- 25 Mayıs 2018
- 404
- 494
- 33
- 31
- Konu Sahibi Tatliballim
-
Son adet tarihine göre hesaplayabilirsinKızlar beta hcg 116.80 cıktı tahminen kac haftalık sizce
Benim gec döllenme olabilir düzgün hesap cıkmıyo adet tarihime göre hesapladıgmdaSon adet tarihine göre hesaplayabilirsin
Canım senin değerler kaçtı hemen hemen aynıyız baksana3-4 olmasi lazim cnm
canım beta değerin düşmediğine göre sanmıyorum. ayrıca kahverengi kan eski kandır zatenKizlarr dün gece kan verdim 54 beta hcg 3 haftalık dedi doktor reglime 2 gun var takvime gore .. yalnız gece kasık agrım oldu bugünde kahverengi leke gordum doktora gittik tekrar beta hcg ye bakalım artış varsa smdilik sorun yok demektir ama azaldıysa ümidi keseriz dedi 67 olmuş smdilik iyi ama kasık ağrısı ve kahverengi leke her zaman düşük riskidir dedi mutluluğumuzu kursağımızda bıraktı doktor kime sorsam bende yaşadım diyor bişey olmaz diyolar yaşayan var mı benim gibi düşük mu olcak sizce
Profil resminden doktor gibi hissettim sizi :)B-hcg değerine göre hafta belirlemek doğru değil, çok yanıltıcı olabilir.
Evet doktor olarak yanıt verdimProfil resminden doktor gibi hissettim sizi :)
Doktorsaniz banada fikrinizi soylermisinz dün gece kan verdim 54 beta hcg 3 haftalık dedi doktor reglime 2 gun var takvime gore .. yalnız gece kasık agrım oldu bugünde kahverengi leke gordum doktora gittik tekrar beta hcg ye bakalım artış varsa smdilik sorun yok demektir ama azaldıysa ümidi keseriz dedi 67 olmuş smdilik iyi ama kasık ağrısı ve kahverengi leke her zaman düşük riskidir dedi mutluluğumuzu kursağımızda bıraktı doktor kime sorsam bende yaşadım diyor bişey olmaz diyolar yaşayan var mı benim gibi düşük mu olcak sizceEvet doktor olarak yanıt verdim
Geçmiş olsun, şu etapta net yorum yapılamaz tekrardan bir değerlendirme yapılması gerekecek. Umarım güzel haberlerle yola devam edersinizDoktorsaniz banada fikrinizi soylermisinz dün gece kan verdim 54 beta hcg 3 haftalık dedi doktor reglime 2 gun var takvime gore .. yalnız gece kasık agrım oldu bugünde kahverengi leke gordum doktora gittik tekrar beta hcg ye bakalım artış varsa smdilik sorun yok demektir ama azaldıysa ümidi keseriz dedi 67 olmuş smdilik iyi ama kasık ağrısı ve kahverengi leke her zaman düşük riskidir dedi mutluluğumuzu kursağımızda bıraktı doktor kime sorsam bende yaşadım diyor bişey olmaz diyolar yaşayan var mı benim gibi düşük mu olcak sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?