Beta Hcg

İnsallah sağ salim olur bebiş

Merhaba bende Yeni öğrendim. 87.2 çıktı betam çok düşük geldi. Doktor çok yeni daha 2 haftalık dedi Cuma günü tekrar test yapacagım Rabbim bana bağışlar ve sizin bebekleride size Allah izniyle
Bugün gidicektin ne dedi canım doktor benimkinin kalp sesi duyulmadı 10 gun sonra gel dedi bebeği gördük ama hiç kalp kıpırtısı görülmedi

Yaa cuma günü gidecegim. Duyulur merak etme Allah bize bağışlasın bebeklerimizi
Merhaba birşey sormak istiyorum testim pozitif çıktı kan testi yaptırdık hemen beta 14 çıktı çok küçük dedi doktor haftaya tekrar çağardı normalmi sizce kızlar

Merhaba birşey sormak istiyorum testim pozitif çıktı kan testi yaptırdık hemen beta 14 çıktı çok küçük dedi doktor haftaya tekrar çağardı normalmi sizce kızlar
Zaten 5 geçerse hamile demek Merak etme sen benimde 87.2 çıktı hala baktırmadım biraz korkuyorumda kimyasaldan flan. Sende iyi Rabbim seninde benimde bebeğimi bize bağışlasın sağlıkla doğsun. Bu arada hayırlı olsun gözün aydın

Çok teşekkürler içimi ferahlattınız amin inşallah okadar çok heyecanlıyız ki eşimle haftaya kadar zor bekleyeceğiz Rabbbim sizede sağlıklı bir gebelik nasip etsin daha yolun çok başındayız dizinde gözünüz aydın sizin kaç haftalık canın

2 haftalık dedi doktor. Allah razı olsun senin bebeginide sana bağışlasın canım

2 haftalık dedi doktor. Allah razı olsun senin bebeginide sana bağışlasın canım
Senin değerin kaç çıktı canım

Ya ozaman benimkinde 2 haftalıksa değerim sizinkinden fazlaca düşük bir sıkıntı olurmu acaba kimseye söylemedik daha
Yani düşük olması değil düzenli artması önemliymiş. Allah sağlıkla kucagımıza almayo nasip etsin canom banada dua et

Bende adet günümde yapmıştım. Rabbim sağlıkla bebeğimizi bize bağışlasın ve sağlıkla doğar kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim Ben size siz bana duanızı eksik etmeyin
Amin canım inşallah Allah kucağımıza almayı nasıl etsin ya cuma günü tekrarlasam mı kan testini

Amin canım inşallah Allah kucağımıza almayı nasıl etsin ya cuma günü tekrarlasam mı kan testini
Tekrarla bende o gün tekrarlicam. Böyle bende helekş sabah kalbim çok hızlı atıyor ve gazım var ve karnım adet olacak gibi ağrıyor. Sende de öyle oluyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…