- 8 Haziran 2020
- 107
- 40
- 98
- 32
- Konu Sahibi Fikoderler
-
Pazartesi gidicez inśallah aşıdan dolayı umarım birşey olmamıştır .Birde son bir haftadır rahmimin üstü sinek ısırığı gibi açıyordu :/ Bebistenmis demek <36 haftalık olması lazım bende antibiotik kullandım doktor bilgisinde bence hemen doktora gidin beklemeden
İnşallah sağlıkli ve huzurlu bir şekilde bebislerimizi kucağımıza alırız :)6 haftalık olması lazım bende antibiotik kullandım doktor bilgisinde bence hemen doktora gidin beklemeden
Heyecandan uykum kaçtı bir türlü uyuyamadım :) ilk bebişim olcak inşallah6 haftalık olması lazım bende antibiotik kullandım doktor bilgisinde bence hemen doktora gidin beklemeden
hayırlı olsun beta ya göre hafta belirlenmez ama baya yüksek cıkmış bebeği görür kalp atışınıda duyarsınız inşallah sağlıkla kucagınıza alınDÜN TESADÜFEN TEST YAPMİSTİM ÇİFT ÇİZGİ CİKİNCA KAN TESTİ VERMEYE GİTTİM ACİLE .BUGUN KAN VERDİK BETA HCG DEĞERİM 74 BİN CİKTİ SİZCE KAÇ HAFTALİK HAMİLEYİMDİR ARKADAŞLAR
22 Kasım'da beta HCG 1 di ondan dolayı hiç beklemiyordum öylesine test aldım meraktan baktım çift çizgi görünce çok şaşırdım açıkçası özelde normal yolla bebek olması zor demişlerdi sperm hareketliliği azdı ve rahmimde perde varhayırlı olsun beta ya göre hafta belirlenmez ama baya yüksek cıkmış bebeği görür kalp atışınıda duyarsınız inşallah sağlıkla kucagınıza alın
sperm hareketliliğine hiç takılma derim perde olayını hiç bilmiyorum ama benim eşimin değerleri düşüktü hareketlilik flan kötüydü hatta morfoloji 0 diye tutturdular hep tüp bebek yaptırdım kimyasal oldu ardına 5 ay snra normal yola kaldım şuan bebeğim kollarımda 2,5 aylık olduk geçen senede normal yolla hamile kalmstım gene 8 haftalıktı kalbi durdu düşük yaptım bilmiyorduk meğersem bende pıhtılasma varmıs ondan olmus bu gebeliğimde iğne kullandım yani işin özeti sperm seylerine benim hiç inanasm gelmiyo canım ya cok cok dusuk degılse oluyo er yada geç22 Kasım'da beta HCG 1 di ondan dolayı hiç beklemiyordum öylesine test aldım meraktan baktım çift çizgi görünce çok şaşırdım açıkçası özelde normal yolla bebek olması zor demişlerdi sperm hareketliliği azdı ve rahmimde perde var
Şimdi bende bisey soracam kan verdim refarans aralığında bisey yazmiyor . Değer 9.700 yazıyor ne demek ki ?ay uykum kaçtı hiç yok mu benim gibi yeni ogrenen gebeliğini gelin muhabbet edelim soru sorucam size hatta üst mesajda sordum
Bebiş geliyor hamilesin canım ama ultrasonla kalp atışı görmesi lazım doktorunŞimdi bende bisey soracam kan verdim refarans aralığında bisey yazmiyor . Değer 9.700 yazıyor ne demek ki ?
Benim 6+4 Müş ama bebeği gördü kalp atışı duyulmadıŞimdi bende bisey soracam kan verdim refarans aralığında bisey yazmiyor . Değer 9.700 yazıyor ne demek ki ?
Merhaba kizlar siteye bugun uye oldum. Bat 4 gun gecikti test yaptim hemen cifg cizgi cikti. Kostum saglik ocaginahcg degerim 945 cikti 2 gun sonra tekrarlicam testi. Insallah gebeyimdir
Ciddi misiniz şimdi e nabizdan bakiyorum anlamadimBebiş geliyor hamilesin canım ama ultrasonla kalp atışı görmesi lazım doktorun
İnsallah sağ salim olur bebişCiddi misiniz şimdi e nabizdan bakiyorum anlamadim
Ben de yeni öğrenenlerdenimay uykum kaçtı hiç yok mu benim gibi yeni ogrenen gebeliğini gelin muhabbet edelim soru sorucam size hatta üst mesajda sordum
Merhaba bende Yeni öğrendim. 87.2 çıktı betam çok düşük geldi. Doktor çok yeni daha 2 haftalık dediDÜN TESADÜFEN TEST YAPMİSTİM ÇİFT ÇİZGİ CİKİNCA KAN TESTİ VERMEYE GİTTİM ACİLE .BUGUN KAN VERDİK BETA HCG DEĞERİM 74 BİN CİKTİ SİZCE KAÇ HAFTALİK HAMİLEYİMDİR ARKADAŞLAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?