• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg

efruzee

Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2025
126
22
13
Merhaba kızlar, adetime 8 gün var. Bugün öyle gebelik testi için kan verdim. Beta hcg 3.78 çıktı. Sizde böyle olanlar var mı sizce hamile olabilir miyim artar mı bu değer

Merhaba kızlar, adetime 8 gün var. Bugün öyle gebelik testi için kan verdim. Beta hcg 3.78 çıktı. Sizde böyle olanlar var mı sizce hamile olabilir miyim artar mı bu değer
Yükselebilir 8 gün var henüz çok erken gecikmenizde aynı yerde kan verin inşallah vardır

Kızlar iyi akşamlar adet gecikmesinin 2.gününde testlerim net çiftti kan verdim 276,6 çıktı haftalık mı şimdi nasıl oluyor

Düzenli adet döngünüz varsa son adet gününe göre hesaplanıyor hafta. Ben 2 gün kala vermiştim.Yaklaşık 4 haftalık dediler.

Merhaba kızlar bana yardımcı olur musunuz 11 ağustosta olan korunmasız ilişki için 1 eylülde beta hcg yaptırdım <1.20 çıktı. Sizce 21 günlük süre beta hcg baktırmak için yeterli mi erken mi baktırmışım ???

Merhaba, çatlatma iğnesi yaptım bu ay. İğnenin 13. Günü beta 28.92, 2 gün sonra 51.99 ve yine 2 gün sonra 77.4 çıktı. Progestan fitil kullanıyorum. Ayrıca progestan testi de yaptım son beta değerimle birlikte 19.9 çıktı. Doktorum yavaş arttığını bir de progestan dex iğne kullanmamı söyledi. Endişeleniyorum. Böyle yavaş artıp gebeliği devam eden var mı?

Back
X