Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
artadabilir artmayadabılır bı kaç gun sonra kan testı tekrarlayınMerhaba kızlar, adetime 8 gün var. Bugün öyle gebelik testi için kan verdim. Beta hcg 3.78 çıktı. Sizde böyle olanlar var mı sizce hamile olabilir miyim artar mı bu değer
artadabilir artmayadabılır bı kaç gun sonra kan testı tekrarlayın
Regl günümü bekliyim en iyisi, teşekkür ederimartadabilir artmayadabılır bı kaç gun sonra kan testı tekrarlayın
Yani aslında 2 gün geçtikten sonra tekrar test verebilirsiniz yükselişine bakmış olursunuzRegl günümü bekliyim en iyisi, teşekkür ederim![]()
Yükselebilir 8 gün var henüz çok erken gecikmenizde aynı yerde kan verin inşallah vardırMerhaba kızlar, adetime 8 gün var. Bugün öyle gebelik testi için kan verdim. Beta hcg 3.78 çıktı. Sizde böyle olanlar var mı sizce hamile olabilir miyim artar mı bu değer
Şuan nasıl hamileliğiniz? Hızlı artış olmuşYani aslında 2 gün geçtikten sonra tekrar test verebilirsiniz yükselişine bakmış olursunuz
Benim 6 gün kala 98 çıkmıştı iki gün sonra da 444 çıktı
8.haftaya girdim çok şükürŞuan nasıl hamileliğiniz? Hızlı artış olmuş
8.haftaya girdim çok şükür
Çok erken öğrenmişim ben 3 haftalıkmış ozaman haftalar sonra keseyi gördük sonra kalp atışı çok şükür
Maşallah maşallah sağlıcakla kucağınıza alın inşallah8.haftaya girdim çok şükür
Çok erken öğrenmişim ben 3 haftalıkmış ozaman haftalar sonra keseyi gördük sonra kalp atışı çok şükür
Teşekkür ederimMaşallah maşallah sağlıcakla kucağınıza alın inşallah![]()
Benim 336 idi ve 3-4 haftalık demişlerdi ilk gebeliğimdeKızlar iyi akşamlar adet gecikmesinin 2.gününde testlerim net çiftti kan verdim 276,6 çıktı haftalık mı şimdi nasıl oluyor
Geciktikten sonra bakılsa daha iyi gibiMerhaba kızlar, adetime 8 gün var. Bugün öyle gebelik testi için kan verdim. Beta hcg 3.78 çıktı. Sizde böyle olanlar var mı sizce hamile olabilir miyim artar mı bu değer