- 6 Mayıs 2022
- 196
- 59
- 48
- 27
- Konu Sahibi Nur banu2442
-
Öncelikle hayırlı olsun, tebrikler..Merhaba arkadaşlar hemen konuya gireceğim adetim 7 gün gecikti 5. Günü beta verdim 583 çıktı nasıl sizce yarın hem beta vericem hemde hastaneye gitcem fakat içim içime sığmıyor içim sıkılıyor resmen lütfen cvp verirseniz sevinirim
İşte sanki vakit geçmiyor tuhaf bir şekilde içim o kadar sıkılıyor ki anlatamam artık burdan yazanları okumaktan psikolojiyi bozdumÖncelikle hayırlı olsun, tebrikler..
Önemli olan 2 güne artış 2 katı artmalı, zaten doktora gittiğinizde sizi yönlendirecektir..
Degerin gayet guzel bida verdiginde katlanmis olacak buyuk ihtimalla saglicakla al kucaginaMerhaba arkadaşlar hemen konuya gireceğim adetim 7 gün gecikti 5. Günü beta verdim 583 çıktı nasıl sizce yarın hem beta vericem hemde hastaneye gitcem fakat içim içime sığmıyor içim sıkılıyor resmen lütfen cvp verirseniz sevinirim
Ay inşallah rabbim ağzından duysun bunları duymaya o kadar çok ihtiyacım var ki anlatamam şuan öyle büyük bir sımımtıdayım ki anlatamamDegerin gayet guzel bida verdiginde katlanmis olacak buyuk ihtimalla saglicakla al kucagina
Su an stresten uzak olmalisin beynini rahatlat. Bebisin seninle. Uc gun gecikmeyle 85 cikmisti benim. Simdi kizim yanimda ,1 yasinda cok sukurAy inşallah rabbim ağzından duysun bunları duymaya o kadar çok ihtiyacım var ki anlatamam şuan öyle büyük bir sımımtıdayım ki anlatamam
Buyuk ihtimal 1000 uzeri cikacak senin yarin adim kadar eminimAy inşallah rabbim ağzından duysun bunları duymaya o kadar çok ihtiyacım var ki anlatamam şuan öyle büyük bir sımımtıdayım ki anlatamam
Acaba 85 mi normal benm değerim mi normal milletin ki o zamanlarda düşğk çıkmışSu an stresten uzak olmalisin beynini rahatlat. Bebisin seninle. Uc gun gecikmeyle 85 cikmisti benim. Simdi kizim yanimda ,1 yasinda cok sukurbirde bnde kan verdim bekliyorum sonucunu
İnşallah bişey diyim ama gülme resmen şuan istemsiz gözyaşı döküyorumBuyuk ihtimal 1000 uzeri cikacak senin yarin adim kadar eminim
Gebesiniz, stres yapılacak birşey yok..İşte sanki vakit geçmiyor tuhaf bir şekilde içim o kadar sıkılıyor ki anlatamam artık burdan yazanları okumaktan psikolojiyi bozdum
Çünkü okuduğum her yazıda kimyasal gebelik dış gebelik vs yazıyordu onları okudukça sanki evim bile beni sıkmaya başladı inanGebesiniz, stres yapılacak birşey yok..
Rahat olun 2 güne 1 kan testleriniz yapılıp değerlendirilir sağlıklı olup olmadığını söyler doktorunuz..
Bundan sonraki süreç doktorunuz ve sizde ..
Piskoloji bozulacak birşeyde yok değeriniz düşük değil neden bu kadar taktınız ?
12 ile öğrenen 5 ile öğrenen kadınlar var ..
Yani ben o dusuk degerle ogrendim su an yanimda bebegim senin degerin gayet yuksek kendini bukadar stres yapacagin hicbir durum yok. Heyecanini cok iyi anliyorum ama sakinlesmen lazim. Yarin guzel haberler alacaksin insaAllahAcaba 85 mi normal benm değerim mi normal milletin ki o zamanlarda düşğk çıkmış
Onlari okumanin size bir faydasi yok bence yatip uyumayi deneyin hemen sabah olur hemÇünkü okuduğum her yazıda kimyasal gebelik dış gebelik vs yazıyordu onları okudukça sanki evim bile beni sıkmaya başladı inan
Kurban olurum sizi verene nolur bana dua edinOnlari okumanin size bir faydasi yok bence yatip uyumayi deneyin hemen sabah olur hem
Araştırmayın, araştırma yaptıkça aklınız karışıp daha çok stres yapacaksınız..Çünkü okuduğum her yazıda kimyasal gebelik dış gebelik vs yazıyordu onları okudukça sanki evim bile beni sıkmaya başladı inan
İnşallah inşallah Allah razı olsun sizdenYani ben o dusuk degerle ogrendim su an yanimda bebegim senin degerin gayet yuksek kendini bukadar stres yapacagin hicbir durum yok. Heyecanini cok iyi anliyorum ama sakinlesmen lazim. Yarin guzel haberler alacaksin insaAllah
Allah razı olsun gerçekten bana dua edermisinizAraştırmayın, araştırma yaptıkça aklınız karışıp daha çok stres yapacaksınız..
Rahat olun ..
Bu ihtimalleri görmek için 2 güne 1 kan testini görmen lazım 2 katı artıyor mu ?
Bu ihtimaller her kadın için geçerli o yüzden iyi düşünün iyi olsun pozitif olun..
Tabi ederimAllah razı olsun gerçekten bana dua edermisiniz
Ederim canim yarin guzel haberler al insaAllah. Bebisin seninledir. Yarin etiketle muhakkak benideKurban olurum sizi verene nolur bana dua edin
Rabbim sendende razi olsun. Hadi uyumaya calis yarin guzel bir gun olacak annesiİnşallah inşallah Allah razı olsun sizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?