Dürüst olmak gerekirse az artmış..Iki katı olmalıydı ama netice de artış var inşallah hayırlısıyla büyür bebişKızlar ben çarşamba günü öğleden sonra kan verdim ve kan testinde hamile olduğumu öğrendim. Değerim de 49.31di. Cuma günü de sabah 9 gibi kan verdim ve değer 63 olmuş. Düşmemesine sevindim ama fazla yükselmemesi de kafama takıldı sizce bi aksilik var mıdır? Ya da ben biraz aceleci mi davrandım kan vermekte 1 gün girmişti araya sadece? Doktor önümüzdeki salı yine kan vermeye gel dedi. Aranızda böyle birşey yaşayan var mı?
İnşallah canım. Çevreden çok duydum 2 katı artması gerektiğini ama geç döllenme de olabilir dediler bakalım salıyı beklicem artıkDürüst olmak gerekirse az artmış..Iki katı olmalıydı ama netice de artış var inşallah hayırlısıyla büyür bebiş
Sor
Six neden rahatsız oldunuz anlamadım gebelik Varmo Merak ediyorum ayrıca burasi soru sorma yeri degilmj ben mi yanlis biliyorum
Sor
Sormamda sakinca mi var
Bu test bozuk canım.tekrar yap istersen.Kizlar gebelik varmi
Teşekkür ederimBu test bozuk canım.tekrar yap istersen.
sonucun nedir aceba arkadasim? ins hayirlisiyla bebegin tutunmustur sanaKızlar ben çarşamba günü öğleden sonra kan verdim ve kan testinde hamile olduğumu öğrendim. Değerim de 49.31di. Cuma günü de sabah 9 gibi kan verdim ve değer 63 olmuş. Düşmemesine sevindim ama fazla yükselmemesi de kafama takıldı sizce bi aksilik var mıdır? Ya da ben biraz aceleci mi davrandım kan vermekte 1 gün girmişti araya sadece? Doktor önümüzdeki salı yine kan vermeye gel dedi. Aranızda böyle birşey yaşayan var mı?
Evet canım Benimde başıma geldi ben de salı günü kan verdim normal değer 5 olması gerekiyormuş benim 8.19 çıkmıştı doktor hamilesin diye bilmem için değerinin 20 olması gerekiyor dedi cuma günü yeniden gel dedi gittim 63 olmuş bu seferde doktor hamilesin teprik ederim ama daha çok Yen'i neredeyse döllenir döllenmez gelmişsin dedi tekrardan çağırdı olması gereken değerim 700-800arası olacakmış cuma gününü bekliyorum sende benim gibi aceleci davranmışım birazKızlar ben çarşamba günü öğleden sonra kan verdim ve kan testinde hamile olduğumu öğrendim. Değerim de 49.31di. Cuma günü de sabah 9 gibi kan verdim ve değer 63 olmuş. Düşmemesine sevindim ama fazla yükselmemesi de kafama takıldı sizce bi aksilik var mıdır? Ya da ben biraz aceleci mi davrandım kan vermekte 1 gün girmişti araya sadece? Doktor önümüzdeki salı yine kan vermeye gel dedi. Aranızda böyle birşey yaşayan var mı?
Ben sıkıntı olduğunu düşünmüyorum içini ferah tut senİnşallah canım. Çevreden çok duydum 2 katı artması gerektiğini ama geç döllenme de olabilir dediler bakalım salıyı beklicem artık
Maalesef canım Eylül ayında hamile kalmıştım ekim ayında adet kanamamla birlikte düştü. Kimyasal gebelikmiş yani. Ama şu an da hamileyim bakalım inşallah bu miniğim tutunur sen hamile misin peki?Ben sıkıntı olduğunu düşünmüyorum içini ferah tut sen
Senin sonuç ne canım?Evet canım Benimde başıma geldi ben de salı günü kan verdim normal değer 5 olması gerekiyormuş benim 8.19 çıkmıştı doktor hamilesin diye bilmem için değerinin 20 olması gerekiyor dedi cuma günü yeniden gel dedi gittim 63 olmuş bu seferde doktor hamilesin teprik ederim ama daha çok Yen'i neredeyse döllenir döllenmez gelmişsin dedi tekrardan çağırdı olması gereken değerim 700-800arası olacakmış cuma gününü bekliyorum sende benim gibi aceleci davranmışım biraz
hayirli olsun canim, ins bebegin sana SIMSIKI tutunur. bende gecen ay kimyasal gebelik yasadim. peki sen kimyasal gebelikten hemen sonraki ay mi hamile kaldin? tedaviylemi hamile kaldin?Maalesef canım Eylül ayında hamile kalmıştım ekim ayında adet kanamamla birlikte düştü. Kimyasal gebelikmiş yani. Ama şu an da hamileyim bakalım inşallah bu miniğim tutunur sen hamile misin peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?