Beta Hgc az yükseliyor

kadinca123

Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2023
11
4
6
31
Kızlar merhaba değerim pazar günü 679 çıktı bununla beraber gebeliği öğrendik. İki gün sonra test sonucu 853 çıktı doktor sağlıklı gibi gözüküyor dedi ama iki gün sonra tekrar test istedi. Bugün yine gittik değer 865 olmuştu , doktor dış yada boş gebelik dedi. Pazartesiye kadar beklicez kanama olursa diye yoksa kürtaj dedi. Sat 5 ağustos. Yarın 5. Hafta olacaktı. Böyle bi durumla karşılaşan oldu mu acaba ?

Canim inşallah dış gebelik deildir geçmiş olsun ben daha önce boş gebelik yaşadım onda değerim çok güzel arttı kese göründü ama bebek yoktu kese olup bebek yoksa boş gebelik deniyor seninki boş gebelik deildir ya kimyasal yada dış gebelik olabilir takip et kanını kan değerin sürekli düşüşe geçerse kanama başlarsa kimyasal olur

Benim de benzer oldu ama sonrasında düşmeye basladı beta hcg. Yine de dikkat edin bekleyin umutsuz olmayın. Benim 1300 lerden sonra azaldı kese oluşmadan. Kimyasal gibi duruyor zateb adet gibi gelir dilerim olmaz tabi

Benimde kimyasalda az yükselmişti 3 gün gecikməyə 8.8 çıktı 2 gün sorna 4.8 di kimyasal gibi geldi bana

İnşallah dış gebelik değildir ama öylr olsa bile erken teşhis çok önemli, kürtaja bile gerek kalmadan ilaçla düşürtebilirler. İnşallah bir an öncr atlstırsınız bu süreci

Benim de benzer oldu ama sonrasında düşmeye basladı beta hcg. Yine de dikkat edin bekleyin umutsuz olmayın. Benim 1300 lerden sonra azaldı kese oluşmadan. Kimyasal gibi duruyor zateb adet gibi gelir dilerim olmaz tabi
Doktor kimyasal için değer yüksek demişti iki ayrı doktora gittim biri endometrium kalınlığını 2.5 mm ölçtü sağlıklı duruyo dedi , ertesi gün diğerine gittim 1.5 mm dedi Protestan verdi vajinadan bunu kullan dedi onu kullandım. Bugün böyle bi sonuç olunca da progestanı bırak kendiliğinden dökülsün pazartesiye gel dedi dökülürse dökülecek dökülmezse kürtaj dedi. Progestan engellemiş olabilir şuana kadar dökülmeme sebebi dedi.
673
853
865 Hgc değerleri iki gün ara ile

Benim de elimde progestan vardı fitil olarak almak istedim beta yavaşlayınca dr gerek yok demişti. sadece beta düşüşe geçince sıcak su ile duş alıp kasıklardan masaj yapmıştım, bitki çayları içmiştim hemen gelsin diye 2 _3 gün sonra zaten adet olmuştum. Korkmayın hiç inşallah sıkıntısız bir süreç olsun. Benimkinde beta daha yüksekti o yüzden dış gebelikten korkmuştum. Ama yine 2 gün bekleyin belki düzelir belli olmaz kan verin beta hcg düşerse emin olun benim söylediklerimi yapmayın sakın hemen. ve aynı laboratuvarda yaptırın tahlili. Sağlıklı değildi demek ki benim embriyo. Bir sonraki sağlıkla gelsin inşallah

Son durumunuz ne oldu acaba? Benim de yavaş yükseldi ve sonra keseyi gördük. Devamı gelir mi hiç bilmiyorum.

Test yaptırmasan mı acaba 1 hafta doktora gitme bekle kan testine bir ara ver 1 hafta sonra ulturasona git eğer hala aynı diyorsa o zaman düşün çünkü böyle şeyler yaşayıp düşürende var doğum yapanda devamlı kan verme kendinide üzm3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…