Evet canım normal olarak algılanması için en az iki katı gibi bir değişim normal kabul ediliyor. Yine de çok karışık durumlar. Birçok şey farklı olarak yorumlanıyo. Çok olsa kötü az olsa kötü değişikk. Doktorun yönlendirmesi önemli canım.Çok yükselmiş seninki iyi 2 günde 2 katına çıkıyor diyorlar
canım normalde 5 ve altı gebelik yoktur diyorlar ama adet günün bir gün geçince yaptır kan testini ozaman enazından daha doğru bir değer verir benceMerhaba şüpheli ilişkimin üzerinden 10 gün geçti 7. gün kan testi yaptım beta hcg 1.20 çıktı 10 gün yani dünde yaptırdım 1.20 çıktı tekrar adetime 9 gün var bu sonuç yükselir mi erken mi yaptırdım. geç döllenebiliyormuş bazen bir de oluşsa hemen kanda çıkar diyenlerde var şimdi ilaçda içemiyorum varmıdır yokmudur acaba akşamları bulantım oluyo ve kasıklarım agrıyo 3 aylık evliyim bilgilendirme yaparsanız sevinirim
2 gün sonra tekrar yaptırın bence. Sınıra yakın emin olmak için. Ama çok çok çok düşük ihtimal sanmıyorum hamile olduğunuzuİliskiden 11 gun sonra beta hgc 4,3 gebelik olabilir mi sizce
Benim de pek umudum yok bakalım, hayirlisi2 gün sonra tekrar yaptırın bence. Sınıra yakın emin olmak için. Ama çok çok çok düşük ihtimal sanmıyorum hamile olduğunuzu