- 2 Ağustos 2013
- 38.476
- 129.838
- 798
Yaaaaa çok sevindimSweeetim daha cok yeniAma Evet cuma rdvum var
Yaaa guzel arkadasimYaaaaa çok sevindimGeçenlerde bi gece sen ve kızlar aklıma geldiniz uyku arasında dua etmiştim sizlereee Allahın izniyle sağlıkla ilerlesin
Sende inşallah kucağına almayı nasip etsin minik kuşunuYaaa guzel arkadasimAllah razi olsun rabbim hayirlisiyla bebisini kucagina almayi nasip etsin insallah
Suan daha kac haftalik bilmiyorumbir doktora gidip anliycam insallah
Canım hayırlı olsun inşallah ikiz mi bilmm ama benimde adet birgün geçince 96 ydı değerim bi hafta sonra bugün yani 5 haftalıgım sonucum 3768 çıktı baya yükselmiş doktor ultrasonda göremedi bende korkuyorum görünmedi ve yüksek diyeKızlar 4 haftalık gebelikte beta HCG 9746.6 normal mi bana biraz fazla geldi
InsallahSende inşallah kucağına almayı nasip etsin minik kuşunu
O zaman yok demekki bu kesin sonuc
Merhaba canim 4 haftayı nasil hesapladigini anlatir misin rica etsemKızlar 4 haftalık gebelikte beta HCG 9746.6 normal mi bana biraz fazla geldi
Kuzum sonuc ne oldu ?Perşembe gideceğim bu kadar yüksek olunca acaba dış gebelik mi diye korktum
Benide etiketlermisin :) bende forum actim benim ilk defa dün test yaptım çift çizgi çıkmıştı bugün acile gittik 74 bin çıktı HCG sizce kaç haftalık olabilir o değil 22 Kasım da beta HCG 1 di :)Nolur beni etiketle merak ederim
Haftalık mi doğacak çocuk doğacakBenide etiketlermisin :) bende forum actim benim ilk defa dün test yaptım çift çizgi çıkmıştı bugün acile gittik 74 bin çıktı HCG sizce kaç haftalık olabilir o değil 22 Kasım da beta HCG 1 di :)
7. Haftada gorunuyorMerak ettim
7. Haftada gorunuyor
8 de olabilirMerak ettim
Surdan bakabilirsinMerak ettim
Banada çok fazla geldi. İnşallah ikizdirKızlar 4 haftalık gebelikte beta HCG 9746.6 normal mi bana biraz fazla geldi
Seninki de cok yüksek gorunuyor 2.5 haftaya göre. Benimki de 4+4 haftalık 3721 cikti.Banada çok fazla geldi. İnşallah ikizdirbende dün yaptırdım 2.5 haftalık dedi 87.2 çıktı emin değilim ama bakalım artık
Seninki de cok yüksek gorunuyor 2.5 haftaya göre. Benimki de 4+4 haftalık 3721 cikti.
Bir bakarmısınız testime?Seninki de cok yüksek gorunuyor 2.5 haftaya göre. Benimki de 4+4 haftalık 3721 cikti.
gayet iyi görünüyır hayırlısıyla düzenli şekilde artar insallahBir bakarmısınız testime?
Ayy korkuttunuz benigayet iyi görünüyır hayırlısıyla düzenli şekilde artar insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?