Beta hcg

Busraa977

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2019
257
51
98
28
Merhaba aşırı kasık ağrısıyla bugün acillik oldum hemen hcgye baktılar sonuç 2.30 çıktı daha önce hiç böyle çıkmamıştı değeri böyle çıkıp yükselen oldumu sizce hamilemiyim kızlar

Adetiniz ne zaman gecikti mi

Bu değer hiçbir şey ifade etmez negatif. Bata kaç gün var? Erken baktırdıysanız tabii ki gebelik olursa sonradan yükselebilir.

Adetim gecikti 1 hafta döngünün 45. Günündeyim Pcos var adetlerim düzensiz
kist falan baktılar mı sadece bhcg mi? deger negatif, 0 bıle cıksa yukselmıyecek dıye bısey yok ama 3 4 cıkıp hamıle olmayan da var. bence acıl degıl de kadın dogumdan randevu al. olmadı adet sokturucu verır

Adetim gecikti 2 aydır sürekli söktürücüyle adet görüyorum
Söktürücüyle adet görüyorsanız muhtemelen yumurtlama olmuyordur zaten. Doktor ne diyor ilaç falan kullanıyor musunuz? İlaç ve yumurtlama takibi yapmanız gerekebilir doktorla...

Eklentiler

• 6F0C8B74-4955-4D17-B30B-A276CE108AE6.webp
    43,1 KB · Görüntüleme: 17
  • 1ADEE6B7-4F66-4C20-BF9C-AA87A5068CCD.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 21
Söktürücüyle adet görüyorsanız muhtemelen yumurtlama olmuyordur zaten. Doktor ne diyor ilaç falan kullanıyor musunuz? İlaç ve yumurtlama takibi yapmanız gerekebilir doktorla...
Eğer bu ay olmazsa ilaçla tedaviye başlayacaktım döktürün yükselebilir dedi testi tekrarlayın dedi

Evet yaptım pazartesi testte yumurtlamayı yakaladım
Evet canım senin değerin sebebi belli oldu o zaman çok erken kan vermişsin ptesi pik olduysa en az 12 gün sonrası test yapman lazım. Yumurtlamadan sonra 14.gün adet geliyor. Her kadında aynı. Senin çatlama salı olsa ve döllenmiş olsa bile daha anca tüptedir rahme gelecek de yerleşecek sonra değerin artacak. Haftaya ctesi veya pazar tekrar yaparsın. Hayırlısı olsun.
Eğer bu ay olmazsa ilaçla tedaviye başlayacaktım döktürün yükselebilir dedi testi tekrarlayın dedi

Çok teşekkür ederim inşallah yükselir 2 yıldır çok uğraşıyoruz

Çok teşekkür ederim inşallah yükselir 2 yıldır çok uğraşıyoruz
Amin inşallah canım benim durumum da aynı pko ve adet düzensizliği var yaklaşık 2 yıldır istiyoruz bir kaybım var o yüzden bildiğim bir konu yardımcı olayım dedim İnşallah bebişlerimize kavuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…