beta hch

sevdeasya

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2023
4
0
16
32
kızlar yorumlarınıza ihtiyacım var : (
19 aylık bir bebeğim var çok zor bi bebekti hala da öyle gerek bu sevepten gerek hala hamilelik doğum psikolojisinden kurtulamadıgım için ikinciyi asla düşünmüyordum ki Allah bir daha gösterdi bana asla dememeyi:( istemediğim için de korunuyordum ama prezervarif içerde kaldı ertesi gün hapı mapı derken sonuc reglime 2 gün kala 17 çıktı bugünde 67 çıktı bu sonuclar düşük mü kimyasal gebelik olabilir mi :(

kızlar yorumlarınıza ihtiyacım var : (
19 aylık bir bebeğim var çok zor bi bebekti hala da öyle gerek bu sevepten gerek hala hamilelik doğum psikolojisinden kurtulamadıgım için ikinciyi asla düşünmüyordum ki Allah bir daha gösterdi bana asla dememeyi:KK43: istemediğim için de korunuyordum ama prezervarif içerde kaldı ertesi gün hapı mapı derken sonuc reglime 2 gün kala 17 çıktı bugünde 67 çıktı bu sonuclar düşük mü kimyasal gebelik olabilir mi :KK43:
2 günde bir 2 katına çıkması gerek daha yeni galiba

evet olay olalı 15 gün oldu reglimde bugün 1 gün gecikmiş oldu :KK43:
Şu an için kimyasal değil de gebelik taze gibi görünüyor 2 günde bir 2 katı şeklinde artar ve 3000 lerde keseyim görürseniz sağlıklı gebeliktir. Allah gönlünüze göre versin kesinlikle istemiyorsanız bir doktorla da görüşün derim

Yarın tekrar baktırın 2 katına çıkmış ise hayırlı olsun bi bebek daha geliyor daha düşük çıkar ise kimyasaldır

Şu an için kimyasal değil de gebelik taze gibi görünüyor 2 günde bir 2 katı şeklinde artar ve 3000 lerde keseyim görürseniz sağlıklı gebeliktir. Allah gönlünüze göre versin kesinlikle istemiyorsanız bir doktorla da görüşün derim
of ya isteyorum gibi bi cümlede kuramıyorum sadece aptal gibi ağlayıp duruyorum karmakarışık duygular içindeyim 🥲

Back
X