- 25 Ocak 2022
- 500
- 1.174
- 63
- 35
- Konu Sahibi Eglencesineee344
-
Hayır 24 gün gecikti ...beklenen adet tarihindenAdet döngünüz nedir. 25 gün gecikme mantıksız değil mi yeni adet döneminiz gelmiş. yani adetim 25 gün gecikti değil de adetinize 4 gün kala kan vermiş olabilir misiniz?
gec döllenme olmuş olabilir hayırlısı olsunİlk defa bu kdr gecikme oldu 4 gün olduğu olmuştu en fazla
pcos var mı? hakkınızda Hayırlısı olsun bizi de bilgilendirin bende çok uğraştım çocuk için dua edeceğim sizeHayır 24 gün gecikti ...beklenen adet tarihinden
canım ben bebişleri dondurdum transfer bekliyorumEvet tebrikler
hayırlı olsun canımmm bebıs burdayım dıyor :)Lütfen bakarmisiniz sonucuma
Hadi hayırlısı canım kaç tanesi döllendi ben taze olmuştumcanım ben bebişleri dondurdum transfer bekliyorum
sen nasılsın alıştın mı bebişli hayata nasıl geçiyor?
Sağol kuzumm, bende taze olcaktım ama yumos fazla cıkınca doktor bekelyelım dedı..Hadi hayırlısı canım kaç tanesi döllendi ben taze olmuştumiyi valla ne olsun alıştık 3 ay olduk sayılır bizde. 12.hafta atağındayız her şeye ağlıyoruz bir haftadır
Ah çok sevindim canım şansın çok yüksek yumurtaların fazla inşallah ilkten tutarSağol kuzumm, bende taze olcaktım ama yumos fazla cıkınca doktor bekelyelım dedı..
19taneden ,11 tanesı 5.gün donduruldu, 1tane 6gün ..
inşallaahh sımsıkı tutunur ılk seferde bende kucagıma alırım bebegımı
yaa maşallah büyümüş minnak, ya atak haftalarını kardesımden bılıyorum kızı 2,5 yasında her 3,4 ayda bır atakları var
bebekler cok alem ya, çok da zekiler maşallah
ınsallah caaım benım Allah razı olsun,amiinnnn.Ah çok sevindim canım şansın çok yüksek yumurtaların fazla inşallah ilkten tutarbenimde 9 tane dondurulmuş kaldı bekletiyoruz ya sorma olmadan önce ikiz koydursaydık keşke diyorduk ama aman aman buna zor bakıyoruz ya koliktik birde çok ağlıyordu yeni yeni azaldı gazları büyüdükçe. Bazı davranışları öğrendi doğduğundan beri mesela şapkayı sadece banyo yapınca taktırıyor onun dışında asla taktırmaz kudurur gerçekten çok zekiler ya belliyorlar hemen alışkanlıklarını
Bizimde tutar diye tek koydu canım yumurta çok nasıl olsa tutmazsa yine koyarız dedi. Genelde az yumurtası olana çift koyuyorlar zaten. Zor ama geriyr dönüp bakınca ne çabuk 3 ay olmuş diyorum. Her gün aynı şeyler yapılınca çabuk geçmiş gibi yaşarken öyle olmasada.. amin canım Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versinınsallah caaım benım Allah razı olsun,amiinnnn.
ya yerım ben onu, herseyı bılıyor ya bu bebişler aklını sevdıklerım..
dımı ıkı bebıs daha zor valla Allah kolaylık versın ıkız annelerıne ve tüm annelere
benımde tek trasfer olcak doktorum ıkız gebelık olur dıye ıkı tane transfer etmem dedı..
oy kolik bebekler cok zor ya ,kız kardesımın bebısıde kolikti oda baya zorlanmıştı ya..
Rabbım saglıkla büyümeyi nasip etsin size ve hayırlı evlat olsun canım
evet benım doktorumda tek yaparız dedı ınsallah dıger adetle hersey yolunda gıderse başlarız transfer hazırlıgına..Bizimde tutar diye tek koydu canım yumurta çok nasıl olsa tutmazsa yine koyarız dedi. Genelde az yumurtası olana çift koyuyorlar zaten. Zor ama geriyr dönüp bakınca ne çabuk 3 ay olmuş diyorum. Her gün aynı şeyler yapılınca çabuk geçmiş gibi yaşarken öyle olmasada.. amin canım Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin
Bekliyorum güzel haberlerinievet benım doktorumda tek yaparız dedı ınsallah dıger adetle hersey yolunda gıderse başlarız transfer hazırlıgına..
cok haklısın ya zamanın ıcınde ınsan anlamıyor gercekten, koşturmaca vs .
ama gerıye donup bakınca anlıyorsun ..
amiinnn canım ,ınsallah hayırlı haberler verırım bende 2023 te :)
Canım hayırlı sonuçlar vardır inşallahYok hayır kan testi yaptırmıştım 15 gün önce 0 di
Betam düşüşte ama kendimi farklı yerlerde verdiğimden dolayıdir diye avutuyorum yarın tekrar vericem ilk verdiğim yerdeCanım hayırlı sonuçlar vardır inşallah
İnşallah hayırlı sonuçlar çıkar canımBetam düşüşte ama kendimi farklı yerlerde verdiğimden dolayıdir diye avutuyorum yarın tekrar vericem ilk verdiğim yerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?