Beta hcg

Merhaba benim şuan canım çok sıkkın. Reglim iki gün geçtiğinde tahlil yaptrdm 68.5 çktı 2 gün sonrası 140 , 2 gün sonrası ise 159 çktı. Son testte katlanma yok ve benim çok moralim bozuk. Düşecek mi?

Canım kusura bakma geç cvp yazıyorum. Bebekten vakit bulamadım. Yumurtlama yani ovulasyon testiyle 5 gün öncesine kadar gösteriyor.

arkadaslar 18 kasım da yaptırdıgımda 8,76 cıktı 21 ekımde ise 85 çıktı hamılemıyımdır adetımın uzerınden 15 gün geçti

Adete 10 gunum var suan 0.16 cikti beta h. Ama suan goguslerm aciyo belim agriyo 1 haftadr beyaz aknti var. Sizce yukselirmi ? Yada yukselmismidir 1 hafta once yaptirdim testi

Merhaba canlarim forumda yeniyim. 4 ocak saat 18.00da 20mm yumurtamdan catlatma ignesi oldum. 7 ocakta saat 17.00 siralararinda yumurta 16 15mm civarindaydi yani catliyordu. 7 ocak iliski oldu. Bi kac gundur idrar testi yapiyorum negatif cikiyor 15 ocakta yani igneden 11 gun sonra kan testi yaptirdim. 14,98 cikti. 2 gun sonra yine yaptiracagim. Sizce deger yukselir mi? Hala ignenin etkisi devam ediyor olabilir mi? Idrarda hic cikmamisti. Bir umut kirintisina muhtacim.

Canım umarım hamilesindir. Benden hep 13. Gün ve 14. Günde istemişlerdi. Etkisi olsa dahi bu kadar yüksek çıkmaz diye düşünüyorum. Ben 11. Gün yaptığımda 5 falan çıkıyordu bende 14. Güne kadar bekle derim. Şimdilik değerin güzel inşallah o zamana kadar iyice katlanır.

Canim insallah ya

1.33 ten yükselen hcg? benimde battan bir gün sonra hcg yaptırdım 2.18 çıkttı 4 gün gecikmem oldu giç 32 gün gecikmemiştim 32. Günün akşamı kahve lekelenmem oldu sonraki iki günde azar azar kanamam oldu ama az yani ki ben adet olduğum ilk günü çok sancı çekerdim ve kanamam yoğun olurdu ama öyle bişey yok yazıyı okuyunca bi umut dedim ama benim ki ilaçlardan dolayı az olmuştur heralde dmi adet oldum yani hamile değilimdir yine dmi daha ne kadar veklicem bilmiyorum off

Canim benim kahve leke ve az kanama yerlesme kanamasinin gostergesi olabilir. Acliyetle bir betahcg yaptirmani oneririm

Canim benim kahve leke ve az kanama yerlesme kanamasinin gostergesi olabilir. Acliyetle bir betahcg yaptirmani oneririm
Ama bişey söyleyeyim mi ben hastaydım ve belki bebiş vardır die ilaç kullanmadım ama iyice kötüleştim ve nasılsa adet oldum die acile gittim ve dr bana bronşit bide faranjit için ilaç verdi biri antibiyotik eğer bebek varsa nolcak şimdi ilaçları kullanmazsam da mahvolcam

Canim saat daha oglen vakti. Benim annemde senin dedigin gibi az kanamayla hamile kalmis. Bir an once git ozel hastanede hcg yaptir bi kac saat icinde cikar sonuc. Eger bebek yoksa ilaclarini kullan. Ama bebek varsa doktor hamileye uygun ilac verecektir. Beni haberdar et durumdan ama muhakkak git

Şuan gitcek durumda deilim eşim çalışıyo ve acayip yağmur yağıyo hasta hasta nasl çıkcam ki bilemedim eşime sölesem kızcak bana biliuorum adet olmamışmıydın sen kafana çok takıyosun bekle biraz daha hele kv ler duysa ohoooo bilemiyorum nolur adet oldun da ne demeye gidiyosun die

V
Valla canim kimse adet durumunu senden iyi bilemez. Ben yerinde olsam duramazdim. Sen bilirsin tabi. Umarim hersey istedigin gibi olur.

1 gün geçince negatif çıktıysa ve 3 gün sonra lekelenme olduysa pozitif olduğunu düşünmüyorum maalesef. İnsan umutlanmak istiyo haklısınız ama lekelenme olduğu yerleşme olduğu anlamına gelir bu durumda 3 gün önceki testiniz en az 10 civarı çıkmalıydı. Bu benim fikrim içinizi rahat edecekse bi test daha yapabilirsiniz idrar testi bile olur ama sonucun pozitif çıkacağını düşünmüyorum. Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…