Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet var hayırlı olsunkızlar sizce gebelik var mı lütfen yardımcı olun
Ya teşekkür ederim aşılamanın 15.günü çatlatma iğnesinin etkisi geçmiştir değil miEvet var hayırlı olsun
Evet geçmiştir zaten iğne etkisi bu kadar çıkmaz demişti doktorumYa teşekkür ederim aşılamanın 15.günü çatlatma iğnesinin etkisi geçmiştir değil mi
Akşamı tekrar verdim kan 257den 346ya yükselmiş sizce nasılEvet geçmiştir zaten iğne etkisi bu kadar çıkmaz demişti doktorum
Maşallah tutunmuş sanırım bebek değer güzelAkşamı tekrar verdim kan 257den 346ya yükselmiş sizce nasıl
Ay inşallah canım 2güne bi tekrar kana bakılacakMaşallah tutunmuş sanırım bebek değer güzel
Aynen 2 sonra kan ver ama sanki ikiz gibi doğdu içimeAy inşallah canım 2güne bi tekrar kana bakılacak
Yaaa hayırlısı bakalımAynen 2 sonra kan ver ama sanki ikiz gibi doğdu içime
2 gün arayla mı verdiniz az yükselmiş gibiKızlar bir gün sonra tekrar verdim 346dan 447 ye yükselmiş sizce nasıl
Güzel yükselmişKızlar bir gün sonra tekrar verdim 346dan 447 ye yükselmiş sizce nasıl
Evt canım şuan değerim 4018 oldu yarın keseye bakılacakGüzel yükselmiş![]()
SüperEvt canım şuan değerim 4018 oldu yarın keseye bakılacak
2156dan 4018e yükseldi herkes az yükselmiş diyor sizce nasıl korkuyorum biraz korkuttular daha doğrusu
Yok canım aslında ilk 257 ile ögrendim emin olmak için akşam tekrar verdim gün içinde 2kere vermiş oldum yani sonra ertesi gün 447 oldu 2gün sonra 740oldu sonra 2156 dün tekrar verdim 4018 cuma günü de keseye bakılacak sizce nasıl artmış buradaki bazı kişiler korkuttu beni az artmış diye2 gün arayla mı verdiniz az yükselmiş gibi
Hayır canım çok normal ya değerler her zaman aynı seviyede aynı oranla yükselecek diye bir kural asla yok. Hcg de çok dalgalı bir hormon bazen çok daha fazla yükselir bazen daha bir az. Senin değerin de çok normal yükselmiş ayrıca sakın korkma:)2156dan 4018e yükseldi herkes az yükselmiş diyor sizce nasıl korkuyorum biraz korkuttular daha doğrusu