Beta hcg

Canım 58 den sonra artışların nasıl oldu

Canım 58 den sonra artışların nasıl oldu
Hic baktirmadim bir daha doktor 10 gun sonra gel dedi. Gittim keseyi gorduk sonra kanamam oldu acile gittim bebegi gorduk.

Hayırlı olsun inş kucagına almayı da nasip etsin Allah:)

KIzlar bu başlığı ben açmıştım gebeymişim allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah

Sağol canım amin Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Arkadaşlar benimde beta hcg testim bugün 5,73 çıktı adetime daha 3 gün var sizce hamile olabilir miyim?

Kızlarrrr acil yardım reglim gecikeli 7 gün oldu 4.gün 44.24 7.gün kanda hcg 207.43 çıktı iyimi sizce

Kızlarrrr acil yardım reglim gecikeli 7 gün oldu 4.gün 44.24 7.gün kanda hcg 207.43 çıktı iyimi sizce
değeriniz gayet iyi gözüküyor belki bir kaç gün geç döllenmiş olabilir onu da doktor usg de tespit eder söyler. Hayırlı olsun

Kizlar size hamile olup olmadiginizi garanti ve en erkenden ogrenmenin yolunu soyleyeyim mi

Garanti ile sabittir. Ikinci kez hamileyim ikisindede idrar kitinde belli olmadan ben hamile oldugumu ogrendim. Salı günü hamile oldugumu ogrendim. Lakin ben zaten adetime 5 gün kala bu testle gebe olduğumu öğrenmiştim

Değer gayet güzel yğkselmiş hayırlı olsun canımm darısı isteyen herkese inşallah :)

Arkadaşlar merhaba, Labaraturardaki kızın bilgisinden dolayı transferimin 9. Günü tahlil yaptırdım ve 10 çıktı sonucum. Doktorum sınırda olduğunu negatif veya pozitif değişebileceğinden dolayı 29 ekim günü tekrardan test yaptırıcam. Benim gibi oluğta değeri sonradan yükselen var mı? Ne olur bana yardımcı olun.

`