Beta hcgniz kac olunca karından ultrasyonla gördünüz bebişinizin kesesini?

Beetul12

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2023
72
82
8
31
Kızlar merhaba beta hcgniz kacken kese gözüktü kac haftalikti? Ayın 10unda randevum var 31 temmuzda 750 betahcgm 10 günde ne kadar yükselir alttan mi muayene edecekler yoksa ultrasyonlami ilk gebeligim heyecanlı ve meraklıyım

Adet günü kan vermiştim 202 çıktıdoktor 10 gün sonra kadın doğuma gidebilirsin dedi
Gittiğimde direk karından ultrasonla kese göründüdoktor tekrar beta istemedi son adet tarihime göre hesapladı yani 5 haftalıkken keseyi görmüş olduk
sizin betanız da gayet iyi beta 1000-1500 civarına geldiğinde kese görünüyo gittiğinizde karından ultrasonla görülür inşallah görülmesse vajinal baktırın

Benimde muayeneden 10 gün önce 750 olmuş olacak o halde benimde karından gözükür diye düşünüyorum inşallah :) teşekkür ederim yorumun için benim şuan son adet tarihine göre 5 haftalık

Benimde muayeneden 10 gün önce 750 olmuş olacak o halde benimde karından gözükür diye düşünüyorum inşallah :) teşekkür ederim yorumun için benim şuan son adet tarihine göre 5 haftalık
Annenin kilolu olması bile karından gözükmeyi engelleyebiliyor eğer göremezsiniz de stres yapmayın alttan bakılması da kötü bir şey değil

1000 geçince beta bakmamistik doktora gittiğinizde kese ultrasonda görünür canım

Annenin kilolu olması bile karından gözükmeyi engelleyebiliyor eğer göremezsiniz de stres yapmayın alttan bakılması da kötü bir şey değil
Hiç alttan muayene olmadım ya o bile stres oldu aliscaz artık hamiş olduk alttan üstten:) sanki alttan bakınca bebise bisey olur diye saçma sapan korkular başladı inşallah karından gözükür

Hiç alttan muayene olmadım ya o bile stres oldu aliscaz artık hamiş olduk alttan üstten:) sanki alttan bakınca bebise bisey olur diye saçma sapan korkular başladı inşallah karından gözükür
İnşallah gözükür ama korkmayın riskli bir durum olsaydı hiç bir doktor alttan bakmazdım diye düşünüyorum ben

İnan ki bende senin gibiydim vajinal ultrasondan korkuyordum doktora yalvarıyordum karından bakın diye
Sonra kalp atışı için gittim karından duyulmadı panik oldum o panikle doktor vajinal bakalım dedi ve ilk kez o zaman alttan baktırdım şükür duyduk hiiiç korkulacak bir şey değil canım bu süreçte alttan muayene olmak zorunda kalabiliyoruz o yüzden kendini alıştır stres yapma

Tek korkan ben değilmişim:) çok sağol canım rahatlattın beni biraz mecbur aliscaz sağlıkla gelsinde bebişlerimiz insallah

Doktordan doktora değişir ultrason şekli ama benim doktorum karından göremezsem vajinal bakarım demişti. 5+2 de karından gözüktü. Betam 7 bin küsürdü.

Benim 1300 lerde boş kese görünüyordu. Doktor haftaya tekrar gelin dedi . 12 binlere yükselmiş. Bebişi o zaman gördük

Beta 1500 de alttan 3000 de karından görünür Benimki de tam 3000 de hatta sabah görünmedi kan verdim öğlen tekrar baktık göründü

Her 2 günde bir ikiye katlanıyor öyle hesaplayıp gidersen sıkıntı yaşamazsın ben öyle yapmıştım 3000 olunca koştum hemen (Tabi bu ikiye katlama ortalama. Eğer iki günde %60 artmışsa sıkıntı yok o da normal)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…