- 8 Haziran 2020
- 107
- 40
- 98
- 32
- Konu Sahibi Fikoderler
-
İnsallah sağ salim olur bebiş
Bugün gidicektin ne dedi canım doktor benimkinin kalp sesi duyulmadı 10 gun sonra gel dediMerhaba bende Yeni öğrendim. 87.2 çıktı betam çok düşük geldi. Doktor çok yeni daha 2 haftalık dediCuma günü tekrar test yapacagım Rabbim bana bağışlar ve sizin bebekleride size Allah izniyle
Yaa cuma günü gidecegim. Duyulur merak etmeBugün gidicektin ne dedi canım doktor benimkinin kalp sesi duyulmadı 10 gun sonra gel dedibebeği gördük ama hiç kalp kıpırtısı görülmedi
Merhaba birşey sormak istiyorum testim pozitif çıktı kan testi yaptırdık hemen beta 14 çıktı çok küçük dedi doktor haftaya tekrar çağardı normalmi sizce kızlarYaa cuma günü gidecegim. Duyulur merak etmeAllah bize bağışlasın bebeklerimizi
Zaten 5 geçerse hamile demekMerhaba birşey sormak istiyorum testim pozitif çıktı kan testi yaptırdık hemen beta 14 çıktı çok küçük dedi doktor haftaya tekrar çağardı normalmi sizce kızlar
Çok teşekkürler içimi ferahlattınız amin inşallah okadar çok heyecanlıyız ki eşimle haftaya kadar zor bekleyeceğizZaten 5 geçerse hamile demekMerak etme sen benimde 87.2 çıktı hala baktırmadım biraz korkuyorumda kimyasaldan flan. Sende iyi Rabbim seninde benimde bebeğimi bize bağışlasın sağlıkla doğsun. Bu arada hayırlı olsun gözün aydın
2 haftalık dedi doktor. Allah razı olsun senin bebeginide sana bağışlasın canımÇok teşekkürler içimi ferahlattınız amin inşallah okadar çok heyecanlıyız ki eşimle haftaya kadar zor bekleyeceğizRabbbim sizede sağlıklı bir gebelik nasip etsin daha yolun çok başındayız dizinde gözünüz aydın sizin kaç haftalık canın
Çok teşekkürler içimi ferahlattınız amin inşallah okadar çok heyecanlıyız ki eşimle haftaya kadar zor bekleyeceğizRabbbim sizede sağlıklı bir gebelik nasip etsin daha yolun çok başındayız dizinde gözünüz aydın sizin kaç haftalık canın
Senin değerin kaç çıktı canım2 haftalık dedi doktor. Allah razı olsun senin bebeginide sana bağışlasın canım
87.2 çıktı. SeninSenin değerin kaç çıktı canım
Ya ozaman benimkinde 2 haftalıksa değerim sizinkinden fazlaca düşük2 haftalık dedi doktor. Allah razı olsun senin bebeginide sana bağışlasın canım
14,4187.2 çıktı. Senin
14,4187.2 çıktı. Senin
Yani düşük olması değil düzenli artması önemliymiş. Allah sağlıkla kucagımıza almayo nasip etsin canomYa ozaman benimkinde 2 haftalıksa değerim sizinkinden fazlaca düşükbir sıkıntı olurmu acaba kimseye söylemedik daha
Ne zaman yaptın14,41
14,41
Bugün yaptırdık yarın adet günümNe zaman yaptın
Bende adet günümde yapmıştım. Rabbim sağlıkla bebeğimizi bize bağışlasın ve sağlıkla doğar kucağımıza almayı nasip etsin RabbimBugün yaptırdık yarın adet günüm
Amin canım inşallah Allah kucağımıza almayı nasıl etsin yaBende adet günümde yapmıştım. Rabbim sağlıkla bebeğimizi bize bağışlasın ve sağlıkla doğar kucağımıza almayı nasip etsin RabbimBen size siz bana duanızı eksik etmeyin
Tekrarla bende o gün tekrarlicam. Böyle bende helekş sabah kalbim çok hızlı atıyor ve gazım var ve karnım adet olacak gibi ağrıyor. Sende de öyle oluyormu?Amin canım inşallah Allah kucağımıza almayı nasıl etsin yacuma günü tekrarlasam mı kan testini
Kasıklarım ara ara ağrıyo bide bacaklarım ağrıyo yaTekrarla bende o gün tekrarlicam. Böyle bende helekş sabah kalbim çok hızlı atıyor ve gazım var ve karnım adet olacak gibi ağrıyor. Sende de öyle oluyormu?
Senin adet günün geçti mi canımAmin canım inşallah Allah kucağımıza almayı nasıl etsin yacuma günü tekrarlasam mı kan testini
Senin adet günün geçti miTekrarla bende o gün tekrarlicam. Böyle bende helekş sabah kalbim çok hızlı atıyor ve gazım var ve karnım adet olacak gibi ağrıyor. Sende de öyle oluyormu?
Evet 15 ocakto canımSenin adet günün geçti mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?