı evet bu güzel. Sorun hcg değerinin 48 saatte sadece %10 artmış olması. Dünden bugüne kese 1 Mm büyüdü üstelik. Ayrıca teşekkür ederim iyi dilekleriniz için ❤❤
yazmayayım dedim ama yine dayanamadım...daha önceden beni tanıyan çoktur..ben tüp bebekle yeniden hamileyim ama henüz sevinemiyorum..beta hcg değerlerim yavaş yükseliyor..diğer gebeliklerimde de yaşamıştım bunu ama yine de içim rahat etmiyor..çünkü o zaman ilk değerim daha yüksek başlamıştı..doktorum pk endişelenmedi bana göre yeterli dedi üstelik bir prof ama bana hiç yeterli gelmiyor maalesef..
5. gün transferi....
10. gün değerim.....55
12. gün değeri........78
ve doktor istemese de bugün yine yaptırdım
14. gün değeri.........114
lütfen böyle olup gebeliği devam edenlar yazsın...sona erenler yazmasın çok korkuyorum çünkü...
yazmayayım dedim ama yine dayanamadım...daha önceden beni tanıyan çoktur..ben tüp bebekle yeniden hamileyim ama henüz sevinemiyorum..beta hcg değerlerim yavaş yükseliyor..diğer gebeliklerimde de yaşamıştım bunu ama yine de içim rahat etmiyor..çünkü o zaman ilk değerim daha yüksek başlamıştı..doktorum pk endişelenmedi bana göre yeterli dedi üstelik bir prof ama bana hiç yeterli gelmiyor maalesef..
5. gün transferi....
10. gün değerim.....55
12. gün değeri........78
lütfen böyle olup gebeliği devam edenlar yazsın...sona erenler yazmasın çok korkuyorum çünkü...
Mrb banada yardım edin lütfen artık kürtajdan düşükten bıktım ben çok supriz şekilde ögrendim gebe oldugumu beta 206 çıktı sonra 340 sonra 356 daha doktor randevum vara sabah akşam progestab içiyorum akşamda core asprin sizce umut varmı ama geç döllenme oldugunu çok iyi biliyorumyazmayayım dedim ama yine dayanamadım...daha önceden beni tanıyan çoktur..ben tüp bebekle yeniden hamileyim ama henüz sevinemiyorum..beta hcg değerlerim yavaş yükseliyor..diğer gebeliklerimde de yaşamıştım bunu ama yine de içim rahat etmiyor..çünkü o zaman ilk değerim daha yüksek başlamıştı..doktorum pk endişelenmedi bana göre yeterli dedi üstelik bir prof ama bana hiç yeterli gelmiyor maalesef..
5. gün transferi....
10. gün değerim.....55
12. gün değeri........78
Bende aynı şekil millet ögreip artık hamileyim hazırşık vs bende saglıklımı saglıksızmı ne olacakndiye günlerce uyuyamıyorum acaba yinemi düşük yinemi kürtaj diye ne diyeyim cidden bıktım yıprandımnBenim hcg degeri dusuk biraz.. 10. Gun 24
11. Gun 38 cikti. Dr takip etmemiz lazim dedi hic hamileymisim gibi sevinemedimartik akisina birakmaya Karar Verdim hayirlisi diyorum. ... (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?