beta hcg

Haber ver canım mutlaka..
Canım günaydınn, dün gittim doktora ultrasonda baktı tabi çok küçük olduğu için gözükmedi haliyle ama rahim duvarı kalınlaşmış kalınlığı çok iyi dedi. testi de bugüne istedi. dün üçüncü gündü yanıltmasın sonuç yarın yap iki günde biri net görürüz dedi. 360 ve üstü çıkarsa pazar tekrar yaparız 800 üstü çıkarsa ozaman tutunur dedi. geç döllenme olabilir dedi, adete göre 4 hafta 3 günlük ama sanırım geç döllenme gerçekten..
bu akşam inş 360 üstü çıkar sonucum....

Inşallah Canim büyük ihtimalde geç döllenme olmuştur rahim duvari baya bilgi verio doktorlara akşam güzel haberlerini bekliorum...

Canım kaç çıktı sonucun belli oldumu
Canım selamm. İyi haberlerim var çok şükür. Test değerim 747 çıktı. Bu kadar yükselmesini ben bile beklemiyordum maşallah diyim. Tekrar teste gerek yok dedi doktor. Pazartesi gel ultrasonda bakalım kese gözükmeli dedi. Bir de değerin 89.99 dan 747ye çıkması bir ihtimal ikiz gebelikten de söz edilebilir ama net bir şey diyemeyiz dedi.
İkiz değerleri gibi mi acaba bilen var mı hiçç ??!

Inşallah Canim büyük ihtimalde geç döllenme olmuştur rahim duvari baya bilgi verio doktorlara akşam güzel haberlerini bekliorum...

Canım selamm. İyi haberlerim var çok şükür. Test değerim 747 çıktı. Bu kadar yükselmesini ben bile beklemiyordum maşallah diyim. Tekrar teste gerek yok dedi doktor. Pazartesi gel ultrasonda bakalım kese gözükmeli dedi. Bir de değerin 89.99 dan 747ye çıkması bir ihtimal ikiz gebelikten de söz edilebilir ama net bir şey diyemeyiz dedi.
İkiz değerleri gibi mi acaba bilen var mı hiçç ??!

Ay canım benim yaaa cok sevindim şimdi için rahat olsun. Ikizde kan değerinin baya yüksek olduğunu duydum pazartesi belli olur artık hayirlisi neyse o olsun... Rabbim kucagimiza almayida nasip etsin inşallah. ..

Kaç günde 89 dan 747 çıktı acaba benimde dün yaptırdım 73 çıktı

Ben de kimyasal gebelikten sonraki ay hemen hamile kalmıştım. İnşallah senin de öyledir

Ben de kimyasal gebelikten sonraki ay hemen hamile kalmıştım. İnşallah senin de öyledir
peki dusukten sonraki belirtilernz nelerdi bende gecen ay kimuasal gecirdm sonra korunmadik.dusuk kanamam 8 ocakti bu ayinda sekizinde adet olmam gerekiyo dimi eger olursam ki insallah olmam.bi kez test yaptim silok cikti iki gun sonra tekrarldm negayif cikti yaa

Benimde 8 subat ne zaman test yaptin canim bende mi yapsam ama hicbir belirti yok
dort bes gun oluyo canimda şan iyorm ben bir silik bir negatif yoktur herhalde. iksa cikardi sen test yapsan cikar gec dollenme olmadiysa.benim boyle cikti silik ama tekrar yapinca negatf

Eklentiler

• 20170128_125422.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 55
Yani bilmiyorum ki canim telefondaki programa gore 25 ocak yumurtlama tarihim ama26 27 ocakta akinti ve kasik agrimla yumurtladigimi hissettim hangisine guvensem bilemedim ama heray kasik agrimdan anlarim yumurtladigimi

Yani bilmiyorum ki canim telefondaki programa gore 25 ocak yumurtlama tarihim ama26 27 ocakta akinti ve kasik agrimla yumurtladigimi hissettim hangisine guvensem bilemedim ama heray kasik agrimdan anlarim yumurtladigimi
ozaman bekle adetn gecerse yap en 12 gun gecmeis gerekiyoms malum iliskiden sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…