- 30 Nisan 2018
- 473
- 246
- 23
- 33
- Konu Sahibi Tatliballim
-
Canim yükselir inşallah bir kaç defa kan ver 2 ye katlarsa zaten bi haftaya görürsünüz ultrasonda kaç haftalık olduğunu net öğrenirsin şuan sadece hcg ye göre tahmin edilebilirKızlar merhaba ben 3 senelik evliyim ve 2 senedir korunmuyoruz hiçbir sorun olmamasına ragmen bişi yoktu bi kaç sefer klomen le tedavi gördüm ama etkili olmamıs tı ama bu ay 4 gün adetim gecikti evde idrar testi yaptım pozitif sağlık ocağında kan verdim ve değerim 204 çıktı. Sizce değerim nasıl ve kaç haftalıktır? Hekim kaç haftalık oldugunu söylemedi şuan normal ama pazartesi günü tekrar kan ver dedi salı öğleden sonra sonuçlar çıkacak bende duruma göre değerim yükselirse kadın doğuma gözükücem inşallah değer yükselir değil mi?
Ay inşallah canım sağolasın ya kese ne zaman gözükür acaba o hcg değeriyle mi alakalıCanim yükselir inşallah bir kaç defa kan ver 2 ye katlarsa zaten bi haftaya görürsünüz ultrasonda kaç haftalık olduğunu net öğrenirsin şuan sadece hcg ye göre tahmin edilebilir
Canım ben de bilemiyorum benim de değerim 204 ama bugün tekrar ölçtürücem korkuyorum. Senin adetin gecikmesi kaç gün olduKızlar bugün olcturdum ve değerim düşmüş 192 olmuş bu dış gebelik midir çok korkuyorummm
Adet gecikmem 4 gün oldu doktora gideceğim bakalım ama korkuyorumCanım ben de bilemiyorum benim de değerim 204 ama bugün tekrar ölçtürücem korkuyorum. Senin adetin gecikmesi kaç gün oldu
Ben doktora gitmedim canım ama kendim İçim rahat etsin diye hastanede kan verdim bugün sonum iki günde 204 den 387 ye cıktı iyi mi? Canım senin değerin yükselmez mi tekrar napcanEvet kızlar %85 kimyasal gebelik dedi biraz içim rahatladı dış gebelikten çok korktum sizde durumlar nasıl
Canim benim değerlerimi yazıyorum 2 güne bir 67 177 272 192 bir gün sonra 152 .. hayır benimki düşük canim progesteron hormonum ilk tahlilde 16.1 'di oda düşmüş dua 1.8 progesteron bebegin düşmemesini sağlayan hormon ben şuan şükrediyorum değerim düşüyor diye çünkü dış gebelikten çok korktum Allah'tan kimyasal gebelik dedi doktor.. değerim 0 olunca kanamam başlıcam adet olmuş olcam onla beraber düşük gerçekleşecek inşallah .. dune kadar değer yükselsin diye dua ediyoduk şimdi düşsün diye hayat garip :) Allahtan gelen herşeye şükür .. tek üzüntüm ilk hamileligim ilk sevincimizdi hayal kırıklığı oldu kimseye söylemeseydim keşke dedim .. neyse olan oldu .. Sana gelince inşallah hiç bir sorun olmadan değerin yükselir canim devam et kontrole sağlıklı bir gebelik her 2 güne bir 2 ye katlar en az %60 artması gerek .. benim 177 den sonra 272 olunca zaten şüphelenmiştim ilk başta 2 kattan çok arttı 2.sinde %52 arttı sonraki 2 gün düşmeye başladı değer o yüzden takibi bırakmaBen doktora gitmedim canım ama kendim İçim rahat etsin diye hastanede kan verdim bugün sonum iki günde 204 den 387 ye cıktı iyi mi? Canım senin değerin yükselmez mi tekrar napcan
Kimyasal gebeliği araştırdınız mi ne oldugunu biliyor musunuz ?Evet kızlar %85 kimyasal gebelik dedi biraz içim rahatladı dış gebelikten çok korktum sizde durumlar nasıl
Evet kisaca döllenen embriyonun sagliksiz olması ve vücudun onu atmasi..Kimyasal gebeliği araştırdınız mi ne oldugunu biliyor musunuz ?
Geçmiş olsun kimyasal gebelik deyince için rahatladı yazmışsınız onun için sormuştum inşallah Rabbim tekrar nasip ederSessiz düşük diyorlar çoğu kadın farketmeden bi çok kez yaşayabiliyormuş adetle gidiyo ve anlamıyorsunuz.. Hatta doktor dediki etrafından duymuşsundur adetim gecikti sonra şakır şakır kanamam oldu die işte bunlar hep kimyasal gebelik dedi sen fark ettiğin için şansızlık olmuş dedi
Sagolun amin insallah ..Dis gebelikten korktuğum için öyle yazdım en azindan bi operasyon gecirmeme gerek kalmicagi icin sevindim herhalimize şükür..Geçmiş olsun kimyasal gebelik deyince için rahatladı yazmışsınız onun için sormuştum inşallah Rabbim tekrar nasip eder
Canım nasipte öteye köy yok maalesef allah hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsn bize inşallah canım hayırlısı olsun. İnşallah hersey yolunda giderCanim benim değerlerimi yazıyorum 2 güne bir 67 177 272 192 bir gün sonra 152 .. hayır benimki düşük canim progesteron hormonum ilk tahlilde 16.1 'di oda düşmüş dua 1.8 progesteron bebegin düşmemesini sağlayan hormon ben şuan şükrediyorum değerim düşüyor diye çünkü dış gebelikten çok korktum Allah'tan kimyasal gebelik dedi doktor.. değerim 0 olunca kanamam başlıcam adet olmuş olcam onla beraber düşük gerçekleşecek inşallah .. dune kadar değer yükselsin diye dua ediyoduk şimdi düşsün diye hayat garip :) Allahtan gelen herşeye şükür .. tek üzüntüm ilk hamileligim ilk sevincimizdi hayal kırıklığı oldu kimseye söylemeseydim keşke dedim .. neyse olan oldu .. Sana gelince inşallah hiç bir sorun olmadan değerin yükselir canim devam et kontrole sağlıklı bir gebelik her 2 güne bir 2 ye katlar en az %60 artması gerek .. benim 177 den sonra 272 olunca zaten şüphelenmiştim ilk başta 2 kattan çok arttı 2.sinde %52 arttı sonraki 2 gün düşmeye başladı değer o yüzden takibi bırakma
Canim çok sagol amin inşallah hepimiz için ..Canım nasipte öteye köy yok maalesef allah hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsn bize inşallah canım hayırlısı olsun. İnşallah hersey yolunda gider
Oo canım büyük ihtimalle gebesin inşallah allah nasip eder değerin gayet güzel ama adet gününü bekle yine o gün yaptırırsın zaten değer iki günde bir artması gerekiyo inşallah gönlünce olur herseyBenim de bat 15 Haziran ama bir normal bir erken gebelik testinde çift çizgiyi gördüm bugün kan verdim 83 çıktı hcg. Bata 5 gün var daha.. umarım artar
Amin inşallah hepimizinOo canım büyük ihtimalle gebesin inşallah allah nasip eder değerin gayet güzel ama adet gününü bekle yine o gün yaptırırsın zaten değer iki günde bir artması gerekiyo inşallah gönlünce olur hersey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?