Beta hgc 25 hamilelik varmı bakarmisiniz

Canım gebelik var mı ? Benim de 4 gün gecikmede 22.07 çıktı takip edicez dedi ama şöyle ben hep 28-30 günde bir olurdum son bir iki aydık 35 36. Günde oldum 10 kasım sat, yani geç döllenme sanırım bilmiyorum dr gebelik var amw bir şey söylemek için çok erken dedi akıntım var kanama yok çok şükür.. kimisi iki günde bir takir diyor acaba yaeın tekrar bir kan versem mi yoksa doktor perşembe gününe randevu verdi perşembe gününü mü beklesem

Yarın ver bı cnm artış varmı ona bakarsın için rahatlar bende henüz gebelik yok daha 1 ay bile olmadı kimyasal olalı bu ay sık iliskiye dikkate ediyorum inşallah bu ay kalırım hamile

Yarın ver bı cnm artış varmı ona bakarsın için rahatlar bende henüz gebelik yok daha 1 ay bile olmadı kimyasal olalı bu ay sık iliskiye dikkate ediyorum inşallah bu ay kalırım hamile
Allah isteyen herkese nasip etsin

İnsallah canım benim isteyen hiçkimsenin Allah kucağını boş bırakmasın seninde güzel haberlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…