Haber ver canım mutlaka..inş yeterli bir artış göstermiştir. akşam belli olacak. bu kez yüzümüz güler inşallah ..
Canım günaydınn, dün gittim doktora ultrasonda baktı tabi çok küçük olduğu için gözükmedi haliyle ama rahim duvarı kalınlaşmış kalınlığı çok iyi dedi. testi de bugüne istedi. dün üçüncü gündü yanıltmasın sonuç yarın yap iki günde biri net görürüz dedi. 360 ve üstü çıkarsa pazar tekrar yaparız 800 üstü çıkarsa ozaman tutunur dedi. geç döllenme olabilir dedi, adete göre 4 hafta 3 günlük ama sanırım geç döllenme gerçekten..Haber ver canım mutlaka..
Inşallah Canim büyük ihtimalde geç döllenme olmuştur rahim duvari baya bilgi verio doktorlara akşam güzel haberlerini bekliorum...Canım günaydınn, dün gittim doktora ultrasonda baktı tabi çok küçük olduğu için gözükmedi haliyle ama rahim duvarı kalınlaşmış kalınlığı çok iyi dedi. testi de bugüne istedi. dün üçüncü gündü yanıltmasın sonuç yarın yap iki günde biri net görürüz dedi. 360 ve üstü çıkarsa pazar tekrar yaparız 800 üstü çıkarsa ozaman tutunur dedi. geç döllenme olabilir dedi, adete göre 4 hafta 3 günlük ama sanırım geç döllenme gerçekten..
bu akşam inş 360 üstü çıkar sonucum....
Canım selamm. İyi haberlerim var çok şükür. Test değerim 747 çıktı. Bu kadar yükselmesini ben bile beklemiyordum maşallah diyim. Tekrar teste gerek yok dedi doktor. Pazartesi gel ultrasonda bakalım kese gözükmeli dedi. Bir de değerin 89.99 dan 747ye çıkması bir ihtimal ikiz gebelikten de söz edilebilir ama net bir şey diyemeyiz dedi.Canım kaç çıktı sonucun belli oldumu
Inşallah Canim büyük ihtimalde geç döllenme olmuştur rahim duvari baya bilgi verio doktorlara akşam güzel haberlerini bekliorum...
Ay canım benim yaaa cok sevindim şimdi için rahat olsun. Ikizde kan değerinin baya yüksek olduğunu duydum pazartesi belli olur artık hayirlisi neyse o olsun... Rabbim kucagimiza almayida nasip etsin inşallah. ..Canım selamm. İyi haberlerim var çok şükür. Test değerim 747 çıktı. Bu kadar yükselmesini ben bile beklemiyordum maşallah diyim. Tekrar teste gerek yok dedi doktor. Pazartesi gel ultrasonda bakalım kese gözükmeli dedi. Bir de değerin 89.99 dan 747ye çıkması bir ihtimal ikiz gebelikten de söz edilebilir ama net bir şey diyemeyiz dedi.
İkiz değerleri gibi mi acaba bilen var mı hiçç ??!
Kaç günde 89 dan 747 çıktı acaba benimde dün yaptırdım 73 çıktıCanım selamm. İyi haberlerim var çok şükür. Test değerim 747 çıktı. Bu kadar yükselmesini ben bile beklemiyordum maşallah diyim. Tekrar teste gerek yok dedi doktor. Pazartesi gel ultrasonda bakalım kese gözükmeli dedi. Bir de değerin 89.99 dan 747ye çıkması bir ihtimal ikiz gebelikten de söz edilebilir ama net bir şey diyemeyiz dedi.
İkiz değerleri gibi mi acaba bilen var mı hiçç ??!
Kaç günde 89 dan 747 çıktı acaba benimde dün yaptırdım 73 çıktı
Canım pazartesi 89.99 cuma yaptırdım 747. Ama doktor 360ı geçerse iyi ilerliyordır demişti. Kişiden kişiye değişebilir yaniKaç günde 89 dan 747 çıktı acaba benimde dün yaptırdım 73 çıktı
Çok teşekkürler. Amin inşallah Allah isteyen herkese versin canımCokkk sevindim hayirli olsun bizede dua et darisi basimiza ins
Ben de kimyasal gebelikten sonraki ay hemen hamile kalmıştım. İnşallah senin de öyledirsize bir şey sormak istiyordum, konu hakkında daha deneyimlisiniz benden haliyle.
Ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. değerim 186 dan 55e düştü bir hafta sonra da adetle beraber attım. 0.02 en son testimde çıktı.
pazartesi test yaptırdım adetim 1 gün gecikmişti ama benim hep düzensizdir o yüzden aslında gecikmiş miydi bilmiyorum. sadece belirtileri hissettim ve test yaptırdım. sonuç 89.90 :) sevinsem mi korksam mı bilmiyorum. Dr Cuma gel tekrar bakalım dedi. normal bir seviyede mi acaba 1 gün gecikmesine rağmen bilmiyorum korkuyorum. yarına kadar da bekleyemem heralde bu akşam gideceğim iş çıkışı... Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin kafam çok karışık...
Çok yükselmiş seninki iyi 2 günde 2 katına çıkıyor diyorlarCanım pazartesi 89.99 cuma yaptırdım 747. Ama doktor 360ı geçerse iyi ilerliyordır demişti. Kişiden kişiye değişebilir yani
peki dusukten sonraki belirtilernz nelerdi bende gecen ay kimuasal gecirdm sonra korunmadik.dusuk kanamam 8 ocakti bu ayinda sekizinde adet olmam gerekiyo dimi eger olursam ki insallah olmam.bi kez test yaptim silok cikti iki gun sonra tekrarldm negayif cikti yaaBen de kimyasal gebelikten sonraki ay hemen hamile kalmıştım. İnşallah senin de öyledir
dort bes gun oluyo canimda şan iyorm ben bir silik bir negatif yoktur herhalde. iksa cikardi sen test yapsan cikar gec dollenme olmadiysa.benim boyle cikti silik ama tekrar yapinca negatfBenimde 8 subat ne zaman test yaptin canim bende mi yapsam ama hicbir belirti yok
ozaman bekle adetn gecerse yap en 12 gun gecmeis gerekiyoms malum iliskiden sonra.Yani bilmiyorum ki canim telefondaki programa gore 25 ocak yumurtlama tarihim ama26 27 ocakta akinti ve kasik agrimla yumurtladigimi hissettim hangisine guvensem bilemedim ama heray kasik agrimdan anlarim yumurtladigimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?