Beta Hcg

Fikoderler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2020
107
40
98
32
DÜN TESADÜFEN TEST YAPMİSTİM ÇİFT ÇİZGİ CİKİNCA KAN TESTİ VERMEYE GİTTİM ACİLE .BUGUN KAN VERDİK BETA HCG DEĞERİM 74 BİN CİKTİ SİZCE KAÇ HAFTALİK HAMİLEYİMDİR ARKADAŞLAR

Birde önceden bende rahimde perde çıkmıştı bı zararı olurmu bilmiyorum .1 hafta önce asi olduk 1 ay önce antibiyotik kullandım 1 hafta crp çok yüksek çıkınca.

6 haftalık olması lazım bende antibiotik kullandım doktor bilgisinde bence hemen doktora gidin beklemeden
Pazartesi gidicez inśallah aşıdan dolayı umarım birşey olmamıştır .Birde son bir haftadır rahmimin üstü sinek ısırığı gibi açıyordu :/ Bebistenmis demek <3

hayırlı olsun beta ya göre hafta belirlenmez ama baya yüksek cıkmış bebeği görür kalp atışınıda duyarsınız inşallah sağlıkla kucagınıza alın

Amin inşallah saglikli ve huzurlu şekilde kucağımıza alırız bebislerimizi inşallah

hayırlı olsun beta ya göre hafta belirlenmez ama baya yüksek cıkmış bebeği görür kalp atışınıda duyarsınız inşallah sağlıkla kucagınıza alın
22 Kasım'da beta HCG 1 di ondan dolayı hiç beklemiyordum öylesine test aldım meraktan baktım çift çizgi görünce çok şaşırdım açıkçası özelde normal yolla bebek olması zor demişlerdi sperm hareketliliği azdı ve rahmimde perde var

sperm hareketliliğine hiç takılma derim perde olayını hiç bilmiyorum ama benim eşimin değerleri düşüktü hareketlilik flan kötüydü hatta morfoloji 0 diye tutturdular hep tüp bebek yaptırdım kimyasal oldu ardına 5 ay snra normal yola kaldım şuan bebeğim kollarımda 2,5 aylık olduk geçen senede normal yolla hamile kalmstım gene 8 haftalıktı kalbi durdu düşük yaptım bilmiyorduk meğersem bende pıhtılasma varmıs ondan olmus bu gebeliğimde iğne kullandım yani işin özeti sperm seylerine benim hiç inanasm gelmiyo canım ya cok cok dusuk degılse oluyo er yada geç

ay uykum kaçtı hiç yok mu benim gibi yeni ogrenen gebeliğini gelin muhabbet edelim soru sorucam size hatta üst mesajda sordum

Merhaba kizlar siteye bugun uye oldum. Bat 4 gun gecikti test yaptim hemen cifg cizgi cikti. Kostum saglik ocagina hcg degerim 945 cikti 2 gun sonra tekrarlicam testi. Insallah gebeyimdir

ay uykum kaçtı hiç yok mu benim gibi yeni ogrenen gebeliğini gelin muhabbet edelim soru sorucam size hatta üst mesajda sordum
Ben de yeni öğrenenlerdenim iki ay oldu evleneli. Normalde pko luyum. Gidip kontrol edeyim dedim adet düzenleyici hap falan alırım diye açıkçası hiç de beklemiyordum. Doktor rahmin kalınlaşmış bir kan testi yapalım falan dedi. Beta hcg 6.67 çıktı. Normalde iki günde bir kan vermem lazımdı. Ben bir hafta oldu gitmedim ama evde idrar testleri yaptım. Bebe time, predictor early ve artimed. Hepsinde de çift çizgi gördüm. Yarın tekrar hastaneye gidip kan testi yapacağım. Buralarda çok okuduum kimyasal gebelik olanlar varmış. Gözüm korktu baya. İnşallah öyle bir şey değildir. Çok mutluyum.

Merhaba bende Yeni öğrendim. 87.2 çıktı betam çok düşük geldi. Doktor çok yeni daha 2 haftalık dedi Cuma günü tekrar test yapacagım Rabbim bana bağışlar ve sizin bebekleride size Allah izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…