- Konu Sahibi Fikoderler
-
Benimde adet olacak gibi hissediyorumKasıklarım ara ara ağrıyo bide bacaklarım ağrıyo ya
Benimde aynı durum 3 haftalık p.tesi 9.700 cıktı bel ağrım var idrar enfeksiyonu çıktı ultrasonda görünmüyor küçük daha dedi bugün gittim 1 saat sonra sonuç çıkacak dış gebelik olabilirmiş bu durumda bakalım hcg bugün kaç çıkacakMerhaba birşey sormak istiyorum testim pozitif çıktı kan testi yaptırdık hemen beta 14 çıktı çok küçük dedi doktor haftaya tekrar çağardı normalmi sizce kızlar
Merhaba çıktı mı sonucunuz benim şuan bi şikayetim. Yok çok şükürBenimde aynı durum 3 haftalık p.tesi 9.700 cıktı bel ağrım var idrar enfeksiyonu çıktı ultrasonda görünmüyor küçük daha dedi bugün gittim 1 saat sonra sonuç çıkacak dış gebelik olabilirmiş bu durumda bakalım hcg bugün kaç çıkacak
Evet cıktı ama daha doktora gösteremedik sonucu bakalım ne diyecekMerhaba çıktı mı sonucunuz benim şuan bi şikayetim. Yok çok şükür
Beta değeriniz kaç yazıyor baksaydınızEvet cıktı ama daha doktora gösteremedik sonucu bakalım ne diyecek
Evet 15 ocakto canım
11.74 çıkmışBeta değeriniz kaç yazıyor baksaydınız
İnşallah artar sağlıklı gebeliktir11.74 çıkmış
P.tesi 9.700 bugün 11.74 ultrasonda küçük bi kese göründü ama küçük diye başka bisey görmedi. Ayrıca doktor kanama olacak ve düşük olacak dediİnşallah artar sağlıklı gebeliktirbenim ağrım çok ya
Niyeti öyle dediP.tesi 9.700 bugün 11.74 ultrasonda küçük bi kese göründü ama küçük diye başka bisey görmedi. Ayrıca doktor kanama olacak ve düşük olacak dedi
Niyeti öyle dedihiv
Anlamadım doktoruda anlamadım moralim çok bozuldu ne yapacagimi bilmiyorum kiNiyeti öyle dedi
İnşallah birşey olmaz canım sağlıkla ilerlesin kafam takıldı niye öyle dedi diye keşke sorsaydınız ağrın merede oluyorAnlamadım doktoruda anlamadım moralim çok bozuldu ne yapacagimi bilmiyorum ki
Şuan hiç ağrım yok 2 3 gün bel ağrısı oldu geçti. Doktor idrar yolu enfeksiyonu var dedi ilaç yazdı almayacam başka bi doktora gidecem yarınİnşallah birşey olmaz canım sağlıkla ilerlesin kafam takıldı niye öyle dedi diye keşke sorsaydınız ağrın merede oluyor
Ki daha 3 haftalik filan zaten görünmemesi normal diye biliyorumŞuan hiç ağrım yok 2 3 gün bel ağrısı oldu geçti. Doktor idrar yolu enfeksiyonu var dedi ilaç yazdı almayacam başka bi doktora gidecem yarın
Evet en iyisini yaparsınızKi daha 3 haftalik filan zaten görünmemesi normal diye biliyorum
Tatbiki benimde öyle oldu doktor ultrosan da baktı gösterdi işte burada ilerleyen haftalarda keseyi göreceğiz dedi şuan ne görebilir ki zaten allahım ya inşallah iyi olursun canım birşey olmaz içini ferah tutEvet en iyisini yaparsınız
KimyasalmışP.tesi 9.700 bugün 11.74 ultrasonda küçük bi kese göründü ama küçük diye başka bisey görmedi. Ayrıca doktor kanama olacak ve düşük olacak dedi
Kimyasal ne oluyor kiKimyasalmışBenimde ağrım çok ve scile gittim
Yani kalp atışını duymadan düşen bebek. Yani sağlıksız bebek. Benimde çok sancım var ya acile gittimKimyasal ne oluyor ki
Benimde aynısı mı oluyorYani kalp atışını duymadan düşen bebek. Yani sağlıksız bebek. Benimde çok sancım var ya acile gittim
Evet eğer betan yüksekten düşüge geçmişse çyle. Ne biçim doktor sana açıklama bile yapmamış şerefsiz. Bence yarın iyi bir doktora gitBenimde aynısı mı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?