Doğum yaptın mıBende aynı şekilde hamile kaldım
Nolur beni etiketle merak ederimPerşembe belli olcak artık
Eğer erkense çıkmaz kanda bekle birazMerhabalar benım bugun adet gunum ama adet olmadım sadcee leke leke kahverengi akinti oldu ıkı damlada kan geldı sonra gelmedı normalde boyle hıc olmazdı kasıklarım cok kotu agrıyo mıdemde bulandı kustum bas dönmesi asırı bas agrımasıda oldu hastaneye gıttım hıc bısey cıkmadı ve kadın doguma gıt dedı lutfen cvp neden böyle oluyor
Tamam haber veririm dua etNolur beni etiketle merak ederim
4+5 te 3854 tü sana öyle söyleyeyimAyyy kime sorsam aynı şeyi söylüyornormali kaç olmalı testi dün yaptırdım yarın 5 haftalık olacaz inşallah
Test yaptinizmiMerhabalar benım bugun adet gunum ama adet olmadım sadcee leke leke kahverengi akinti oldu ıkı damlada kan geldı sonra gelmedı normalde boyle hıc olmazdı kasıklarım cok kotu agrıyo mıdemde bulandı kustum bas dönmesi asırı bas agrımasıda oldu hastaneye gıttım hıc bısey cıkmadı ve kadın doguma gıt dedı lutfen cvp neden böyle oluyor
Ederim tabi seninki normal bir hamilelik rahat olabilirsinTamam haber veririm dua et
Dun benim beta 484 du supheye dustum simdi sizinki dort haftaliksa ben kac haftaligim4+5 te 3854 tü sana öyle söyleyeyim
Ya laboratuarda sıkıntı oldu bence çünkü yanın da tekrar çalışıldı yazıyordu4+5 te 3854 tü sana öyle söyleyeyim
Döllenme zamanıyla alakalı sanıyorum adet günü 3500 olanlar da var yani kıyasla belli olmaz buEderim tabi seninki normal bir hamilelik rahat olabilirsin
Dun benim beta 484 du supheye dustum simdi sizinki dort haftaliksa ben kac haftaligim
Benimkinden eminim ama ne bilim tuhaf geldi haklisin aslindaDöllenme zamanıyla alakalı sanıyorum adet günü 3500 olanlar da var yani kıyasla belli olmaz bu
Yok henüz 19.haftamdayımDoğum yaptın mı
MagniiiiiiiiEderim tabi seninki normal bir hamilelik rahat olabilirsin
Dun benim beta 484 du supheye dustum simdi sizinki dort haftaliksa ben kac haftaligim
Test yaptinizmi
Sweeetim daha cok yeniMagniiiiiiii
Direk kan ver icin rahat etsinKan testi yaptım bısey yok dedı kadın doguma gıt dedı
Tsk ederimEğer erkense çıkmaz kanda bekle biraz
Verdım bugun kan zaten yok dedıDirek kan ver icin rahat etsin
O zaman yok demekki bu kesin sonucVerdım bugun kan zaten yok dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?