Beta hgc 25 hamilelik varmı bakarmisiniz

Adet döngünüz nedir. 25 gün gecikme mantıksız değil mi yeni adet döneminiz gelmiş. yani adetim 25 gün gecikti değil de adetinize 4 gün kala kan vermiş olabilir misiniz?
Benim döngüm 28 gün

canım ben bebişleri dondurdum transfer bekliyorum
sen nasılsın alıştın mı bebişli hayata nasıl geçiyor?
Hadi hayırlısı canım kaç tanesi döllendi ben taze olmuştum iyi valla ne olsun alıştık 3 ay olduk sayılır bizde. 12.hafta atağındayız her şeye ağlıyoruz bir haftadır

Hadi hayırlısı canım kaç tanesi döllendi ben taze olmuştum iyi valla ne olsun alıştık 3 ay olduk sayılır bizde. 12.hafta atağındayız her şeye ağlıyoruz bir haftadır
Sağol kuzumm, bende taze olcaktım ama yumos fazla cıkınca doktor bekelyelım dedı..
19taneden ,11 tanesı 5.gün donduruldu, 1tane 6gün ..
inşallaahh sımsıkı tutunur ılk seferde bende kucagıma alırım bebegımı
yaa maşallah büyümüş minnak, ya atak haftalarını kardesımden bılıyorum kızı 2,5 yasında her 3,4 ayda bır atakları var
bebekler cok alem ya, çok da zekiler maşallah

Ah çok sevindim canım şansın çok yüksek yumurtaların fazla inşallah ilkten tutar benimde 9 tane dondurulmuş kaldı bekletiyoruz ya sorma olmadan önce ikiz koydursaydık keşke diyorduk ama aman aman buna zor bakıyoruz ya koliktik birde çok ağlıyordu yeni yeni azaldı gazları büyüdükçe. Bazı davranışları öğrendi doğduğundan beri mesela şapkayı sadece banyo yapınca taktırıyor onun dışında asla taktırmaz kudurur gerçekten çok zekiler ya belliyorlar hemen alışkanlıklarını

ınsallah caaım benım Allah razı olsun,amiinnnn.
ya yerım ben onu, herseyı bılıyor ya bu bebişler aklını sevdıklerım..
dımı ıkı bebıs daha zor valla Allah kolaylık versın ıkız annelerıne ve tüm annelere
benımde tek trasfer olcak doktorum ıkız gebelık olur dıye ıkı tane transfer etmem dedı..
oy kolik bebekler cok zor ya ,kız kardesımın bebısıde kolikti oda baya zorlanmıştı ya..
Rabbım saglıkla büyümeyi nasip etsin size ve hayırlı evlat olsun canım

Bizimde tutar diye tek koydu canım yumurta çok nasıl olsa tutmazsa yine koyarız dedi. Genelde az yumurtası olana çift koyuyorlar zaten. Zor ama geriyr dönüp bakınca ne çabuk 3 ay olmuş diyorum. Her gün aynı şeyler yapılınca çabuk geçmiş gibi yaşarken öyle olmasada.. amin canım Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin

evet benım doktorumda tek yaparız dedı ınsallah dıger adetle hersey yolunda gıderse başlarız transfer hazırlıgına..
cok haklısın ya zamanın ıcınde ınsan anlamıyor gercekten, koşturmaca vs .
ama gerıye donup bakınca anlıyorsun ..
amiinnn canım ,ınsallah hayırlı haberler verırım bende 2023 te :)

Bekliyorum güzel haberlerini

bende de pcos var, geç döllenme olmuştu ve şu an adet başlangıç tarihimden 1 hafta geride gidiyorum. yani ilk ultrasonda 7 haftalıktı bebek ama 6 haftalık çıkmıştı. adet geciktikten 3 gün sonra testte ancak çıktı. adetten tam 1 hafta sonra kan verdim 450 çıkmıştı. bu kadar gecikmeli düşük beta ilk defa duyuyorum. bakalım son durumu ne oldu arkadaşın.

Geç döllenme olabilir. Olumsuz bir durum da olabilir. Keseyi görmeden hamileliğe alıştırmak lazım kendimizi. Bir kimyasal bir düşük yapmış biri olarak, hamilelige inandiktan sonra hamilelik sağlıklı olmayınca toparlanması zor oluyor. Beta değerinin 25 olması sadece bir belirti. Eğer düzenli artış olursa belirtiler artar ve kes le göründükten sonra artık kesin hamilelik belli olup diğer aşamalar başlar. Ama kese görünmeden beta değerlerine göre kesin hamilesin sözlerine çok inanmamak lazım ki sonrasında psikolojik süreç kötü olmasin. Umarım senin için en hayırlı şekilde ilerler süreç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…