• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg

3405ayor

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2020
28
8
1
25
Merhaba hanımlar acilden yaptırdığım beta hcg testim.2082 çıktı kadın doğuma gostermedim doktor ben kesin birşey diyemem ama değerler yüksek gözüküyor falan dedi düşük mü sizce böyle birşey yaşayanlar varmı?

Eklentiler

• Ekran görüntüleri_20200609-125557.webp
    Ekran görüntüleri_20200609-125557.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 1.066
Son düzenleme:
Ben ilk öğrendiğimde 3100 gibi bir şeydi. 3000 i gecince bebek kesesi gorunur dediler bana. Alt muayene ile kese göründü. Siz de hamilesiniz. Doktorunuz keseyi gormeden bunu soylemeyebilir. Çünkü dış gebelik mi, normal mi ancak kese ile ve beta hcg nin yukselme hiziyla anlaşılır. Yarın 'dan sonra kadın doğuma gidip keseyi görebilirsiniz kanımca. O zaman 3000 ı geçmiş olur

Merhaba hanımlar acilden yaptırdığım beta hcg testim.2082 çıktı kadın doğuma gostermedim doktor ben kesin birşey diyemem ama değerler yüksek gözüküyor falan dedi düşük mü sizce böyle birşey yaşayanlar varmı?
Gayet güzel benim ki 63 ne olacağını bilmiyorum

Merhaba ben tüp bebekle hamile kaldım ama benim de 10. Gün 124
12. Gün 138 çıktı :( çok az yükselmiş kimyasal mı acaba :(

Merhaba ben tüp bebekle hamile kaldım ama benim de 10. Gün 124
12. Gün 138 çıktı :KK43: çok az yükselmiş kimyasal mı acaba :KK43:

Bende geçen ay kimyasal gebelik gebelik yaşadım 69 çıktı sonra düştü
Ama bu ay elhamdülillah betabhcg 2082 çıktı adetim geçeli 2 gün olmuştu kan verdigimde

Ben ilk öğrendiğimde 3100 gibi bir şeydi. 3000 i gecince bebek kesesi gorunur dediler bana. Alt muayene ile kese göründü. Siz de hamilesiniz. Doktorunuz keseyi gormeden bunu soylemeyebilir. Çünkü dış gebelik mi, normal mi ancak kese ile ve beta hcg nin yukselme hiziyla anlaşılır. Yarın 'dan sonra kadın doğuma gidip keseyi görebilirsiniz kanımca. O zaman 3000 ı geçmiş olur

Adetim geçeli 2 gün olmuştu kan testi verdiğimde korkuyorum eğer ultrasonda çıkmaz diye eğer hamile değilsem diye

Acilden nasıl yaptırdınız ? Bende test yaptıracağım ama nerede yaptırabilirim ücretsiz ?

Normal gorunuyo aslinda ultrasndan bakıldığında bu degerlee kesenin gorunmesi gerekiyo insalah sağlıklı bi gebeliktir canm hayrli olsun

Adete ne kadar vardı yaptığınızda testi
Canım adetim 8 gün geçmişti bende pko oldugundan normal Bi durum bu 2 hafta geç yumurtlama olmuş ama yeni belirlenen tarihe göre hesaplanınca 6 gün varken çıkan sonuç oluyor benimki geç yumurtlama olunca Yumurta geç döllendigi için adet geçse bile degerin düşük olabiliyor önemli olan düzenli artması degerin yoksa ilk çıkan sonuç yüksek düşük fark etmez

Back
X