Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet günü kan vermiştim 202 çıktıKızlar merhaba beta hcgniz kacken kese gözüktü kac haftalikti? Ayın 10unda randevum var 31 temmuzda 750 betahcgm 10 günde ne kadar yükselir alttan mi muayene edecekler yoksa ultrasyonlami ilk gebeligim heyecanlı ve meraklıyım
Annenin kilolu olması bile karından gözükmeyi engelleyebiliyor eğer göremezsiniz de stres yapmayın alttan bakılması da kötü bir şey değilBenimde muayeneden 10 gün önce 750 olmuş olacak o halde benimde karından gözükür diye düşünüyorum inşallah :) teşekkür ederim yorumun için benim şuan son adet tarihine göre 5 haftalık
1000 geçince beta bakmamistik doktora gittiğinizde kese ultrasonda görünür canımKızlar merhaba beta hcgniz kacken kese gözüktü kac haftalikti? Ayın 10unda randevum var 31 temmuzda 750 betahcgm 10 günde ne kadar yükselir alttan mi muayene edecekler yoksa ultrasyonlami ilk gebeligim heyecanlı ve meraklıyım
Hiç alttan muayene olmadım ya o bile stres oldu aliscaz artık hamiş olduk alttan üstten:) sanki alttan bakınca bebise bisey olur diye saçma sapan korkular başladı inşallah karından gözükürAnnenin kilolu olması bile karından gözükmeyi engelleyebiliyor eğer göremezsiniz de stres yapmayın alttan bakılması da kötü bir şey değil
750 di ayın 31 .de 10 gündede inşallah baya artar diye düşünüyorum karından gözükür insallah1000 geçince beta bakmamistik doktora gittiğinizde kese ultrasonda görünür canım
Çıkar canim gorunur merak etme750 di ayın 31 .de 10 gündede inşallah baya artar diye düşünüyorum karından gözükür insallah
İnşallah gözükür ama korkmayın riskli bir durum olsaydı hiç bir doktor alttan bakmazdım diye düşünüyorum benHiç alttan muayene olmadım ya o bile stres oldu aliscaz artık hamiş olduk alttan üstten:) sanki alttan bakınca bebise bisey olur diye saçma sapan korkular başladı inşallah karından gözükür
İnan ki bende senin gibiydim vajinal ultrasondan korkuyordum doktora yalvarıyordum karından bakın diyeHiç alttan muayene olmadım ya o bile stres oldu aliscaz artık hamiş olduk alttan üstten:) sanki alttan bakınca bebise bisey olur diye saçma sapan korkular başladı inşallah karından gözükür
Tek korkan ben değilmişim:) çok sağol canım rahatlattın beni biraz mecbur aliscaz sağlıkla gelsinde bebişlerimiz insallahİnan ki bende senin gibiydim vajinal ultrasondan korkuyordum doktora yalvarıyordum karından bakın diye
Sonra kalp atışı için gittim karından duyulmadı panik oldum o panikle doktor vajinal bakalım dedi ve ilk kez o zaman alttan baktırdım şükür duyduk hiiiç korkulacak bir şey değil canım bu süreçte alttan muayene olmak zorunda kalabiliyoruz o yüzden kendini alıştır stres yapma![]()
Ben senden daha çok korkuyordum eminn olTek korkan ben değilmişim:) çok sağol canım rahatlattın beni biraz mecbur aliscaz sağlıkla gelsinde bebişlerimiz insallah
Doktordan doktora değişir ultrason şekli ama benim doktorum karından göremezsem vajinal bakarım demişti. 5+2 de karından gözüktü. Betam 7 bin küsürdü.Kızlar merhaba beta hcgniz kacken kese gözüktü kac haftalikti? Ayın 10unda randevum var 31 temmuzda 750 betahcgm 10 günde ne kadar yükselir alttan mi muayene edecekler yoksa ultrasyonlami ilk gebeligim heyecanlı ve meraklıyım
Kızlar merhaba beta hcgniz kacken kese gözüktü kac haftalikti? Ayın 10unda randevum var 31 temmuzda 750 betahcgm 10 günde ne kadar yükselir alttan mi muayene edecekler yoksa ultrasyonlami ilk gebeligim heyecanlı ve meraklıyım
Beta 1500 de alttan 3000 de karından görünürKızlar merhaba beta hcgniz kacken kese gözüktü kac haftalikti? Ayın 10unda randevum var 31 temmuzda 750 betahcgm 10 günde ne kadar yükselir alttan mi muayene edecekler yoksa ultrasyonlami ilk gebeligim heyecanlı ve meraklıyım
Her 2 günde bir ikiye katlanıyor öyle hesaplayıp gidersen sıkıntı yaşamazsın ben öyle yapmıştım 3000 olunca koştum hemenKızlar merhaba beta hcgniz kacken kese gözüktü kac haftalikti? Ayın 10unda randevum var 31 temmuzda 750 betahcgm 10 günde ne kadar yükselir alttan mi muayene edecekler yoksa ultrasyonlami ilk gebeligim heyecanlı ve meraklıyım