- Konu Sahibi hemasihemmavi
-
Yaa ben çok duygusal bir insanım böyle duyarsam direk ağlarıminşallah kuzum ağzınız dualıdır da olur.. evlat insanın tutunduğu en güzel mucize.. inşallah isteyen herkese ve bana da hayırlı evlat nasip olur. Allah razı olsun desteğin için çok teşekkür ederim
Naptın canım tekrar kan verdin miBelki burda biraz daha net görünüyor olabilir
Verdim canım buraya da yazdım aslında ama görünmüyor niyeyse. Çok şükür pazartesi 14,3 çıkan beta Perşembe 77,6 çıktı. Yaklaşık beş kat artmışNaptın canım tekrar kan verdin mi
Darısı başıma inşallahVerdim canım buraya da yazdım aslında ama görünmüyor niyeyse. Çok şükür pazartesi 14,3 çıkan beta Perşembe 77,6 çıktı. Yaklaşık beş kat artmış
İnşallah canım Rabbim gönlüne göre en kısa zamanda kolaylıkla nasip etsin inşallahDarısı başıma inşallah
Yaaa çok sevindim sağlıkla kucağına almak da nasip olur inşallahVerdim canım buraya da yazdım aslında ama görünmüyor niyeyse. Çok şükür pazartesi 14,3 çıkan beta Perşembe 77,6 çıktı. Yaklaşık beş kat artmış
Merhaba en son kaç cikti betanizRegle 3 gün kala bu değerler normal. Önemli olan yumurtalama ve çatlama tarihin o zaman anlarsın kaç günlük olduğunu. Benim de regle 3 gün kala 32 çıktı. 2 gün sonra 89 oldu. Şimdi yarın 4 gün geçmiş olacak tekrar kan testi yaptırcam bakalım.
4 gün sonra 1000 nin üstünde çıktı. Tam kaç olduğunu göremedim çünkü Cihaz 1000 üzerini göstermiyor.Merhaba en son kaç cikti betaniz
Sonucun ne oldu canım merak ettimDimi ya doğru aslında bak oran olarak düşünüldüğün de şuan ki değer daha yüksek. Bakalım Perşembe yine kan vericem.. inşallah inanıyorum bende güzel ve kolay olucak herşey
Sanırım minik bir mercimek var içimdeSonucun ne oldu canım merak ettim
Çok çok teşekkür ederimYaaa çok sevindim sağlıkla kucağına almak da nasip olur inşallah
Yhaaaa çok güzel bir haber bu rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benim için de dua et olur mu çocuğum olması zormuşSanırım minik bir mercimek var içimdeen son dün beta verdiğim 77,6 çıktı canım umarım bir aksilik olmaz işte. Ayın 15ine randevu aldım o gün tam beklenen regl gününün üstünden 10 gün geçmiş olacak. Umarım kese vs gözükür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?