- 7 Ağustos 2016
- 194
- 42
- 48
- Konu Sahibi pembemavi3
-
Canım 58 den sonra artışların nasıl olduHic onemli degil merak ettigin ne varsa sorabilirsin. benim adetime 3 hafta kala butun gebelik belirtilerim vardi hatta ben dusunuyordum ki evlenince demekki boyle oluyor. Yani ben o zaman yumurtlama gunuymus falan hic bilmiyordum yani akintiyi takip etmiyordum cunku surekli yumurta aki kivaminda akintim oluyordu ve ben geldigini hissediyordum. Adetime 2 hafta kala da test yaptim sonra testi bi yere biraktim 3 gun gectiginde tekrar bakinca ikinci cizgiyi gordum. Tamam dedim hamileyim biraz daha bekleyip kan vereyim. Sonra adete 1 hafta kala kan verdim sonucum 0.1 ya da 1.0 cikti tam hatilamiyorum ama 0 li bi sonuctu doktor bana gebe degilsin dedi ama ben gebe olduguma emindim adet gunu kan verdim ve 58 cikti. Belirtilere kesinlikle takilma 2 gebeligimde hic belirtim yoktu 3 gun gectikten sonra ogrendim gebe oldugumu.
Hic baktirmadim bir daha doktor 10 gun sonra gel dedi. Gittim keseyi gorduk sonra kanamam oldu acile gittim bebegi gorduk.Canım 58 den sonra artışların nasıl oldu
Hic onemli degil merak ettigin ne varsa sorabilirsin. benim adetime 3 hafta kala butun gebelik belirtilerim vardi hatta ben dusunuyordum ki evlenince demekki boyle oluyor. Yani ben o zaman yumurtlama gunuymus falan hic bilmiyordum yani akintiyi takip etmiyordum cunku surekli yumurta aki kivaminda akintim oluyordu ve ben geldigini hissediyordum. Adetime 2 hafta kala da test yaptim sonra testi bi yere biraktim 3 gun gectiginde tekrar bakinca ikinci cizgiyi gordum. Tamam dedim hamileyim biraz daha bekleyip kan vereyim. Sonra adete 1 hafta kala kan verdim sonucum 0.1 ya da 1.0 cikti tam hatilamiyorum ama 0 li bi sonuctu doktor bana gebe degilsin dedi ama ben gebe olduguma emindim adet gunu kan verdim ve 58 cikti. Belirtilere kesinlikle takilma 2 gebeligimde hic belirtim yoktu 3 gun gectikten sonra ogrendim gebe oldugumu.
Cnm dusukle sonuclandi.Hayırlı olsun inş kucagına almayı da nasip etsin Allah:)
Cnm dusukle sonuclandi.
Tesekkurler cnm. Aminn kimseye yasatmasin Rabbim.Ayy canım bilmyodum kusura bakma. Cok gecmiş olsun. Rabbim tekrar yaşatmasın inş. İyi bak kendine
Canım kaça yükseldi değerinKIzlar bu başlığı ben açmıştım gebeymişim allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah
Hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin151 e yükseldi regli de 3 gün geçti dün doktora gittim gebesin dedi canım
değeriniz gayet iyi gözüküyor belki bir kaç gün geç döllenmiş olabilir onu da doktor usg de tespit eder söyler. Hayırlı olsunKızlarrrr acil yardım reglim gecikeli 7 gün oldu 4.gün 44.24 7.gün kanda hcg 207.43 çıktı iyimi sizce
Ayy çok teşekkür ederim çok sağolundeğeriniz gayet iyi gözüküyor belki bir kaç gün geç döllenmiş olabilir onu da doktor usg de tespit eder söyler. Hayırlı olsun
Kızlarrrr acil yardım reglim gecikeli 7 gün oldu 4.gün 44.24 7.gün kanda hcg 207.43 çıktı iyimi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?