- 15 Ağustos 2023
- 339
- 99
- 18
- 30
- Konu Sahibi supermommy
-
Progestan yutuyorsan çok baş dönmesi yapıyor,fitil olarak kullan hem daha etkili oluyor hem de yan etkisi olmazKızlar merhaba dün beta hcg 1250 çıktı. Son adet tarihim 28 Ağustos, buna göre bebek 5+1 oluyor bebek bugün, yumurtlama 14 Eylül dü yarın randevum var sizce kese görülür mü? Bide progestan kullanıp baş donmesi uyku yan etkisi yaşayan var mı aranızda ?
Dün acile gittim kan testi için bana diyor ki Progestan ın böyle bi etkisi yok hamilelikte. O uyku baş donmesi. Şimdi baktım herkese oluyor bide sadece aldıktan yarım saat sonra oluyo yani ilaçtan anlıyor insan.Progestan uyku ve mide bulantısı yapar çok normal o durum. Kese görünür karından olmasa alttan bakılır.
Evet yutarak 3 kere günde 100 ml. Fena yapıyorProgestan yutuyorsan çok baş dönmesi yapıyor,fitil olarak kullan hem daha etkili oluyor hem de yan etkisi olmaz
Yutunca çok faydası olmaz demişti doktorum alttan kullan benceEvet yutarak 3 kere günde 100 ml. Fena yapıyor
Keseyi görürsünüz evetKızlar merhaba dün beta hcg 1250 çıktı. Son adet tarihim 28 Ağustos, buna göre bebek 5+1 oluyor bebek bugün, yumurtlama 14 Eylül dü yarın randevum var sizce kese görülür mü? Bide progestan kullanıp baş donmesi uyku yan etkisi yaşayan var mı aranızda ?
Keseyi görürsünüz evetprogestanı vajinal kullanın
Ya kullanayım da ben çok evhamlıyım şimdi o leke şeklinde akıntı getiriyor ya alttan kullanınca ben onu kanama lekesi falan sanarımBana alttan fitil olarak kullan demişti ama ben yapamamıştım yutarak kullanmıştım. Bana da yapmıştı. Fitil olarak kullanınca yapmıyormuş.
Bu arada keseyi gördüm bugün haftaya kalp atışı için gel dediKeseyi görürsünüz evetprogestanı vajinal kullanın
Beta hcg kaç olduğunda göründü kese canım?Bu arada keseyi gördüm bugün haftaya kalp atışı için gel dedi
bir gün önce 1250 falandı ertesi günü De 2 katı olmuştur . Ertesi günü göründü karnımdan. Ay ama oğşımunda görünmemişti aynı haftada yani 5. Haftada .Beta hcg kaç olduğunda göründü kese canım?
progestanın en baş yan etkisi bu . ultrasonda görünmeyebilir ve bence vajınal ultrason baktırma ben gebelik başlangıclarında olumsuz etkıledıgıne ınananlardanımDün acile gittim kan testi için bana diyor ki Progestan ın böyle bi etkisi yok hamilelikte. O uyku baş donmesi. Şimdi baktım herkese oluyor bide sadece aldıktan yarım saat sonra oluyo yani ilaçtan anlıyor insan.
Karnımdan baktı dün canım gördük keseyi ama kalp atışı için haftaya cuma çağırdıprogestanın en baş yan etkisi bu . ultrasonda görünmeyebilir ve bence vajınal ultrason baktırma ben gebelik başlangıclarında olumsuz etkıledıgıne ınananlardanım
Benim beta hcg 2550 çıktı doktor bana 3 haftalık dedi ve keseyi de gördü 3 haftalık kese görünür müKızlar merhaba dün beta hcg 1250 çıktı. Son adet tarihim 28 Ağustos, buna göre bebek 5+1 oluyor bebek bugün, yumurtlama 14 Eylül dü yarın randevum var sizce kese görülür mü? Bide progestan kullanıp baş donmesi uyku yan etkisi yaşayan var mı aranızda ?
Yumurtlamaya göre demiştir belki son adet tarihine göre hesaplanır bebekBenim beta hcg 2550 çıktı doktor bana 3 haftalık dedi ve keseyi de gördü 3 haftalık kese görünür mü
Tedaviyle oldu yumurtam adetin başından sayarak 14. Büyüyeceğine 21.gün büyüdü ve catladı sana yazsam bakar mısın bi lütfen 27 Temmuz adet günüm 16 Ağustos catlama günüm nasıl hesap yaparım onu bilmiyorum lütfen yardımYumurtlamaya göre demiştir belki son adet tarihine göre hesaplanır bebek
Erkek bebek istiyorum tam o gün tutmuş mu diye merak ediyorumYumurtlamaya göre demiştir belki son adet tarihine göre hesaplanır bebek
Normalde son adete göre yapılıyor ama sizin yumurtlama geç olmuş. En doğru sonucu doktorunuz ultrason ölçümleri ile tahmin de bulunarak yaparTedaviyle oldu yumurtam adetin başından sayarak 14. Büyüyeceğine 21.gün büyüdü ve catladı sana yazsam bakar mısın bi lütfen 27 Temmuz adet günüm 16 Ağustos catlama günüm nasıl hesap yaparım onu bilmiyorum lütfen yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?