Beta hcg

supermommy

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2023
339
99
18
30
Kızlar merhaba dün beta hcg 1250 çıktı. Son adet tarihim 28 Ağustos, buna göre bebek 5+1 oluyor bebek bugün, yumurtlama 14 Eylül dü yarın randevum var sizce kese görülür mü? Bide progestan kullanıp baş donmesi uyku yan etkisi yaşayan var mı aranızda ?

Progestan uyku ve mide bulantısı yapar çok normal o durum. Kese görünür karından olmasa alttan bakılır.

Progestan yutuyorsan çok baş dönmesi yapıyor,fitil olarak kullan hem daha etkili oluyor hem de yan etkisi olmaz

Progestan uyku ve mide bulantısı yapar çok normal o durum. Kese görünür karından olmasa alttan bakılır.
Dün acile gittim kan testi için bana diyor ki Progestan ın böyle bi etkisi yok hamilelikte. O uyku baş donmesi. Şimdi baktım herkese oluyor bide sadece aldıktan yarım saat sonra oluyo yani ilaçtan anlıyor insan.

Bana alttan fitil olarak kullan demişti ama ben yapamamıştım yutarak kullanmıştım. Bana da yapmıştı. Fitil olarak kullanınca yapmıyormuş.

Keseyi görürsünüz evet progestanı vajinal kullanın

Keseyi görürsünüz evet progestanı vajinal kullanın
Bana alttan fitil olarak kullan demişti ama ben yapamamıştım yutarak kullanmıştım. Bana da yapmıştı. Fitil olarak kullanınca yapmıyormuş.
Ya kullanayım da ben çok evhamlıyım şimdi o leke şeklinde akıntı getiriyor ya alttan kullanınca ben onu kanama lekesi falan sanarım

Dün acile gittim kan testi için bana diyor ki Progestan ın böyle bi etkisi yok hamilelikte. O uyku baş donmesi. Şimdi baktım herkese oluyor bide sadece aldıktan yarım saat sonra oluyo yani ilaçtan anlıyor insan.
progestanın en baş yan etkisi bu . ultrasonda görünmeyebilir ve bence vajınal ultrason baktırma ben gebelik başlangıclarında olumsuz etkıledıgıne ınananlardanım

progestanın en baş yan etkisi bu . ultrasonda görünmeyebilir ve bence vajınal ultrason baktırma ben gebelik başlangıclarında olumsuz etkıledıgıne ınananlardanım
Karnımdan baktı dün canım gördük keseyi ama kalp atışı için haftaya cuma çağırdı

Benim beta hcg 2550 çıktı doktor bana 3 haftalık dedi ve keseyi de gördü 3 haftalık kese görünür mü

Yumurtlamaya göre demiştir belki son adet tarihine göre hesaplanır bebek
Tedaviyle oldu yumurtam adetin başından sayarak 14. Büyüyeceğine 21.gün büyüdü ve catladı sana yazsam bakar mısın bi lütfen 27 Temmuz adet günüm 16 Ağustos catlama günüm nasıl hesap yaparım onu bilmiyorum lütfen yardım

Normalde son adete göre yapılıyor ama sizin yumurtlama geç olmuş. En doğru sonucu doktorunuz ultrason ölçümleri ile tahmin de bulunarak yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…