- 6 Mayıs 2022
- 196
- 59
- 48
- 27
- Konu Sahibi Nur banu2442
-
Haber vericem hemen inşallahEderim canim yarin guzel haberler al insaAllah. Bebisin seninledir. Yarin etiketle muhakkak benide
Amin ağzına sağlık inşallahTabi ederim
Rabbim sağlıkla, sihhatle gebeliğiniz ilerleyip yavrunuzu sağsalim kucağınıza almak nasip etsin Rabbim inşallah
Bayram şekeri tadında olsun Ramazanınız
Bencede ben uyuyayım hemencecik yarın olsun hayırlı güzel haberlerimş sizede vereyimRabbim sendende razi olsun. Hadi uyumaya calis yarin guzel bir gun olacak annesi
Benim bata son 6 kala hcg 17.53 cikti. Simdi ogrendim sonucuBencede ben uyuyayım hemencecik yarın olsun hayırlı güzel haberlerimş sizede vereyim
Ben az once 17,33 ile ogrendimGebesiniz, stres yapılacak birşey yok..
Rahat olun 2 güne 1 kan testleriniz yapılıp değerlendirilir sağlıklı olup olmadığını söyler doktorunuz..
Bundan sonraki süreç doktorunuz ve sizde ..
Piskoloji bozulacak birşeyde yok değeriniz düşük değil neden bu kadar taktınız ?
12 ile öğrenen 5 ile öğrenen kadınlar var ..
17,33Benim bata son 6 kala hcg 17.53 cikti. Simdi ogrendim sonucu
Tesekkur ederimHayırlı olsun, tebrikler
Maşallah maşallahBenim bata son 6 kala hcg 17.53 cikti. Simdi ogrendim sonucu
merhaba bende bişey sormak istiyorum.Merhaba arkadaşlar hemen konuya gireceğim adetim 7 gün gecikti 5. Günü beta verdim 583 çıktı nasıl sizce yarın hem beta vericem hemde hastaneye gitcem fakat içim içime sığmıyor içim sıkılıyor resmen lütfen cvp verirseniz sevinirim
Naptin kac cikti degerinMaşallah maşallah
1050 canım haftaya tekrar gitmem lazımmışNaptin kac cikti degerin
Hiç bilgim yokM
merhaba bende bişey sormak istiyorum.
Cumartesi akşamı rahatsızlandım ateş, ishal vs ve pazartesi acile gittim kan testi idrar testi vs yapıldı doktor vucudumda enfeksiyon olduğunu söylemişti eve geldiğimde e nabız dan sonuçlara baktığımda beta hcg değerinin 147 olduğunu gördüm, hamile miyim? Doktor da kan sonuçlarını incelerken gebelik ihtimalini söylemedi şaşırdım beklemiyordum. Enfeksiyon dan dolayı yüksek gözükmüş olma ihtimali var mı?
Haftaya gorunur kesen canim. Belki kalp atisini bile duyarsin. Duyulmazsada bi sonraki hafta muhakkak duyarsin insaAllahKese gözükmesi için değerin kaç olması lazım acaba
Siz dualarınızı benden eksik etmeyin yeterHaftaya gorunur kesen canim. Belki kalp atisini bile duyarsin. Duyulmazsada bi sonraki hafta muhakkak duyarsin insaAllah
Seninde gebelik var rabbim bizlere bağışlasınHaftaya gorunur kesen canim. Belki kalp atisini bile duyarsin. Duyulmazsada bi sonraki hafta muhakkak duyarsin insaAllah
Canim benim burda kiminle yazistiysam hepinize ayri dua ediyorum saglicakla alicaz hepimizde kucagimiza insaAllahSiz dualarınızı benden eksik etmeyin yeter
Bu şekilde sizinle konuştukça bir nebzede olsa içim rahatlıyor
Amin aminnn canimSeninde gebelik var rabbim bizlere bağışlasın
İnşallah kuzum birbirimizi dualarımızdan ekdik etmeyelimCanim benim burda kiminle yazistiysam hepinize ayri dua ediyorum saglicakla alicaz hepimizde kucagimiza insaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?