Beta hcg

Yaaaaa çok sevindim Geçenlerde bi gece sen ve kızlar aklıma geldiniz uyku arasında dua etmiştim sizlereee Allahın izniyle sağlıkla ilerlesin
Yaaa guzel arkadasim Allah razi olsun rabbim hayirlisiyla bebisini kucagina almayi nasip etsin insallah
Suan daha kac haftalik bilmiyorum bir doktora gidip anliycam insallah

Kızlar 4 haftalık gebelikte beta HCG 9746.6 normal mi bana biraz fazla geldi
Canım hayırlı olsun inşallah ikiz mi bilmm ama benimde adet birgün geçince 96 ydı değerim bi hafta sonra bugün yani 5 haftalıgım sonucum 3768 çıktı baya yükselmiş doktor ultrasonda göremedi bende korkuyorum görünmedi ve yüksek diye

Benide etiketlermisin :) bende forum actim benim ilk defa dün test yaptım çift çizgi çıkmıştı bugün acile gittik 74 bin çıktı HCG sizce kaç haftalık olabilir o değil 22 Kasım da beta HCG 1 di :)
Haftalık mi doğacak çocuk doğacak

Banada çok fazla geldi. İnşallah ikizdir bende dün yaptırdım 2.5 haftalık dedi 87.2 çıktı emin değilim ama bakalım artık
Seninki de cok yüksek gorunuyor 2.5 haftaya göre. Benimki de 4+4 haftalık 3721 cikti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…