- 13 Mart 2019
- 5
- 0
- 1
- 32
- Konu Sahibi Umudum063419
Merhaba 25 subatta aşılama yaptirdim. Ayin 11 de beta hcg 44 cikti bugun tekrar yaptirdim 59 cikti. Beta hcg si yavas yukselip sonra normale dönenler oldu mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben de aşılamamın 13. Günü Salı günü kan testi yaptım beta 33 çıktı bugün 15. Gün yine kan verdim. Ama sağlık ocağındaki doktorum ilki gün sonra kan vermene gerek yok değerin pek artmaz dedi .Merhaba 25 subatta aşılama yaptirdim. Ayin 11 de beta hcg 44 cikti bugun tekrar yaptirdim 59 cikti. Beta hcg si yavas yukselip sonra normale dönenler oldu mu
Yani canım stres yapma hafta boyunca yğkseliyorMerhaba 25 subatta aşılama yaptirdim. Ayin 11 de beta hcg 44 cikti bugun tekrar yaptirdim 59 cikti. Beta hcg si yavas yukselip sonra normale dönenler oldu mu
Bi tane kimyasal gebelikboldugu icin korkuyorum. Yarin tekrar kan vericem insallah saglikli yükselirYani canım stres yapma hafta boyunca yğkseliyor
İnşallah canım inşallah. Kimyasal gebelik düşük mü oluyorBi tane kimyasal gebelikboldugu icin korkuyorum. Yarin tekrar kan vericem insallah saglikli yükselir
Evet kese olusmadan düsüyorİnşallah canım inşallah. Kimyasal gebelik düşük mü oluyor
Allah korusun inşallah ikimizin de öyle olmazEvet kese olusmadan düsüyor
Insallah rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsinAllah korusun inşallah ikimizin de öyle olmaz
Merhaba, aşılamanız tuttu mu?Allah korusun inşallah ikimizin de öyle olmaz
Ne yazikki canım kimyasal gebelikMerhaba, aşılamanız tuttu mu?
ÜzüldümNe yazikki canım kimyasal gebelik
Çok sevinmiştik ne yazikki şuan çok üzgünüm. Senin inşallah tutar sağlıklı bir şekilde canım. Sana tavsiyem hep temkinli ol.Üzüldümbende aşılama sonucu bekliyorum da merak ettim o yüzden
Ayni sonuclar ayni degerler benimde basima geldi once 44 sonea 59 sonra 77 derken dustu malesef kanamayla. Kimyasal dendi. Ama insallah senin oyle olmaz allah gonlunuze gore versin
[/QUOTbenimde 59 dan 108 e yükseldi. Dün de 159 oldu. Ne olacak bilmiyorum
Bugün biraz biraz hareket etmeye başladım artık bi kaç gündür yatıyodum daÇok sevinmiştik ne yazikki şuan çok üzgünüm. Senin inşallah tutar sağlıklı bir şekilde canım. Sana tavsiyem hep temkinli ol.
Aşılamadan sonra kaçıncı günün canım inşallah güzel haberler alırsın. İlk aşılamam mı? Benim ilk aşılamamdı beta hcg yüksek çıkınca o kadar mutlu olmuştumki içim içime sığmıyordu ve sonrasında hüsran. Hayatımda bu kadar yıkılmamıştım galiba. Allahım tabi ki hayırlı zamanı ya da hayırlısını biliyor ama psikolojik açıdan ben çok etkilendimBugün biraz biraz hareket etmeye başladım artık bi kaç gündür yatıyodum da
Cuma aşılama oldu 4üncü gün. Bende kimyasal gebeliğimde çok etkilenmiştim bazen doğsa şu kadar olurdu falan hesaplarım halaAşılamadan sonra kaçıncı günün canım inşallah güzel haberler alırsın. İlk aşılamam mı? Benim ilk aşılamamdı beta hcg yüksek çıkınca o kadar mutlu olmuştumki içim içime sığmıyordu ve sonrasında hüsran. Hayatımda bu kadar yıkılmamıştım galiba. Allahım tabi ki hayırlı zamanı ya da hayırlısını biliyor ama psikolojik açıdan ben çok etkilendim
Açıkcası ben yeni evliyim 9 aylık. Lakin troit problem olduğundan dolayı çok fazla beklemeden tedaviye başlayalım dedik. Çünkü zaman aleyhimize işliyor 28 yaşındayımCuma aşılama oldu 4üncü gün. Bende kimyasal gebeliğimde çok etkilenmiştim bazen doğsa şu kadar olurdu falan hesaplarım halaevet ilk aşılamam. Ne kadardır istiyosunuz?
Hipofiz adenomum var prolaktinim dengede durmadığı için süreç uzadıkça uzadı iki yıla yanaştı. Prolaktin güzel olduğunda bebek gelmiyo diğer aylar prolaktin yükseliyo derken nasip olmadı. O yüzden aşılama yaptık. Tutmazsa tüp bebeğe başlamayı düşünüyoruzAçıkcası ben yeni evliyim 9 aylık. Lakin troit problem olduğundan dolayı çok fazla beklemeden tedaviye başlayalım dedik. Çünkü zaman aleyhimize işliyor 28 yaşındayımnormal yolla sizin olmuş neden aşılamaya geçtiniz
Geçmiş olsun canım tez elden Rabbim sağlıklı bir bebek nasip eylesinHipofiz adenomum var prolaktinim dengede durmadığı için süreç uzadıkça uzadı iki yıla yanaştı. Prolaktin güzel olduğunda bebek gelmiyo diğer aylar prolaktin yükseliyo derken nasip olmadı. O yüzden aşılama yaptık. Tutmazsa tüp bebeğe başlamayı düşünüyoruz